155

ДО 152

преди 3 месеца

До Анонимен

То бива пристрастност, ама чак толкова!

Първо - все обще управлява Тръмп, включително и полицейските органи.

Второ - какво сме разбрали от Тръмп, на нито една негова дума не трябва

да се вярва. 7 пъти неговият бизнес е фалирал, той също притежава

бизнес, който работи в азиятските страни, за по-евтин труд, дълбоко

непочтен човек, женомразец и мислещ се за човек, стоящ над тълпата и

на който априори следва всичко да му се прощава.

154

АТАКИСТ

преди 3 месеца

Тоз под мене джендър хиларо-клинтънски-байдънски, на какво точно се надява? Бойко да организира избори по пощата и той ли? хахаха

153

Анонимен

преди 3 месеца

До 151

"Германецът" е един ръждив от Филиповци, дето баща му като се напише го млатеше за кеф.
Затова сега отрича всякаква връзка с България. И ти да беше на неговото място и ти щеше да искаш да не те знаят

За съжаление си е.

152

Анонимен

преди 3 месеца

Бог да прости загиналото момиче,не трябваше да я убиват,можеше по друг начин да я отсранят от простеста,без да проливат кръв,както и иостаналите трима ,които бяха убити.
Сега започвам да разбирам защо и за какво се бореше Тръмп,преди това не разбирах какво се случва.

151

Анонимен

преди 3 месеца

Още с идването си на власт на демократите се започна с убийства,това не е на добре,а Тръмп искаше да се докаже по честен път и с документи правотата си,сега сам се оттегли,за да няма кръв и размирици!
Но благодарение на Тръмп разбрахме много неща от Тубата и от нета,включително и за управляващите света хора,неща,събития и хора за които дори и не подозирахме,че съществуват,даже съвсем наскоро разбрах,че се делят на южни и северни,дори това не знаех.
Това ме накара да обичам още повече ам. армия,Б

150

до 149

преди 3 месеца

И що да ги депортират? Неу ги искаме в България.
Да им намерят друго наказие! По-тежко от депортация. Ликвидацията не знам дали ще ги спаси от последствията. Вероятно ще им помогне. Там законите не са като в България.

149

Депортация!

преди 3 месеца

за всички българи участвали в това въоръжено въстание срещу демократичк=ните институции на САЩ. Понеже Трамп е прислуга на ККБ-еското агентче Влад Путин всички тези българи които са го подкрепили са от бившите комунистически репресивни органи на България и са изпълнявали поставени задачи. Сега е редно новото правителство на САЩ да ги разследва и всички българи участвали в този незаконе бунт да се арестуват, пъхнат в затвора за 10 години и след това да се изхвърлят от териториятъа на САЩ.

148

Анонимен

преди 3 месеца

След като българските терористи и метежници поддръжници на Румен Ветото протестираха 182 дни и нищо не постигнаха - на 183 ден заминаха в командировка да се учат от червените си братя в Америка. Ще трупат опит и ще се върнат да ни покажат как се мятат, как се движат, как се пра-и, и колко се раздават.

147

Анонимен

преди 3 месеца

'' Аз видя ли българин насреща ми, минавам на другия тротоар. Това племе са напаст. ''
...................

простите български селяни са напаст - да, ... но има и много умни и интелигентни българи, а това че ти се пишеш германец си е за твоя сметка, защото ти германец не си и го знаеш

146

Анонимен

преди 3 месеца

Българи се организираха и заминаха за Вашингтон :D
Лелеее, аз се чудя що има 21 протестиращи пред НС на 7 януари, а те заминали за Вашингтон. :D

145

Анонимен

преди 3 месеца

Американците и Българите имат общи черти. И на едните и на другите им е все тая, какво става в България. Но и на едните и на другите не им е все тая, какво става в Америка!

144

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен143

Прав си за връзките. По лични наблюдения съм свидетел как българи в Англия си пренасят шуро-баджанащината и на Запад. Една се докопа до работа като мед. сестра в английска болница и веднага почна да спи с английски лекари да уредят сина й за лекар и да дават фалшиви болнични на приятелите й.

143

Анонимен

преди 3 месеца

дано пък новия президент да мрази мазни некадърни мутри чалгаджии връзкарски и да затрие тия племена, за да може да има справедловост и да се заселят способни хора, те не носят нищо на света освен измами и смрад и без това

142

Германец

преди 3 месеца

Аз видя ли българин насреща ми, минавам на другия тротоар.
Това племе са напаст.

141

Рали

преди 3 месеца

До Ели

Ели, няма правила в поведението и чувствата. Да се отсича така е твърде безапелационно и еснафско.

140

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен/111

"Но повечето клонят към Байдън." - нагаждачеството не означава достоен за пример човек.
Справка: плевнелиев и противоположността му Ботев.

139

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно Бойка Попова учителката какво общо е намерила между себе си и защитниците на Тръмп с мръсните анцузи и неизмити бради, които са и нео-нацисти анти-имигранти.

138

ира

преди 3 месеца

Щях да се учудя ако нямаше разделение между българи. От трима българи насред пустинята се произвеждат три конфликта и дългосрочни сръдни. А сега, каква наслада! Какво да очакваш, от сънародника ти освен да те обиди, унизи, принизи, наклевети и изпорти?

137

беге протестър

преди 3 месеца

Ама ние и в Русия сме така българското малцинство, последно се събрахме пред Кремъл в защита на Путин против лъжите на Навални, ама никой тогава не ни отрази, после пак твърдете че днеска не е про-западна медия

136

бг смешки 2

преди 3 месеца

бай Ганиовците ще ги оправят споко ! ще съсипят всичко и там ...само гледай ! където е минало тва племе цвете не расте ...