75

Анонимен

преди 3 години

До БобиСамо един полудял русофил може да дрънка за затвори и за затвори, за неплатени глоби, докато се говори за явни опити за убийства и убийства от Кремълската върхушка.А "фоби" няма: русофилите обозначават така всеки, който не иска да лиже руския ботуш.

74

Анонимен

преди 3 години

До юбералесСкъпи Юби, инфото по скандала "Уотъргейт" е публично достъпно. И се открива за секунди. В това инфо няма и дума за участието на американските тайни служби в офисите на ДП. Назовани са имената на извършителите. Всички те са част от предизборния щаб на РП.Моля, проверете отново състоянието на черепната си кутия. Ако откриете дупки по нея, незабавно повикайте Бърза помощ!Успех!

73

юбералес

преди 3 години

До АнонименАко една партия подслушва друга партия, не е нуно президента да подава оставка. Но когато използваш държавните служби, тогава си в издънка. Факта че президента на САЩ тогава подаде оставка, говори че са използвани държавни служби. Просто е.

72

Анонимен

преди 3 години

До юбералесСкъпи Юби, оказва се, че имате сериозни проблеми и с паметта.......явно недостатъчната мозъчна функционалност засяга и този дял...Съболезнования по този повод!

71

юбералес

преди 3 години

До АнонименСледенето включва и подслушване. Следенето включва офиси, срещи, пътувания, митинги и пр. Дали периода е в предизборна кампания или не, няма никакво значение. Случая Уотъргейт не са хора на президента а ФБР. Спомням си много добре.

70

Анонимен

преди 3 години

До юбералесДали смогвате да направите разлика между "следене от тайни служби" и "подслушване на партиен офис от страна на хора от щаба на действащ президент в период на избирателна кампания "?Не мисля, че можете...нужно е поне минимално количество мозък....

69

Анонимен

преди 3 години

До БобиТака е, Боби. Вие русофилите отдавна сте свикнали, че Русия организирано и открито убива цивилни граждани ако пречат на върхушката в Кремъл.Смайващото е, че можете да живеете с мисълта за това какви изродщини се вършат от режима там и отгоре на всичкото да му се радвате. Просто вие сте психически увредени.

68

Анонимен

преди 3 години

На другаря Путин много му се иска.:))))

67

Анонимен

преди 3 години

ЦРУ следи телефонните разговори на всички хора по земята, тия ми разправят за руските служби и Навални

66

юбералес

преди 3 години

До А не така!Путин не загатна а каза ''нима мислите че ние не знаем, че ни виждат как го следим? Да следим го, а това че ни виждат говори че той е агент на западните служби''. За следене на опозиция в нормална страна президентът подава оставка (Уотъргейт). Второ руската прокуратура да започне разследване на Навални за шпионаж (все пак президентът го твърди). И трето - да върнат гащите на човека, стига са ги прали лекари-химици.

65

Анонимен

преди 3 години

"Бил ли си някога във Франция? Там свободата се усеща на всяка крачка" - Един българин го бяха задържали френските полицаи на гарата. Откарали го в полицията и го съблекли гол. Пренощувал в една килия. На сутринта българската преводачка ги пита - не виждате ли, че той е българин, има българска лична карта и право да пребивава във Франция, за какво сте го задържали, направил ли е нещо? Те отговарят - нищо не е направил и има българска лична карта, но може да я е откраднал. Френска логика, пито-платено

64

А не така!

преди 3 години

До АнонименПриказките на Белинкет, НЕ, НЕ бяха!Просто това ви се иска да чуете - ама като не е истина...Путин само загатна колко нелогични и несъстоятелни са.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Скъпи А 77, май не правите разлика между факт и интерпретация?Жалко. Не всеки го може. Изисква се определено ниво на интелигентност за такова нещо...

62

юбералес

преди 3 години

До БобиБоби, не е важно има ли или няма доказателства. Важно е в какво ще повярва народа. Нарича се политика. И при най-железните доказателства народът може да не повярва. Ако утре някой наистина случайно прегази Навални, кажи кой ще повярва?

61

До А 53

преди 3 години

Скъпи А 53, твърдите, че в една демократична страна вече би следвало да има осъдителна присъда по казуса с Навални? Като така, мога ли да Ви попитам кой и на колко бе осъден по отравянето на г-н Скрипал и дъщеря му? Или Британия вече не е демократична страна?

60

Анонимен

преди 3 години

До БобиПриказките на Белинкет бяха потвърдени от Путин. Той на последната пресконферения потвърди че Навални е бил следен от ФСБ през цялото време. Преди 50г. в САЩ ФБР подлушваше опозицията след което президентът си подаде оставката (Уотъргейт). В Русия президентът смята за необходимо да следи опозицията. А ФСБ ще продължава да пере гащите на Навални за сметка на руския данъкоплатец. Що не му върнат гащите на човека - иска си ги четири месеца.

59

Време е

преди 3 години

от полу-умрял да го повишат в напълно умрял!И да не изкарват като по часовник фекална новина на всеки 4 дни!

58

юбералес

преди 3 години

До БобиПТП-тата като начин на убийство в Русия са отдавна изтъркани. Никой няма да повярва че ПТП -то е случайно. Убийство с пистолет от ''националист'' също се изтърка след убийството на Немцов. Убийство от обиден кавказец не става след ибийството на Политковская. Остава да умре след ''болки в корема'' на борда на самолета Томск - Москва 5 часов полет. Но болките започват рано и след 40мин. самолета каца в Омск, където не го чакат правилните хора.

57

берлинския пациент

преди 3 години

Червения картон за Навални е бананена *** за запда.Да си го държат за новинарска тоалетна хартия и да се омотват във жълта 'новинарщина'.А нашите *** даже не се усещат със какъв финес се отърва Русия от този дефектен "западен продукт".

56

/!\ фекална новина

преди 3 години

американофилите днес са на хранилка.изкарват надницата, не им пречете!