164

Бунтата

преди 3 години

Да стане бай Тошо да те види каква си фръцла,пак ще легне!!!!

163

нако 7

преди 3 години

Няма разлика,между едните и другите.Гърнето е общо,миризмата една и съща,а бедните все по бедни и по умиращи.Вече над 30 години главни и действащи лица без промяна и без маски.Как не се на...рдяхте и накрадохте!

162

пенсионерка

преди 3 години

Таз пак претопля стари манджи....Няма да стане вашта работа, другарко!!

161

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

160

Анонимен

преди 3 години

Милионерка от приватизацията със синче във САЩ, съчувства на нямащите и води социалистически политики.:)

159

Малко слонче

преди 3 години

Другарката пропусна да каже от къде ще вземе тези пари.Празни обещания както винаги.

158

анонимен

преди 3 години

Ако тази и нейните партийни дружки бенчуовци, Божкоовци Банеовци, Бобокоовци и другите от стадото крадци, върнете откраднатото, държавата има шанс да се подобри.

157

Не пишете

преди 3 години

съдебната система е Масонска а може би и еврейска.

156

БЕН

преди 3 години

Десет нови стъпки за ограбване на държавата.ПАЧАТА НЯМА НАЯЖДАНЕ.

155

Анонимен

преди 3 години

Стига сте писали глупости, колко честен и добър бил Жан Виденов, а видиш ли световната конспирация ни фалира държавата. Истината е, че Жан Виденов беше марионетка на тия, който реално съсипаха държавата с действията си или с бездействията си, а това са БСП и бившата ДС.

154

Цола Драгойчева

преди 3 години

Стига ги лъга, ***!

153

Милко Петров

преди 3 години

Тази е лудницата в Царев Брод,

152

Анонимен

преди 3 години

Нинова е много зле. С тези 10 стъпки падна до нивото на управляващите мутри.

151

Анонимен

преди 3 години

Подоходно облагане, ама с обърната скала. Доходите до 1000 лева с 50% данък, между 1000 и 5000 лева с 10%, а над 5000 лева с 5% данък, за да няма укриване на доходи като сега. Защо аз сега при 9000 лева месечно да плащам осигуровки на максимум и 10% данък, а ти искаш да плащам доста повече, а ти декларираш минимален доход и нищо или почти нищо да не плащаш.

150

Анонимен

преди 3 години

Каква съдебна реформа? Да махнем сегашните мутри от съда и прокуратурата и да ги заменим с още по- големи мутри ли?

149

Анонимен

преди 3 години

Повечето хора изобщо не разбраха какво стана и защо стана при правителството на Жан Виденов. Основното е, че банките вече бяха фалирали преди Виденов, а опита му да съхрани независимостта на България чрез намаляването на външния ни дълг, доведе до политиката на голямата тояга срещу България.

148

Анонимен

преди 3 години

Направете съдебна реформа и подоходно облагане и всичко ще си дойде на място след няколко години. Проблемът е, че БСП никога няма да направи съдебна реформа, а данъчната система няма да работи ефективно при подоходно облагане, без работеща прокуратура.

147

Анонимен

преди 3 години

При Жан Виденов външният ни дълг намаля с три милиарда долара, а при мутрите с колко милиарда се увеличи? То така е лесно, взимаш милиарди кредити, които после някой като Жан Виденов да плаща и викаш при нас се живееше добре, а виж какво направи Жан Виденов

146

Краси

преди 3 години

Да изберат за премиер Жан Виденов/Луканов го гръмнаха/,икиномически вицепремиер-Румен Гечев!Винету-министър на благоустройството,да обикала пътищата и да пълни шкафчето.

145

Анонимен

преди 3 години

Ами гласувайте си за мутрите щом си искате бедността.