82

Анонимен

преди 3 години

Въпроса не е ли, да не би да го използват срещу Байдън , както е човечеца с деменция(да не се случва и на най-големия ми враг) и в последствие да дойде оная съгласната Камила и да почнат пак войните ?

81

Анонимен

преди 3 години

Тръмеца не направи 4 години война, но вместо война финансовата олигархия и глобалистите спретнаха епидемия и сега трупат милиарди от ваксините. При тях празно няма.Едно въпросче - Коя държава е бявила, че в края на януари приключва с ваксинирането?

80

xfn

преди 3 години

Значи за Оранжевия ман.аф се иска импийчмънт за подклаждане на бунтове, а за нашия мУнча Ушати с вдигнатото юмруче...нищо?!?! Нашия нищопРавец е също виновен и за бунтовете в САЩ, защото Оранжадата е видял от него и решил да копира нашия Зелен чорап!! Впрочем всички преЦеденти, които са избрани от службите на Жужин за такива,се опитват да правят въстания...неуспешни обаче. А самият Жужак скоро ще бъде обесен от народа си!!!

79

До Истината

преди 3 години

Човече явно виждам, че си освен не ук, не можещ, не знаещ, но и не можеш и да мислиш! Но само за да те подсетя: Я ми кажи колко търговски войни направи тръмпя през тез 4 години? При това такива, че пострадаха и самите американци! Няма да ти обяснявам, че 40 милиона кравари останаха без работа! И това не беше само заради корона вируса!!!

78

С грешка си

преди 3 години

До GodС грешка си - той не нанеси никакви щети, напротив!С Китай започна да ги бута сами да развиват секторите, които не са достатъчно развити - например собствена Операзионна система, собствено производство на чипове и памети. Ембаргото нанесе големи щети на редица фирми от САЩ. Ако Хуавей успеят да направят мобилна ОС Гугъл ще пострада доста.С Русия - ненаправи нищо по-различно от предните президенти!Щетите са основно имиджови - много сериоизни!Най-вече успя много тряйно да раздели нация

77

God

преди 3 години

До Бравус Дончо!Бай Дончо нанесе такива щети на Русия и Китай, каквито нито един комунистически президент на САЩ (дори и Обама) не посмя да им нанесе. Именно тези страни искат най-много срещу тях да стои комунист като Байдън, отколкото патриот като Тръмп. Не ги слушайте какво говорят, а вижте какво правят. Тръмп блокира сега и Сверен поток 2 на Русия и немските й ***. Сертифициращите компании се оттеглиха от проекта под заплаха за санкции от САЩ. Това беше дело на Тръмп.

76

Истината

преди 3 години

Олигарсите и глобалистите не могат да простят на Тръмп,че не направи нито една война 4 години!

75

Бравус Дончо!

преди 3 години

Бай Дончо трябва да му дадат орден за заслуги на Русия и Китай - такива щети нанесе на САЩ за 4 години, каквито тълпи вражески агенти десетилетия наред не можаха да нанесат!

74

бОли ме .....

преди 3 години

долуподписаният , кой да бъде президетО на говедарите !

73

Анонимен

преди 3 години

Демократите няма да направят Тръмп герой като тръгнат да го махат 10 дена преди да сдаде властта. Те са лъжци, крадци, корумпета, но не и ***!

72

Анонимен

преди 3 години

Що за шаблон-Щурмът на Капитолия от бунтовниците по искане на президента-кат имат предвид действащия с функции за Президент на койт мандата не е изтекъл и си изпълнява задълженията по защита на изборите с правата на гражданите вписани в Конституция от посегателства в нарушения определените норми на гласуване,а че гражданите са недоволни от нарушените им права при изборния процес с подмяна на вот,но медии предвидиха от тези резултати до тоя резултат то искането може да е и на някой друг президент

71

Future

преди 3 години

След бунтовническите напъни на Тръмп, става абсолютно невъзможно да се надява на някакъв успех на президентските избори през 2024 г., още повече, че след края на космическата война може и да няма избори. Иначе, Тръмпчо достатъчно позорно изложи американската демокрация пред света...

70

ха

преди 3 години

Това изглежда като преврат срещу Тръмп, а всички медии тръбят, че той искал да направи преврат, за да задържи властта. Тия го изключиха от всичко, а той е официалният президент. Това не е никаква демокрация.

69

Прост Реднек

преди 3 години

Заблуждават се някои като си мислят, че са овладяли положението. Белият човек може да въстане всеки един момент и никаква полиция и армия няма да го спре да на е сороските. Видяхме как засягаха под банките в Конгреса, видяхме уплашената физиономия на Нанси Пелоси.Тези,които измамиха Тръмп измамиха белият американски народ, но духът от бутилката е пуснат и сега реднеците просто ви простиха, утре ще ви запалят барабар с любимите ви ч,ернилки от Блек Лейзи Лавс Метър.!

68

Анонимен

преди 3 години

Сега ще приемат 26-тата поправка на конституцията. Който президент оспорва изборите въпреки решенията на висшия съд директно влиза в затвора.

67

Анонимен

преди 3 години

АМериканците си взеха поука и се поправиха, само след 4г управление на оранжевия.Въпросът е, че ние не си взимаме поука, след вече 10г управление на нашата мутра.

66

Бау

преди 3 години

преди малко Байдън официално беше приет за президент. Бай бай оранжев *** :D

65

Зозо

преди 3 години

До човекХахаххаааа, каква Конституция едно време в казармата бря? :))))))))))))))))))))))))))Служиш на НРБ - БКП!!!

64

Германец

преди 3 години

Най-голямото наказание вече го сполетя - Туитър го блокира за 12 часа.Минута мълчание за любимия лидер....

63

Анонимен

преди 3 години

САЩ са държавата с най-достъпно оръжие и най-много затворници в света.Ако утре Тръмп обяви пълна и всеобхватна амнистия.Ама до последния човек, без изключение.....Какво ще стане?