25

А

преди 3 години

Разделението в САЩ започна при Барак Хюсеин Обонго.Байдън ще ги доразцепи!

24

Анонимен

преди 3 години

HAHAHAHA

23

Анонимен

преди 3 години

***,Антифа,БЛМ и Комрад Байдън ще управляват САЩ

22

...

преди 3 години

Епа както всичко което направи тръмпя по време на управлението си и това не постигна никъв успех! Ко да ви кажа! *** аз се радвам де! Това което наистина направи е, че разели краварите! А това е добре! Защото когато се делят стават по-слаби! Сега поне още 5 - 6 президента ще има да ги обединяват и няма да успеят! За това бравос! Аз доволен!!! :)

21

Язък

преди 3 години

Язък за милиардите за Ф16ките!Така и ще умрат като спрат заводите!

20

Истината

преди 3 години

Глобалистите не мигат да простят на Тръмп,че 4 години нямаше войни!

19

Факт

преди 3 години

От Фейсбук са предложили Тръмп да ползва временно профила на Бойко, ама Севда не се съгласила!

18

Княз Лихтенщайн

преди 3 години

Вече съм сигурен,че САЩ няма да ги бъде. Българите там вече се намесват и в изборите. В резултат и там ще стане като тук. Ще почнат да емигрират в... Куба :)

17

Анонимен

преди 3 години

Нищо чудно, искат да си изберат несменяем вожд индианец, като Боко Тиквата. Чичо Джо сега ще им каже на тях мейк америка команчи агейн.

16

Наблюдаваме

преди 3 години

Краят на една ера и началото на нова! След 2012г. светът се промени. В началото на никой не му правеше впечатление защото нещата се развиват постепенно и хората привикват. Но сега вече започваме и да усещаме тези промени.А между другото докато хора се бият за демокрацията други много по големи неща се случват около нас но ние не ги забелязваме. Според мен нарочно се създават тези политически кризи и ковид защото полиците искат от отвлекат вниманието на хората и да скрият истинските проблеми.

15

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

и у нас ГЕРБ ще паднат в своя си капан защото правителството на БМБ не го интересува кк как живее обикновения ЧОВЕК повчето ХОРА у нас живеят на ръбъ на оцеляването безработица глад мизелия болести БОЙКО се хвалеше щото хапнал филия с мас а много ХОРА гладуват в БЪЛГАРИЯ сит на гладен невярва здрав ва болен не вярва богат на беден не вярва грб са ГРМАНСКА ХРИСТИЯНО КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПАРРТИЯ

14

Ти да видиш

преди 3 години

Антифа,БЛМ и Комрад Байдън ще управляват САЩ!

13

Електра

преди 3 години

Браво на Американците. Нашия *** обаче не е Тръмп, при него няма идеи, а и той е за обграден само със червена феодална пасмина, или по точно с БСПдирастия , затова и народа ни, не се вдигна както в Америка, така и жалкият му Каунски бунт, приключи безславно...

12

Неизбежно

преди 3 години

Комуниста Байдън с кръв и смърт идва!С кръв и смърт ще си отиде!

11

цц

преди 3 години

До кога ще го търпят този клоун, а не го арестуват и да се приключва /

10

Катюша

преди 3 години

Байдан ако иска да потуши бунта, да плати на Отровното Трио и Мая Манолова, да протестират в полза на Тръмп..

9

Протестиращ

преди 3 години

БСПдирастите са си пеерасти навсякъде.

8

Анонимен

преди 3 години

"Разочаровани са, че Тръмп не дава сигнали и иска всичко да мине по мирен път" - това изказване описва много добре безмозъчните фенове на Тръмп - чакат някой да им казва постоянно какво да правят, не могат да мислят самостоятелно и държат да убиват. Каква сбирщина само... Цветът на нацията!

7

Поклон

преди 3 години

Четирима герои убити,борещи се за свобода от глобалистите на Шорош!

6

Слави от 78 стотинки

преди 3 години

Спокойно, аз ще поема нещата, от този корумпирани, ще види той... дето не ми даде на времето да строяв градинката с/у Маринела