95

И.Б.

преди 3 години

Обвиненията срещу Навальний са претекст за обвинението срещу него - бил прал пари. А заплахите от страна на руското правителство са най-малкото смешни. Кой си солга главата в торбата доброволно, след като е бил отравян?Прането на пари е за друга категория хора.

94

Анонимен

преди 3 години

Джуджето от Кремъл май много си изпуска нервите. Губи тотален контрол над всичко. Русия я завряха в миша дупка :)

93

Анонимен

преди 3 години

....ЗАПАДНИ, ИЗТОЧНИ...АМА ДА ПИТАМ ЗАЩО ДЕЦАТА НА ИЗВЕСТНИ ВРАГОВЕ НА ПРОГНИЛИЯ КАПИТАЛИЗЪМ ЖИВЯХА ТАМ, А ДНЕШНИТЕ РУСКИ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ СА ПАК В ТОЯ ПРОГНИЛ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ЗАПАД И СА СМАЯЛИ СВЕТА С НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ.

92

джо

преди 3 години

До 107 То пък с тези снимки голям праз. И наш Боко го даваха на едни снимки дето се виждаха пари злато и оръжие, но по-невинен от него нямаше.

91

джо

преди 3 години

По добре за него е да се прибере, защото следващата серия с негово участие е вероятно среща с ПОЛОНИЙ или друг вид вещество. Просто западните режисьори са толкова зле , че нямат фантазия да измислят друг сценарий и Навални вече ще им върши работа само мъртъв.

90

Анонимен

преди 3 години

Навални накара Империята на Злото да напълни гащите баш как си требва.

89

Анонимен

преди 3 години

По кое летоброене 3годишна условна от 2014г.,все още не е изтекла?

88

Анонимен

преди 3 години

До105И с какво по-точно е наклеветил Путин и е против Православието?Може би с даване публичност на богатствата на Путин и приближените му!Снимките на полуголия Патриарх Кирил на яхта за милиони в компанията на палави красиви рускини и бизнеса с аферите с внос на цигари ,не значи ,че е против Православието!

87

Анонимен

преди 3 години

Навални е отявлен евреин и върл враг на православното християнство. Той е спонсориран от Израел и МУСАД!!

86

СССР

преди 3 години

Навални би трябвало да бъде изправен пред стените на Кремъл и публично разтрелян!!Той е пример за покварата на Америка и западния империализъм!!Той за долари продаде страната си, народа си и изя тонове бълвоч против православието и най-демократичния ръководител на Русия от хилядолетия!!

85

1

преди 3 години

"Което се оказа политически мотивирано"Мдааа. Лавров обяви, че Навални въобще не ги интересува, обаче го преследват с всички методи на НКВД и КГБ. Между другото, интересно съвпадение, да се опитат да го утрепят точно преди да му изтече условната "присъда". Явно Путин не е имал план да има проблеми с Навални след изтичането на условната му "присъда".

84

Анонимен

преди 3 години

До До 100Възразяваш посредством тоталния аргумент "сигурно"?Уаууууууууу, мозъчен водопад си, човече - отнасяш всичко по пътя си!

83

До 100

преди 3 години

Явно ти си супер интелектуалеца днес.Изпитателния срок сигурно е трябвало да се проточи до самолетния полет на Навални до Омск? Ама пустия му НОВИЧОК,с изтекъл срок на годност се оказа...:-)

82

Анонимен

преди 3 години

До патриотЧетете в. "Правда"? Маркс-ленинец?"Рот фронт!", другарю ;)

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97Още един суперинтелектуалец, който дори не е чувал за животинчето "изпитателен срок"....Поздравления, интелектуалецо!

80

Анонимен

преди 3 години

До патриотБългарите сме на страната на правдата...а тя е с г-н Навални.-------------Вервай си, лиле шарено!

79

патриот

преди 3 години

Българите сме на страната на правдата...а тя е с г-н Навални.

78

Анонимен

преди 3 години

3 годишна условна присъда от 2014 г... И защо е ултиматума,2017 г. отдавна мина?

77

Анонимен

преди 3 години

До АзСкъпи Аз, изпитвате явно затруднение да осмислите инфото от статията. Да помогна на менталните Ви затруднения, като се опитам да Ви обясня, че г-н Навални е в режим на действие на условна присъда. Длъжен е периодически да се явява пред надзорния си орган. Ако пропусне законовия срок да го стори - условното наказание се трансформира в ефективно. Ако се яви преди изтичането на срока - в сила остава досегашния му статут.Опитайте се да осмислите ситуацията, колкото и да Ви е трудно.Успех!

76

Аз

преди 3 години

Аз да попитам: "Ако не се върне, къде го чака затвора? В Германия ли?" Винаги съм мислел, че Руснаците могат да лежат в Руски затвор само ако са в Русия. Явно съм в грешка. Ако се върне, няма да лежи, а ако се върне ще лежи. Хитро! Ако бях Навални щях да се поболея от тоя Ултиматум.