381

Сандо

преди 3 години

цял Перник може да го потвърди!

380

Иван

преди 3 години

Всяка власт в страната ни е сценарий на големия бр...ткова де. Докараха Симеон в една абсолютно ошмулена и безпарична държава. Докара ни Евросредства,синът му осигури работа в Англия на стотици хиляди Българи,докараха туристи и купувачи на имоти и накрая го изритаха.Сега за-да замажат мутроприсъствието създадено от самите тях,сложиха Бойко на топа на устата. Вярвайте Българи,за радост на бандитите.

379

До 412

преди 3 години

Е те мутрите са навън!Айде спи спокойно,не знаеш ли кои са?Има и няколко в странство ,оттам направляваха метежите и същевременно проверяваха АйКю -то на раята!

378

Народа на България

преди 3 години

Браво Бойко. Жив и здрав да си и Бог да те благослови

377

Анонимен

преди 3 години

Странно Борисов е60-и кмет на София50-и министър-председател.Тези кръгли числа са като Уроборос.5060Някаква странна градация има в това.

376

Анонимен

преди 3 години

Странно Борисов е60-и кмет на София50-и министър-председател. Тези кръгли цисла са като Уроборос.

375

Анонимен

преди 3 години

Мутра.Мутрите Вън.

374

Питане

преди 3 години

Няма ли един истински българин да пушне тая банкянска свинкя та да отърве България от нейния разрушител?

373

До 407

преди 3 години

Я обясни по конкретно как точно " балкански поток " е руска собсвеност ?Кое е собственост на Русия?Тръбите са БГ собственост и стигат до сръбската граница, но се ползват от българска страна за газови доставки .А интерконектора с Гърция се строи от гръцки фирми по договор със срокове залегнали в него.Като по него се работи отдавна,не знам какви въртележки си донаждаш.

372

геро

преди 3 години

абе ***.скрий се някъде

371

до 397

преди 3 години

Не драги, т.н. "балкански поток" е изцяло руска собственост и по него ще тече единствено руски газ. Диверсификация може да става единствено през тръбата от Гърция, за която от 10 години Бойко Борисов не си е мръднал пръста. Чак сега, когато е гузен започна някакви имитации на дейност по гръцката тръба. А за Сръбския поток Бойко ще носи съдебна отговорност. бг

370

дядо Сера фин

преди 3 години

Лъжи,лъжи,лъжи!Жалък милиционер!

369

До народен човек

преди 3 години

Дрогаре, преди 89 нямаше ни шкафчета, ни пари. Имаше само празни шансове, доносници на килограм и никакво мърдане от България !!!!!! А и да, имаше работа за без пари, а за купони!

368

До 400

преди 3 години

И какво като исторически Сърбия ни мрази ?Да се изолираме от всички съседи ,да се захлюпим и да чакаме да ни заобичат?Много елеменрарно и примитивно разсъждение в 21 век.Сделката е взаимно изгодна ,връзката е деверсифицирана,тръбата я ползва и България за свои нужди,а от Сърбия стига до Унгария.Доста манипулативни внушения използваш ,а и времето ще покаже доколко сегашните и бъдещите политици ще променят историята.

367

Анонимен

преди 3 години

Представяте ли си!? Да доставяме с наши пари газ на Сърбия-страната ,която ни мрази неистова, винаги е забивала нож в гърба ни. Откъсна Западните покрайнини и Поморавието от Майка България. Анатема на рускосръбските слуги ,предали Отечеството ни. Такова падение никога не сме изживявали......

366

До 398

преди 3 години

В СМ е друго,там е удобен македонизма създаден на антибългарска основа,защото това определя "братската" дружба на икономическа основа със Сърбия,за сметка на втълпена омраза и исторически фалшификации срещу БГ.Сръбските служби не са останали само в СМ,но за разлика от другите бивши републики в тях идентичноста не е подменена, а в СМ остана най изкривеното и подло вмешателство със замяната на цял етнос с друг географски. Започнато от Сталин,с алчни мераци за нови територии и довършено от Тито

365

Анонимен

преди 3 години

Хем захранваме Сърбия с газ. Хем ни плюят чрез медиите в С. Македония.

364

До 390

преди 3 години

Явно думата" диверсификация " не ти е понятна.В БГ постъпва газ от различни източници ,и руски,но и азерски и от Гърция американски.Т.е.това предполага конкуретни цени.А чия собственост трябваше да е тръбата която минава през БГ и ако е чужда собственост какви такси щяхме получаваме за пренос.Южния поток беше определен с руски тръби на изплащане за 20 год.но това вече е минало!Северния поток 2 е друга работа,там е изцяло с руски газ.

363

До 392

преди 3 години

Прегледай се сериозно при няколко специалисти и дано разбереш колко си зомбиран и примитивен.Какъв затвор ,какви честни" избори и кого ще избереш при " честни" избори сега?Отвън чакат най големите некадърници на прехода и слугинажни партии на олигарсите които чакат неистово да се окопаят с удобни премиери,зер най много главен прокурор ,запазване на тяхното статукво.Най малко мислят за обикновенире хора,освен като за тълпа

362

Анонимен

преди 3 години

Уповаваме се на президента Джо Байдън да наложи ТОТАЛНИ санкции върху Руски поток за Сърбия ,построен с български пари през територията на България.НЕ на руския енергиен диктат и монополизъм. Съд за слугите на Путин в България.