103

Анонимен

преди 3 години

До До 106о горкия той с промокодове, веднага се сещам бетинг компаниите, които дават бонус при депозит, или брокерите с регистрация в Лаос или Тринидат, ама вкарай там пари нема се плашиш ;)

102

Анонимен

преди 3 години

НО тези глупости как ще расте тази година до 100к ме изумяват. НЯМА да стане така! Помнете ми думата.Ти пък хич не си наясно с нещата. Как се пускат статии от типа на купувайте жилища че не останаха? През седмица? И все има останали? Или купувайте сега на 2к евро квадратния метър, че догодина ще стане 3к? Търсят се балами. Ако се намерят, намерят. Ако не - спотайване и пробване пак след време.

101

Анонимен

преди 3 години

Господа, началото на декември едни акции на фирма за водородни клетки бяха по 2$ и в момента са 15$ . Та не е само прехваления ви биткон.

100

Друг Помнещ

преди 3 години

Как беше? Алчност и страх? Основните двигатели на търговията на борсата? И още: за да спечели някой, то някой друг трябва да загуби? Имаше и още, но прекратих това приключение, след като един прЕател ми обясни как на базата на минали данни можем да направим заключение (по-скоро да отгатнем) цената в следващител двайсе минути. Успех на трейдърите.

99

Случка с банка Юни..

преди 3 години

Биткойна беше 4800 $ и познати от юса се обадиха да си купя един два. Скачам с акаунта си в банката и купувам, добре обаче "банката ме защитавала" и не ми дава да си купя крипто за повече от 300$?!?! Говорих с тях викат ...след няколко месеца може и да може. Викам това са мойте пари искам да си купя крипто, не може разрешаване само по 300$ месечно. Банките ... #$@_&...! Нямаше ден и BTC стана 5200 и продължи да расте. Кеша е Цар. Внимавайте с банките...!

98

До 106

преди 3 години

Пардон, велики везире, не са 32к, а с такси и всичко 31150лв.. А откъде да знаеш ти, че има промокодове, интересни месечни събскрипшъни и какво ли не. Ама ще прочетеш за домашно, ще разпиташ по форумите и ще разбереш рано или късно.

97

аз да ви обадя

преди 3 години

Малко са хората които могат да рискуват големи суми и още по-малко са хората които след като умножат вложението по 5 или х10 ще продължат да чакат . Това може да го направят хора , на които парите не са им проблем - да не мислите че Бил Гейтс е чакал печалба х100 като е купил акции на Апъл по 10$ , просто е искал да види какво могат да постигнат с идеята си.

96

Анонимен

преди 3 години

До до 89няма как да разкешиш на 32 в момента, дори и да го направиш на някоя онлайн платформа, ще имаш достъп до парите си най-рано след 4-5 дни, отделен момент е че като те изплющят със всички такси ще си далеч от 32, ама то от къде да знаеш тия неща

95

до 101

преди 3 години

от друг *** - прав си, комунистите вече веднъж ми взеха всичко, 2-ри път, ще е през трупа ми!

94

V

преди 3 години

Света има нужда от нова световна монетарна система но бит койна го подкрепиха от гей 7 .Тях ги е страх от етера щото може да са използва вместо държавна валута за търговия на дребно. Гей 7 се разбраха това да не бъде допускано щото няма да могат държавите да печатат пари и да ограбват хората от частния сектор. Тоест бит койна го поддържат тия дето искат световен държавен комунизъм. Ако има частна световна валута която да могат да ползват хората с боко и неговата банда е свършено.

93

до 97

преди 3 години

Е това да го питаш вече е малко смешно.

92

селяк с пушки

преди 3 години

като Хипермаркета се изпразни и тия с Биткоините като дойдат да ми се молят за храна - имам цял килер с пушки!

91

Ужас

преди 3 години

До 92И аз купувах и продавах няколко пъти, ей така за играта, но с малки суми. Продадох последно на 15к. Нито ме е яд, нито нищо. Ще поцъкам пак, за спорта, като се обърне тренда. НО тези глупости как ще расте тази година до 100к ме изумяват. НЯМА да стане така! Помнете ми думата.А сигурен ли си, че може да ги дръпнеш реално парите бързо? И не говоря за 100-200 евро, а за примерно 1 биткойн? Кой купува сега на 32к? Това е лудост! И съм сигурен в думите си, ще говорим пак след 1-2 седмици.

90

Богат

преди 3 години

Хората, които не притежават Биткойн сега гледат, реват, умират от мъка, че нямат крипто и се успокояват като се пънят да обясняват, как тва било измама и не знам си още какво. Разликата между успелите и лузърите е в информацията. Едните се информират, другите си дават мнението и имат нужда да са прави. АМИ НЕ СТЕ! Хаиде гледайте и рИвете докато други си смятат парите :) :) хахахах

89

до Христо Христов

преди 3 години

Ами при положение, че има едни 4-5милиона биткоини за които се знае че са безвъзвратно изгубени, но никой не е успял да изнамери от публичния ключ- частния, значи всичко е ок, 4 милиона по 31000 долара си е достатъчен стимул, колкото до това, че в Китай има доста копачи, историята е показала колко бързо могат да отидат другаде и трето за ликвидността вероятно. Lighting network ще реши до някъде проблема, а се говори и за втори леар.

88

Анонимен

преди 3 години

Когато един биткойнт стане един милиард долара ми се обадете да съборя енергото и като няма "ток", ще ходите да пасете пат ки на село!Аз съм инженер и правя електронни платки с флаш памети за кълвящите за биткойнт! Смешници!

87

Българин

преди 3 години

Ако има кой да ги купи на тази цена, всичко друго са празни приказки и вяра в една валута, в която банките спраха да вярват. Всеки вика имам биткойни , които струват по 40 000 долара моментно. Е хайде пробвайте да продадете на тази цена. Е не можете разбира се, биткойна е борсов инструмент, не може да се продаде лесно, за най-високата достигната временна цена.

86

до 89

преди 3 години

Какво ще стане, ако разкешим сега на 32к, я кажи? Че точно преди малко разкеших малко. Скрийншот да дам ли? Ама линкове са забранени. На 20к бях купил миналия месец, на 31 продадох днес.

85

До 87

преди 3 години

Верно си магаре!Няма никакво значение какви са им условията!То и златото е само метал, но хората са му придали стойност.И диаманта е само въглен, ама на ....Сигурно е тъжно да си глупав и да завиждаш едновременно

84

Анонимен

преди 3 години

До до 78ми то ти сам се определи като "играч" на криптовалути :) па са не бил играч, е какъв си инвеститор ;)