55

Анонимен

преди 3 години

до 61 юбералес - Е, ти беше на местопрестъплението и засне с телефона си как гереуецът обработва - точно какво - гащите на Навални, ха ха ха ха! Приоритетен достъп до гащите на Навални е имала Мария Певчих, защо не вземаш предвид това? Всичко това не е криминология, а битпазарско плещене. Фактът, че Многострадални е жив опровергава всички конспиративни теории, а Путин лично му съдейства да замине за Германия

54

Анонимен

преди 3 години

Тръмп свърши много полезна работа за ментора си Путин, още през януари 2017 деблокира сметките на Путин блокирани от Обама, но наближава януари 2021 и този път блокажът на откраднатите пари ще е до премахването на Путин и бандата му от власт.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Do 43 А mрисвоител N 1 управлява Русия. - - Дай доказателства, че Путин е присвоил дори една копейка."Хайде, хайде още помним как на последната среща Обама Путин, Путин беше изпаднал в истерия че са запорирани сметките на разни цигулари и акордеонисти като Ролдугин и разни други свирачи формално притежаващи милиарди долари принадлежащи на Путин. Вие разсъждавате като Путин че западняците пасат трева и вярват на всяка лъжа изречена от руския "авторитет" Путин.

52

До 47 галя

преди 3 години

А ти си ненужна и вредна за България....подкрепяш убийство на човек,защото твърди нещо различно от Путин. Има ли нещо човешко в теб? Нима си дотолкова отровена , че дори не осъзнаваш какво пишеш? Ти си срам и гнус...за всеки човек.

51

Анонимен

преди 3 години

Do 43 А mрисвоител N 1 управлява Русия. - - Дай доказателства, че Путин е присвоил дори една копейка. Много е ровено от западните служби на тая тема, но няма нито едно доказателство или следа за митичните милиарди на Путин. Виж , двамата президенти на САЩ- Байдън и Тръмп - и двамата са в гюбрpето до шия - и излязоха много кирливи ризи за финасовите им машинации и далаверите на Байдън в Украйна

50

юбералес

преди 3 години

До БобиБолницата в Омск а не в Томск. И е достатъчно да предадат дрехите му които са в полицията в Омск. Дрехите ''обработвани'' от Кудрянцев два пъти (по негови признания) вече четири месеца отказват да се предадат на Навлни.

49

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Да при мен има елемент на анонимност но той е прсто минимален"При теб всичко е минимално, почти колкото демокрацията в Русия.

48

Анонимен

преди 3 години

Do 46 Не мисли, че в съвременният свят няма средства да се проследява всяка транзакция, каквато и да била тя. С тия работи се занимава, първо, Интерпол, второ, финансовата полиция на всяка държава. Доколкото знам и Навални не е отрекъл, че е получил тия биткойни и т.н. Плюс това биткойните трябва да се обналичват, за да станат реални пари и т.н. Всяка държава си има свое финансово законодателство и какъв е юридическият статут на биткойна в Америка, в Русия няма никакво значение

47

Анонимен

преди 3 години

До БобиКато пишеш под името боби това вече не е анонимност. Моето куче също се казва Боби.

46

Анонимен

преди 3 години

До БобиБоби, кога демократът Путин ще започне следствие за опит за убийство на руския гражданин Навални? Една демократична държава щеше вече да има осъдителна присъда за това нещо. Вместо следствие в Русия виждаме шикалкавене и прехвърляне на вина от болната глава на здравата. Това ли ти е голямата руска демокрация? Като пишете нещо няй-няпред мислете какво пишете, а не с комсомолски плам да ни обяснявате колко е велика тюрмата Русия.

45

Х

преди 3 години

След тоталното фиаско на ФСБ, Русия продължава да дълбае дъното и да става за смях за целия нормален свят.

44

Анонимен

преди 3 години

на Запада са му нужни балкански потурковци с добре промити кухи кратунки

43

Анонимен

преди 3 години

До БобиМогъща Русия отново изпадна в положението да бъде защитавана от руския роб Боби. Голям си *** ще знаеш.

42

Галя

преди 3 години

Пусть запад забирает его себе и кормит.В России он никому не нужен

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Ти изобщо запознат ли си какво е биткоин? Там всяка сметка и всяка транзакция се знае от целия свят, но никой не знае кой е собственика на сметката ако той сам не я декларира. Така че аз мога да взема една сметка и да кажа че е твоя, но няма никакъв начин да го докажа това нещо. Освен това има черен пазар на биткойни където обръщането им във долари или евро става без посредник банка или борса т.е. не остава никаква следа от обмяната във фиат.

40

Анонимен

преди 3 години

Навални, ако се върне в Русия, го чака разследване, защото от западни фондации е получил биткойни, които в момента струват към 7 милиона долара. Изобщо много пари са минали през ръчичките му, но не ги е декларирал и не си е платил данъците

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37В Русия е пълно с политически затворници. Има хора с години Гулаг заради един репост. Но тъй-като режима на Путин се мисли за много умен, обвиненията са за несъществуваща кражба, за подхвърлен наркотик, за фиктивна измама и т.н. Ето това е перверзията на путинизма, привидно той управлява с писани закони и понеже няма закон за престъпления на мисълта ти лепкат несъществуващи престъпления. Виждаш че и Навални е осъден за някакво присвояване. А mрисвоител N 1 управлява Русия.

38

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Нахални беше полезен за Запада докато живееше и действаше като агент отвътре в самата Русия. Сега на Запад може само да плюе Родината и сънародниците си, но и без него има кой да лае срещу Русия, така че на практика Нахални вече е безполезен за господарите си, след като премине тази лъжлива отровителска пропаганда.

37

Анонимен

преди 3 години

Затвор в България или свобода в чужбина?Кое избраха всички бегълци от правосъдието в България?

36

Анонимен

преди 3 години

Навални е руският Божков и Цветан Василев.Колко данни за корупция изкараха от чужбина.