301

Сержант

преди 3 години

По изборите гледайте как групи свормирани от бивши и настоящи може би ченгета, ходят по села и паланки и прилагат изборни правила. Всичко това се прави с помощта на администрацията.

300

Анонимен

преди 3 години

Толкова нагъл тип историята не познава.

299

Вуте

преди 3 години

Нека некой да излезе, и да каже че не съм Бог! А? Смее ли некой да излезе срещу мене, и да ми каже в очите, че я не съм Бог Вутан!!!???Никой не смее!!! И правилно!!!

298

газ

преди 3 години

Какви комресори, като компресорните станции не са готови? Всеки знае, че в момента е с понижено налягане точно заради това - затова го е срам да реже лентичка! Сърбите го откриха официално.... а преди това няколко месеца го чакаха нашия *** да се намота с джипката :-)

297

Анонимен

преди 3 години

Кой беше съдружник с Пашата ,господин Борисов

296

Анонимен

преди 3 години

Да ,безотговорни и нагли сте Господин Борисов. Напуснах преди години България заради Герб и не Съжалявам. Живея в чужбина прекрасен живот и няма да се завърна във България докато Герб са на власт. Нима забравих те кой охранява Тодор Живков, кой беше съсобственик на фирма Ипон.

295

Анонимен

преди 3 години

Какви цени са паднали Банско льохар, всички сметки са по-високи. Мега зле....

294

Леке си

преди 3 години

Ти какво не разбра бе , *** банкянски? Оставка!

293

Що

преди 3 години

Ми се струва, че в главата на тоя е голяма каша, или лъже както винаги.

292

BRAVO

преди 3 години

Руската с-г-а-н е изпаднала в амок !

291

Кметът

преди 3 години

Не сте безотговорни в краденето.

290

Мутро ВЪН...

преди 3 години

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА бай *** и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин с незабавни честни избори веднага....

289

Анонимен

преди 3 години

До Бесенсигурно ще станат 15 като си купи 1,000,000 гласа на изборите, но нека да се надяваме да го вкарат в затвора

288

Анонимен

преди 3 години

Колко нагъл тип ! Мога или не мога да ти ...........!?

287

Бесен

преди 3 години

Не мога да го гледан този нагъл, ояден и неук крадец! Какви ги плещи, всички виждаме какви ги надроби за 11 години! Не можем да те понасяме, омръзнаха ни твоите брътвежи! Мутро, вън!

286

От лошия материал

преди 3 години

На всички им писна от твоите обяснения и инспекции! Увеличават пенсиите на тези, които нямат един ден стаж до нивото на тези дето са работили 35 години, също и най-високите на военни дето имат по 25 год. Стаж. Толкова ли нямате един икономист да ви каже, че е редно всички пенсии да се преизчислят! *** ли сте или си търсите електорат от мързеливите, бедните и малцинствата дето 30 години вече не са стъпили на работа! И спрете да се хвалите, н а последно място сме в света по всичко!!! Аман от Вас!

285

Чичето

преди 3 години

Другарю борисоф, ако беше отговорен, щеше да си подадеш оставката преди пет месеца. И сега щяхме да имаме правителство, на което хората да вярват повече, отколкото на твоето. Само че оставка подават хора с морал и достойнство - нещо, което при теб липсва на 101%!

284

Аз

преди 3 години

МАХАЙ СЕ !!!!! ОСТАВКА !!!!!

283

Анонимен

преди 3 години

Г-н премиер, с тая политика да ръшката с джипа из страната и да провеждате срещи с работещите от участък на АМ "Хемус", сетне по Родопите и по Лудогорието далече няма да стигнете. Развоят на пандемията КВ ще определи дали ГЕРБ ще остане на власт или не. Тръгнат ли малките на детси ясли и тези до 4-и клас , към средата на януари ще се види дали ще повлияят на новозаразените или не. Запазят ли се почти непроменени -ОК, вдигнат ли се нагоре, ще има "батальонът се строява за последен път! Анадънму?

282

Теди

преди 3 години

За много години - усети се криза миналата година определено дай боже всичко да се оправи