83

Ужас

преди 3 години

Гледам някакви супер комплексари си избиват комплексите какво и как влагали, какви пари изкарвали. Може и да има грам истина, но помнете едно, това е психология и поведенчески анализ, като съм сигурен, че както се хвалите, така и може да се наиграете! Помнете и друго - срив на битикойна е много близо, връща се на нива 3-5к, тази година никакви 50-100к няма да има! Ще си говорим скоро. А и пробвайте да разкешите сега на 32-33к да видим какво ще стане... Лакомията води до лудост...

82

4epa

преди 3 години

ПИРАМИДИ, ПИРАМИДИ,- СЛЕД КАТО ИМА БАЛЪЦИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ !!!!!!!!!!!!!

81

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе спора е излишен. Направили са момчетата пари - няма лошо,а ние лошия матрЯл понеже сме *** ще бачкаме. Съгласен, че сме *** народ де, колко пъти трябва да ви ужилят, да разберете, че не се става гусин за един ден?! Дано ги продадете навреме, че алчността е коварно нещо и гъъъз глава затрива.Един друг тъъпак е казал, че нищо не се появява от нищото и нищо не изчезва, а само се трансформира. Айнщайн се казваше.Рязко се забогатяват само политици,крадците и мошенници то едно и също де.

80

до 78

преди 3 години

Не знам защо реши, че някой "играе"? Слага тия пари някъде и забравя (по 10-20-50к годишно). И този някой печели солидни пари откъм твърд доход, а не се бие в гърдите как спечелил 5-6к от борсата от денонощно висене... Има сигурен доход един вид, а не борсаджийски глупости за тройкаджии от УНСС, които си мислят, че разбират нещо.

79

име

преди 3 години

Вече е 32750 а аз гледам щастливо и правя планове за екскурзии на 3 континента!

78

До 80

преди 3 години

Пиле шарено, виж какво е блокчейн, виж какво е децентрализирано, виж какво е coin base, виж какво е Paypal и пак се обаждай за ток и шалтери. Иначе звучиш като магаре, на което му обясняват що е то Космос

77

Анонимен

преди 3 години

До до 78докато има будали, ще има и тарикати :) ти си от будалите, ама все още се мислиш за тарикат, то са така и комарджиите, мислят си че могат да надиграят казиното, накрая винаги свършва по един и същ начин

76

До 75

преди 3 години

Дори не знаеш как се пише "мошеник", ама акъл раздаваш.... Ракията ти ли свърши

75

Анонимен

преди 3 години

Няма как бинарен код, с който работи електронно изчислителната машина да го преобразуваш в някаква парична стойност. Това е глупост!Нямаш покритие и обезпеченост с каквото и да било.Като "дръпна шалтера" на всички компютри във фермата ви и останете без захранващо напрежение "ко прайм"?Пирамиди, фараони и биткойнти за милиони.Този филм сме го гледали, шиле та!!!

74

до 78

преди 3 години

Айде прочети пак. Средно- по 1000 месечно съм написал, че разхвърлям из фондове, акции, криптовалути. Когато целият офис ни беше полудял по криптовалутите (преди 3-4 години беше), купих Лискове за 14000$.

73

Анонимен

преди 3 години

До до 71няма как да играеш с 1000 и да направиш вложение 20000, левърийджа на койнтите никога не е бил 20, за разлика от тебе аз не само съм чул, ами това ми е работата

72

до 75

преди 3 години

Влагам по 1000лв. (+-) месечно. До момента съм вложил шестцифрена сума. Не съм написал аз за къщата, друг човек е. Аз написах как продадох това онова и си купих нова кола (50000 първоначална вноска, остатъкът ми го покрива работодателят). Стига се заяжда. 2 реда информация не можеш да смелиш, но нападаш хората, които черно на бяло са написали какво и що правят.

71

Световната

преди 3 години

Комунистическа Революция идва - скоро всичко ще е безплатно, щото магазините ще са празни!

70

Анонимен

преди 3 години

До до 71и с 1000 лева ли играеш за покупка на къща, между другото онлайн платформите затвориха търговията с койнти на дребно отдавна, с изключение на разни мушеници из карибския басейн ама те и не плащат

69

до 71

преди 3 години

Ти голям играч знаеш ли какво, бе човече!? Големият играч влага шестцифрени суми месечно, аз ти говоря за стотинки от рода на 1000лв., с които си играя, като хоби... Малее... Максималното ми вложение беше 20000лв. в Лиск, които продадох половината за 80000 и другата половина оставих и той се срина.

68

Анонимен

преди 3 години

Всяко повишаване на единиците на една крипто-валута показва колко се е обезценила същата.Биткойнът няма реално покритие и е тотална пирамида!!!!

67

Анонимен

преди 3 години

В коментарите се вижда идеалният сблъсък. Хора с пари и злато под дюшеци и възглавници и мислещи, инвестиращи хора. Един вид казано- идеално олицетворение на ниската класа и на средната/високата. Първите знаят и викат много, ама не печелят нищо. Вторите тихомълком се развиват и влагат в най-различни смислени неща, които им носят печалба.

66

до 64

преди 3 години

И аз се качих преди пандемията на такси и таксиджията ми ги говореше 1:1 тези думи. Абе, забава. Викам му, че, ако интернетът спре парите нямат смисъл. Било то хартиени или такива в кредитни карти. Било то криптовалути или акции. Ама на, не го разбирате.

65

Анонимен

преди 3 години

Ами всъщност природно бедствие няма да е достатъчно, тъй като системата е децентрализирана по целия свят, може да стане, ако тока на земята спре, но ако това наистина се случи, мисля че загубата на биткоини ще е незначителен проблем

64

до 61

преди 3 години

Да обясним. Играчите с криптовалути влагаме някакъв процент от доходите си (разбирай около 10%, демек в общия случай около 1000лв. месечно). Инвестираме някаква сума и я избиваме моментално с някаква горница (минумум тройно). Останалите пари не ни интересува какво ще стане с тях, те са инвестиция. Както и при фондовете. Дали ще се сринат- никой не знае, рискът е висок. Важното е да има някаква печалба. Аз, например, от фондове вадя около 8-11% доходност на година. От криптовалути- 92%.