174

До 172

преди 3 години

ПРОИЗВОДИТЕЛЯ ,Е ПИСАЛ,ЧЕ РАЗТВОРА Е БЯЛ!!!!!! https://mh.government.bg/media/filer_public/2020/12/23/comirnaty_listovka.pdf?fbclid=IwAR0VXHbxBzzOzwOzqG6yt6URKvWD2kmEmPX862GOXSQcGM1iI5EPMlSuU6w

173

Анонимен

преди 3 години

Доста хора познавам от Александровска, но само за 1 чух че ще се ваксинира ! Та тва което пишете, отново е голяма измислица !!! Дано да ви се върне , след цялото това лъгане !!!

172

селчо

преди 3 години

Сега се вижда колко са ни читави докторите, да се ваксинираш с нещо подобно, не говори добре за тях!А относно пропагандата, Гьобелс може да се учи от тия....

171

Анонимен

преди 3 години

До 174 Doomer5:0 против - за сега! Не позна!

170

Анонимен

преди 3 години

Сертификат за поставена ваксина и после на Малдивите.

169

Doomer

преди 3 години

Ако на ден умират по 10 човека без странични заболявания "нещо няма да им е открито, то от ковид не се умира", но ако от ваксината един на милион получи алергична реакция конспираторите ще избочат *** от разгонване. Само гледайте, това чакат и нямат търпение в момента!Един с алергична реакция на милион е далеч по-зле и по-страшно от десетки, ако не стотици мъртви на ден от вируса.

168

Анонимен

преди 3 години

До Тес 171Да не си я правил ти бе клоун?!

167

Тес

преди 3 години

С КАКВО, СЕ ВАКСИНИРАХА ВСИЧКИ ПРЕД КАМЕРАТА??? ВАКСИНАТА Е БЯЛА,БЯЛА,А НЕ ПРОЗРАЧНА!!! ЛЪЖЦИ!!!!

166

До 160

преди 3 години

Е как ще ти заслабва имунната система като се ваксинираш?Вкарат ти готови антитела и сам изграждаш имунитет.А като се разболееш цял месец се влачиш и пафа имунитета?

165

Анонимен

преди 3 години

Е то опашка няма и не е нужно,имат си график.Заглавието не е точно.Ще се ваксинират,това е първа линия,починаха медици,всеки ден виждат тежко болни,имат семейства.Считам,че бройката ще се увеличава!То проблема ,ще е със следващите пратки кога ще пристигнат и колко,защото се говори за поетапно до септември..Много хора искат да се ваксинират.

164

Ал Пор

преди 3 години

"Предлагам да се раздадат по десет лева на всеки който се ваксинира по желание"тоа па хечко, ще дам сто да ми се махнат от главата с тези ваксини

163

Анонимен

преди 3 години

И НЯМА НИТО ЕДНА СНИМКА НА Опашката, интересно.

162

РОМОЛЮБЕЦ

преди 3 години

Предлагам да се раздадат по десет лева на всеки който се ваксинира по желание. Така ще разрешим и ромския проблем!!!

161

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 164Лекари? Да не са санитари????

160

Анонимен

преди 3 години

До Кера"Aбсолютно нито един от моите познати лекари на този етап няма да се ваксинира"Aз пък познавам лекари, които ще се ваксинират.

159

Анонимен

преди 3 години

До хеДруго си е да изкараш вируса - там на над 1 на 1000 увисва всичко :D

158

факт

преди 3 години

Малтийски кръст, символ на хоспиталиерите, шестораменен символ с една змия, Офикиос или Офиукус... Еврейските линейки са с такъв символ... И един мустакат брадясал тип... Витамини ли има в инжекцията???

157

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 160: и със антибиотиците е така. След всеки приет анти иотик имунната система е крехка и заслабва и е нужно време да се възстанови. Но се възстановява след време, а при ваксините имунната система не заслабва, но става зависима от тях.

156

Анонимен

преди 3 години

Ваксини против обикновен грип, ваксини против ковид. Какво става с имунната ми система? Мога да си сложа еднократно ваксината, страх ме е да не стане ежегодно както при обикновения грип. Имунната система става зависима и заслабва и тези ваксини стават зависимост като всеки наркотик. И ако не сложиш ваксата всяко вирус че те убива. Организма не може сам да се справя. От това ме е страх. За 60+е необходимо може би защото при тях имунитета е сринат, но всички останали да се замислят.

155

Ром и Джери

преди 3 години

ходи се реди за 60/40 бе рободател