74

Рагин

преди 3 години

Да се приспособят, казваш. Продължават интересните коментари тук. От вариолата (едрата шарка) през 20 век жертвите са около 500 милиона души според статистиката. Може би някои са се приспособили, много са умрели. Нужно ли е да умират хора, КОГАТО МОГАТ ДА НЕ УМИРАТ? И точният цитат е survival of the fittest, тоест на приспособимите. Никъде не е казано - на здравите. А какво имат приспособимите на първо място? Имат мозък. Акъл. Интелект.

73

Анонимен

преди 3 години

До SharkВаксината не е задължителна. Всеки сам си решава стига да има реална информация а не това което се пише по социалните мрежи. Там всяка пенсионерка стана специалист...Аз лично няма да се ваксинирам защото работя вкъщи и не съм толкова изложен. Майка ми ще се ваксинира понеже е лекар и няма никакви проблеми с това.

72

Shark

преди 3 години

До 70. Това е още рано да се твърди. Може да стане така, както казваш, а може да стане обратното. Хората без ваксини да се приспособят. Ще видим!

71

Анонимен

преди 3 години

Не знам що ревете. Ваксината не е задължителна. Никой не ви кара да се ваксинирате. Какво ревете като девственици тука?

70

Анонимен

преди 3 години

Всички антиваксъри сте ваксинирани колкото и да не ви харесват фактите :)))))

69

Анонимен

преди 3 години

До БибоВие селяни прости още си мислите, че е грип явно :)))

68

Анонимен

преди 3 години

До ПетяТи ли не си бе :))))) не била ваксинирана :) питайа родителите си :))) освен ако не си расла в обора.

67

Рагин

преди 3 години

Петя,ти не си ли ваксинирана? Дифтерит, туберкулоза, полиомиелит, вариола, коклюш? Не са ли ти правили ваксини в училище. Много интересно. На мен са ми правили още по соца. И съм жив, видиш ли. Социални мрежи върнаха някои хора в Средновековието. И то заради тяхната лична неинформираност, невежество и простотия. Наричай ме ***, наричай ме овца, наричай ме страхливец. Не ме наричай глупaк, защото глупaкът в случая си ти.

66

Бибо

преди 3 години

ДО АНОНИМНИЯТ. ТЕ КАТО СЛУШАМ И ГЛЕДАМ. ЗАПАДНЯЦИТЕ НА КОИТО МИЕШКЕНЕФИТЕ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ДА СЕ БОЦНАТ. ГРИП ДОШЪЛ ОТ ПРИЛЕП. АЙ ДЕ БЕ...!!!!. ФАНТАЗИРАЙ СИ...

65

Анонимен

преди 3 години

До SharkОцеляват тези които могат да се присопособят тоест ваксинират или вземат лекарства. Другите измират защото не им е стигнало пипито да разберат, че науката е на тяхна страна.

64

Бау

преди 3 години

бааа Петя, баааа. Само ба мога да кажа!

63

Анонимен

преди 3 години

До ПетяМоме точно защото вярваме във ваксините вече сме болести като туберколоза, детски паралич и шарка се срещат изключително рядко. Ама ти понеже си просто момиче явно си изтървала тези уроци по биология в училище.

62

Shark

преди 3 години

До 56. Ами не, дарвинизмът не е точно това. Според неговата теория оцеляват най- приспособените и здрави, без ваксини обаче. Това е нещо друго, на което още не е дадено наименование. Когато излезнат на яве последиците, тогава ще дадат наименование.

61

Анонимен

преди 3 години

До ПетяПете вземи се застерляй моето момиче изтървала си всички влакове :)

60

Анонимен

преди 3 години

Бойко да си боцне с ваксина внучетатаза здраве

59

Анонимен

преди 3 години

До ВервамеПърво Тифани не е починала, а припадна защото има заболяване което реагира на болка и изпада в такова състояние. Ако виеото не беше изрязано щеше да видиш часта където самата Тифани го обяснява и и няма нищо. ГЛУПAЦИ!!!!!

58

Анонимен

преди 3 години

До ВервамеДа бягаш с тоз измисления сайта :))

57

Верваме

преди 3 години

За излъчване по Нова ТВ,БТВ,БНТ и други анали:Доказателство за починалчовек веднага след COVID-19 ваксинацияТифани Доувър е била убита с COVID-19 ваксинаДоказателство,че сестрата е починала,ВИДЕОhttps://thebulgariantimes/%d0%97%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d1%8a%d1%87%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bf%d0%be-%d0%9d%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%a2%d0%92-%d0%91%d0%a2%d0%92-%d0%91%d0%9d%d0%a2-%d0%b8-%d0%b4%d1%80%d1%83%d0%b3%d0%b8/

56

Анонимен

преди 3 години

До 56АКо говориш за антиваксарите си 100% прав :) така реално работи дарвинизма :)

55

Анонимен

преди 3 години

До SharkСтига ми да ти прочета един коментар за да разбера що за балканска утaка си :)