143

sperko

преди 3 години

Мале, мале.. Едните сте позеленяли от завист, а другите от алчност. Я си гледайте живота и се радвайте на това, което имате сега, защото утре не се знае какво ще е. Останете със здраве!

142

Анонимен

преди 3 години

"Богаташите" от биткойнТ какво реално си купиха, че не става ясно.Поне едно геймърско РС взеха ли си да "мажат" във виртуалката?

141

до Христо Христов

преди 3 години

Няма нито един какъвто и да е кой разбит с квантов компютър, още е далече това нещо, а освен това има и квантово криптиране, даже въведено на някой сегашни монети, а ти си ***.

140

Здрасти

преди 3 години

Но Лемън брадърдс беше банка, а биткойн е децентрализиран.

139

Наблюдател

преди 3 години

Играчите ще играят с биткойна докато е време. Другите може да стигнат и до самоубийс*во. Бъдете разумни!

138

До 153

преди 3 години

Бум! Пръсни се от яд

137

Анонимен

преди 3 години

33 бона вече, ама нищо. Вие знаете най-добре колко губич ние, инвестиралие. Откакто почна темата ние сме +3хил. отгоре. А вие?

136

Гадняр

преди 3 години

Най-голяма печалба ще имат тези, които имаха нужната Като нформация и накупиха/изкопаха биткойни докато беше евтино. Най-набутани ще бъдат тези, които "инвестират" във въздуха под налягане последни. Като всяка друга далавера...

135

До 119

преди 3 години

На приказки си силен, аз от практиката ти давам пример който реално ми се случи с Юмикредит . Не знам ако нямаш шкембе важи ли или не важи, но е факт. Ти тук коментирай каквото си поискаш. То е ясно, че имаш представа но явно не е цялостна с банките!

134

до Христо Христов

преди 3 години

Нека стигне 400000, пък каквото ще да става, където има големи пари има и големи решения. Биткойна е номер едно, защото е първият такъв актив, а не защото е най-добър. Хората го познават и му дават стойност като на всяко нещо, така че точно доверието го движи нагоре, а посоката на копачите няма никакво значение. Сега са в Китай, защото и тока и техниката са много по- евтини там и самия процес носи приходи на Китай.

133

Тебешир

преди 3 години

Не е само криптото. От стоки и акции съм на над 100% печалба, без да смятам дори дивидентите. Тая година просто е безумничка.

132

Анонимен

преди 3 години

Изглежда че това нещо ще унищожи парите които така или иначе нямат реално покритие,и основното им своиство е да бъдат индикатор на инфлацията.Парите изглежда са по-евтини от биткойните.Чвно скоро всеки ще трябва да си отвори електронен портфейл,всеки.Светът се изменя,и никой не знае на къде.Може само да се гадае.

131

Анонимен

преди 3 години

До 144, направил си нищо щом пишеш в този форум.На баба си фър чилото не можеш да направиш, крипто-глу пак!

130

Химто

преди 3 години

Помня как трябваше да е стигнал $100,000 до края на по-миналата година, после стана до миналата и те така. Децентрализирано, ама не точно - големи играчи наливат много пари.

129

Анонимен

преди 3 години

До 139Така е. Понеже съм с ниско IQ, през 2020 въпреки "коронакризата" направих повече пари страничен доход от крипто, отколкото тези като теб, с средното IQ, правят от заплати за 4-5 години.

128

Анонимен

преди 3 години

До 142 златото няма нищо общо с виртуалната ви реалност, умнико!!!Като ти расте цената на виртуалката купи си двореца във Враня, ама найци да ти се вържят!!!

127

Анонимен

преди 3 години

Докато трае истерията с ковида цената ще расте. Щом почне да отшумява цената ще почне да пада. Със златото ще стане същото. Не е трудно да се прогнозира,че в криза растат цените на тези неща и след кризата търсенето намалява и цените падат.

126

Анонимен

преди 3 години

Ако продължава така цената, до края на годината съм милионерче, а балачоците да си хейтят в днес.бг и да бачкат за 1000 лв. на месец.

125

Анонимен

преди 3 години

Блокчейн, който представлява непрекъснато растящ списък от компютърни записи, наречени блокове". Адекватно приложимо решение на Пирамида!В Пирамидата върхът печели основата плаща. Нищо ново под слънцето!Но всичко е замаскирано с компютър и за не разбиращите замотано със сложни фрази изпълнявани от бинарен код!!!

124

пецата

преди 3 години

капитализма работи чрез пирамиди и балони от които печелят хората с ниско IQ , тъй като хората със средно IQ са повече , схемите които се правят са разчитани да дръпнат пари от тях, така че ако си спечелил пари , което никой не го изключва е защото си *** и уверен така наречения Ефект на Дънинг-Крюгер , затова успешните хора в системата на капитализма са ограничени до такава степен че да се свръх уверени в себе си повечето интелигентни хора избягват големите рискове и затова са бедни