88

Анонимен

преди 3 години

Картината зад Маскираният Фигурант е "Цар Симеон Велики пред стените на Цариград." Картина на Димитър Гюдженов.Какъв контраст! Каква ирония на времето! Какво падение!

87

Анонимен

преди 3 години

Радев, ИМПИЙЧМЪНТ!

86

шопендар

преди 3 години

комунист името си мени,но вълчият нрав не

85

Нищо ново

преди 3 години

До шопендар: Комунисти в България отдавна няма.. Но бивши комунисти като бат'ти Бойко, които се държат за властта като за последно, все още се намират.

84

Кой бърза с изборите

преди 3 години

Четете статията:"За да се достигне ваксинация при болшинството българи (4 млн.), трябва да ваксинираме всеки ден 400 дни, като от третата седмица трябва да ваксинираме 20 хил. души ежедневно, пресметна проф. д-р Андрей Чорбанов". Може ли правителството на Бойко да организира кампания за ваксиниране, такава че да се ваксинират по 20 хил. човека на ден? Да видя, няма да повярвам. Това не е като да обикаляш държавата с джипНо за да лъсне цялата им некадърност трябва време. Затова избори през Май

83

шопендар

преди 3 години

комунистите търсят начини да отлагат,за да имат време да се оргаНИЗИРАТ,вируса разби плановете на мераклиите за властта,изборите са предрешени,герб ще гърмят шампанското

82

Анонимен

преди 3 години

Но поне може да пазаруваме онлайн, не сме баш в каменната ера...

81

Така е,

преди 3 години

като няма електронно гласуване...

80

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 85: Това ли разбра от статията? С това, което си научил от седми и осми клас не е малко. И е по опорната точка. Там сигурно точно това сте учили - как се освобождават рецидивисти и как се уреждат посланици.

79

Анонимен

преди 3 години

Изтъква се контраст между ниската заболеваемост и високата смъртност на заболелите. Посочва се една от причините - българите по начало били много болни хора. Ами те - много болните хора - си умират от много сериозните "придружаващи заболявания", както ги пишат в протоколите. А на този починал от Ковид мъж днес на 95 години без информация за други заболявания, правили ли са тест въобще или са го загребали в повелята на общия мейнстрийм.

78

Анонимен

преди 3 години

Какво бил правил, ами урежда посланници и помилва рецидивисти, това се учи в 7-8 клас. Испуснал се нашия за изборите без да пита никой понеже е фигурант и сега замзва гафа с някакви псевдо-консултации.

77

Пак по опорката?

преди 3 години

До Пенсионер: А ти защо не си гледаш пенсията? С колко умствен багаж решаваш кой колко си може?

76

До тролската дружина

преди 3 години

Четете:Чл. 98.9. дава и възстановява българско гражданство и освобождава и лишава от него;10. предоставя убежище;11. упражнява право на помилване;12. опрощава несъбираеми държавни вземания;13. наименува обекти с национално значение и населени места;14. информира Народното събрание по основни въпроси в кръга на своите правомощия Ignoratia non est argumentum - Незнанието не е аргумент

75

Анонимен

преди 3 години

До До тролската дружинати па за няколко рубли почна да преписваш конституцията ли ве?

74

До тролската дружина

преди 3 години

Четете:Чл. 98.6. назначава и освобождава от длъжност ръководителите на дипломатическите представителства и постояннитепредставители на Република България при международни организации по предложение на Министерския съвет и приема акредитивните и отзователните писма на чуждестранните дипломатически представители в страната;7. назначава и освобождава от длъжност и други държавни служители, определени със закон;8. награждава с ордени и медали;

73

Анонимен

преди 3 години

До До тролската дружинаДо Анонимен 75: Г'лупости са това. Кои са правомощията и задълженията на президента?къф президент е тоя бе? Само съпрове и чукове дрънкат в главата му!

72

До тролската дружина

преди 3 години

Четете:Чл. 98.Президентът на републиката:1. насрочва избори за Народно събрание и органи на местно самоуправление и определя датата за произвеждане на национален референдум, когато за това има решение на Народното събрание.2. отправя обръщения към народа и Народното събрание.3. сключва международни договори в случаите, определени със закон;4. обнародва законите;5. утвърждава промени на границите и центровете на административнотериториалните единици по предложение на Министерския съвет;

71

Анонимен

преди 3 години

До До тролската дружинаИ какво според вас трябва да прави президента?да се уволнява и да си намери работа като пазач на някой паркинг. За друго не става!

70

До тролската дружина

преди 3 години

До Анонимен 75: Г'лупости са това. Кои са правомощията и задълженията на президента?За това нещо да напишеш?Какво още не написахте по опорната точка?

69

Анонимен

преди 3 години

Какво трябва да прави президента?! Ами той го прави - слуша жена си, Корнелия, Йотова. Само трябва да слуша- за друго не става:))))))))))