341

Анонимен

преди 3 години

По време на Тройната коалиция Румъния беше след нас по всички икономически показатели. Дори не искахме да ни слагат в пакет, защото бяхме много напред. След 11 години управление на ГЕРБ в момента сме години след Румъния. Имат двойно по-високи пенсии и заплати. Сами си правете изводите за управлението на ГЕРБ.

340

Анонимен

преди 3 години

ФРАНКЕНЩАЙН

339

Анонимен

преди 3 години

Прмиера мутрафон.Блгодарение на него още сме живи.

338

Анонимен

преди 3 години

Вие сте си обединени - 240 хрантутника, 8 джуджета и огромно стадо калинки. От другата страна срещу вас са нормалните хора. На изборите ще се преброим

337

анонимен

преди 3 години

Нека всички да се обединим и спасим България от облъчени червенотиквеничковчета

336

Краси

преди 3 години

До Само ГЕРБ!Затова в Европа/не ЕС/ няма по-ниски заплати и пенсии!

335

Маскираният глупец

преди 3 години

Прави са гербушките, народът не е сляп и вижда - 2007-*** наравно с Румъния, след десет години герб - Румъния два пъти по-напред от нас. Вижда народът, вижда

334

Тикволандия

преди 3 години

До анонимен: "Най-голямата загуба за България ще бъде ако Бойко реши да се оттегли".Дано имаме късмет да се случи тази "загуба". Тогава може и да се отлепим от дъното на ЕС.Вече трети мандат на Бойко сме най-бедната и корумпирана държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. А Бойко се държи за властта като удавник за сламка Погледнете само тази страница: на 5 места статии, които започват с "Бойко:"На следващите избори вече наистина трябва обединение на всички за да оттървем България от ГЕРБ

333

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези милиони газ, за които става дума?Кофи ли, туби ли?Може би нова мерна единица?!?По тематаБезгранично нагъл и лицемерен човек!

332

анонимен

преди 3 години

Най-голямата загуба за България ще бъде ако Бойко реши да се оттегли , тогава автоматично страната ни включва на заден ход , а противниците му нека да си пишат всякакви глупости , не ни пречат и да удрят колкото си искат палчета надолу - с това ще си останат . Продължавай да работиш г-н премиер , народа не е сляп и вижда резултатите .Успешна нова година !!!

331

щеи3

преди 3 години

Оставка и съд и при бай Ставри, МУтро!

330

Анонимен

преди 3 години

Нека си плюят, Баце, хората ще гласуват за Герб щото виждат кой как работи.Комунистите и мутрите сега треперят от страх

329

Само ГЕРБ!

преди 3 години

Герб безапелационно е най-мразената партия в историята на странатаЗатова народа гласува за нея и печели всички избори, нали ;)Затова е Единствената имала ТРИ правителства в историята на България ;)

328

Анонимен

преди 3 години

МНОГО папагали!Много СТЕ шумни! Едно и също до припадък, но народа гледа, мълчи и си прави сметката! ГЕЧЕВ ли иска с 3 долара пенсия И ФАЛИРАЛИ БАНКИ И ЗАВОДИ или ББ! КАК МИСЛИТЕ ЗАЩО тези които не ядяха АСФАЛТА сега искат асфалтиран ПЪТИЩА! ДАЛИ харесваме ББ И ГЕШЕВ КАК РАБОТЯТ ИЛИ НИНОВА И РАДЕВ БЪЛВАЩИ ЗМИИ И ГУЩЕРИ! ДАЖЕ НА НОВОГОДИШНАТА ТРАПЕЗА!

327

Дерзайте другари!

преди 3 години

От Позитано ми изпратиха хиляди нови проксита.... Трябва яко да спамиме с хиляди никове!(Та Уж) Много сме, Силни сме..Дерзайте другари!

326

Венко

преди 3 години

Безотговорно и некадърно правителство с огромен външен дълг към датата на новата ти разходка 1.01.2021.Клоуни на конци!

325

Shark

преди 3 години

Ами 4 месеца хиляди хора ти го казваха. Защо се правиш на луд, какво искаш, някак по-сериозно и по по-различен начин да ти бъде казано ли....и това може да стане!!!!

324

менко

преди 3 години

Не да излезе един ,а хиляди хора протестираха във всички големи градове в страната и така половин година...!

323

Ученика

преди 3 години

Началника гледа отгоре...И пише в сметката.Че тоя свят е със сметка накрая...

322

1

преди 3 години

До ИМА МНОГО МУТРИ,а твоята любима тиква е кратуна.