48

чоко

преди 3 години

Гласуването ще трябва да е през късната пролет.Ако се спазват мерките по протокол,ще се образуват опашки пред секциите за гласуване.Аз съм първият който, ако е лошо времето няма да чакам за да гласувам.представете си възрастни и болни хора да стоят и да чакат на вън.Това е недомислие на Радев,избори на 28.03.Вярно е че иска по-дълго време да има служебно/негово/правителство,но това може да му изиграе лоша шега.Трябва време за агитагия,ако искаме но премиер и правителство.

47

моч

преди 3 години

До 27 НанеРано или късно всички ще умрем , а докато живеем бавно умираме - факт !От моя гледна точка , онези , които умират бавно или мнооооого бавно всъщност на практика се превръщат в дълголетници или столетници - дай боже всеки му , пожелавам от сърце !Нане , не е добре да живееш като злобар , зложелател или злодей , а ако си мислиш да градиш лично си щастие и просперитет върху нечии мъка и смърт , тогава въобще жив ли си и за какво живееш ?! Жал ми е за теб :(

46

Анонимен

преди 3 години

Управление на мутри е равно на смърт. Който иска да живее ще трябва да иска махането на мутрите от властта. Мутри или живот - изберете сами.

45

антинатовец

преди 3 години

аневризми по форумите от соросоидната американска ***!България мрази и ненавижда америкнаските ви господари и да Радев ще го изберем за втори път!*** атлантически!

44

Анонимен

преди 3 години

Мутрата е Рублев!Нищоправещия!

43

Анонимен

преди 3 години

Няма вече будали да гласуват за Рубашкин!Просто едно недоразумение!За което и Боко е виновен!Поднесе му властта на тепсия!

42

Анонимен

преди 3 години

Рекордна смъртност в България в края на 2020 година - над два пъти по-висока от миналата година, но това беше очаквано, мутрите могат само да крадат, а не да управляват държава.

41

Мразя ФАЩ

преди 3 години

втория мандат бетон колкото и да спамите едни и същи гробарски сорозкии ботове !

40

BG-Гражданин

преди 3 години

Лагерът на товарищ Радев вербуван от ген.Решетников и финансиран от Черепа, не иска нормални парламентарни избори, той разчиташе на улични екцесии, анархия и хаос които да разстроят действията на държавата и нейните институции и да докарат на власт някаква нова коалиция обединенена с/у ГЕРБ и европейското развитие на България. Сега понеже действията на уличната хунта се провалиха и пучът и не успя, радевците ще правят всичко възможно да въпрепятстват провеждането на нормални парламентарни избори

39

Анонимен

преди 3 години

През ноември и декември 2020 година в България умряха два пъти повече хора в сравнение с предишната година, благодарение на престъпното и некадърно управление на мутрите. Да се махат и да идват кадърни хора в правителството.

38

Анонимен

преди 3 години

Празен,кух човек!Издиша от всякъде!Само властта му е в главата!

37

Анонимен

преди 3 години

Радев- *** си с мир човече на село

36

Анонимен

преди 3 години

Аз безплатно го плюя. Че полза от тоя фигурант няма!!!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Колко ли им плащат да плюят по президента? Разбира се това има обратен ефект - никой нормален човек няма да застане редом с плювачите и да гласува за мутрите.

34

Анонимен

преди 3 години

Не знам за ваксините, но сега яко се мре в България. През ноември и декември умираха средно на ден в рамките на седмицата между 500 и 670 човека, при 290-300 миналата година.

33

Анонимен

преди 3 години

Тоя сигурно и следа от фуражката няма!

32

Анонимен

преди 3 години

Честно да ви кажа става ми жал за тоя ! Толкова ми е противен ,че чак го съжалявам.Той няма нито мнение,нито политическа тежест.Използват го най-различни кръгове и жени !

31

Радеф

преди 3 години

Президента- фигурант е гплям ПОЗОР.

30

Анонимен

преди 3 години

Чувалите с бюлетините също ще ги карат с баничарки на кренвирши Леки. Същото е, като в супермаркета!

29

Анонимен

преди 3 години

Няма как да бъдат ваксинирани тези хора понеже много биха се отказали да участват в изборите и това ще доведе до липсата на персонал.