22

отровна гад

преди 3 години

На снимката виждате американския Румен Радев!

21

Архангел Псувнаил

преди 3 години

БАЙДЪН Е ТРОЦКИСТ! И КАТО ВСЕКИ ТАКЪВ Е ОЗВЕРЕН И ФАНАТИЧЕН МАКАР И ИЗКУФЯЛ

20

Анонимен

преди 3 години

Взимането на властта с кръв е патент на демокрацията - във Франция при въвеждане на демокрацията изклаха на гилотината десетки хиляди за да им "капитализират" имотите и парите и да станат капиталисти. В България след 1944 всичко стана цивилизовано, със закон за национализацията, даже много собственици останаха да работят в заводите си като директори и мениджъри, а които не бяха съгласни напуснаха България.

19

Зозо

преди 3 години

Бай Доньо да хваща самолета за Москва докато може :))))))))))))))))))))))))))

18

УМЕН

преди 3 години

По-скоро въпросът трябва да е "Ще стигнат ли до гражданска война, за да се събудят и да видят че Байдън е лицето на Злото?"

17

Анонимен

преди 3 години

А вие докато обсъждате това Тръмп ще стои и чака?Рубикон е преминат.

16

Air Orange One

преди 3 години

Всичко това са фалшиви новиниии, аз съм номер еднооо, питайте моите фенове! Спечелих не само тези, а последните 4 пъти на избори, но винаги ги фалшифицираха. Ако се обяви друг за президент, значи изборите са фалшифицирани. Изборите не са фалшифицирани само ако ме изберат мен. Което води до логичния извод, който изкара моите фенове по улиците - през последните няколко века, изборите винаги са фалшифицирани, защото не ме избират.

15

Анонимен

преди 3 години

сатанистите от демократическата партия съвсем се оляха

14

ИСТИНАТА

преди 3 години

ТРЪМП Е КОМУНИСТ!

13

Анонимен

преди 3 години

СОЦИАЛИСТИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЛЪЖАТ КАК РЕПУБЛИКАНЦИ ИСКАЛИ ДА СВАЛЯТ ТРЪМП.. СОЦИАЛИСТА ПО ЧЕСТЕН ПЪТ ИЗБОРИ НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ.

12

Анонимен

преди 3 години

Комуниста Байдън с кръв и смърт идва на власт!С кръв и смърт ще си отиде!

11

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

никой не може да спре настъпването на пролета ЧЕ ГЕВАРА дори дъждовете не могат да спрат полетът на птиците

10

Анонимен

преди 3 години

"трябва да бъде незабавно арестуван и пратен в клиника това е много вреденчиляк за света"Вреден е само за САЩ, което е добре за света, тъй като вместо да водят войните си навън, си ги водят в собствения си двор, както и трябва да бъде.

9

селянин

преди 3 години

че нас кво ни интересува

8

Веднага

преди 3 години

Комрад Байдън и Кабала Харис в Гуантанамо!

7

Долу сащ

преди 3 години

Не чувам подкрепа от Навални Зеленски Гуайдо и др демократи! Вън американските бази от България

6

баба мара

преди 3 години

трябва да бъде незабавно арестуван и пратен в клиника това е много вреденчиляк за света

5

Анонимен

преди 3 години

антифа и блм с MAGA реквизит изиграха нещо като уйдурмата с футболните агитки на протестите у нас, внедриха ги за да ескалира напрежението и полицията да смаже истинските подръжници....скоро бибитко банкянски ще почне да върти плочата че ако не го изберат на изборите ще стане като в щатите

4

@

преди 3 години

Това са глупости. На всички е пределно ясно, че Тръмп в момента е обединител 70-80% от републиканците и всички са озверели. Опитат ли се от ГОП да му подлеят вода, това автоматично ще унищожи партията и няма да и даде шанс да спечели нито едно място на каквито и да е избори.

3

Анонимен

преди 3 години

""В момента страната ни е заложник на Доналд Тръмп", каза той."Което си има и положителна страна, тъй като войните спряха през този период и света си отдъхна от американския тероризъм. Трябва по-често да ви държат като заложници, за да не сеете повече войни и нещастие по света.