24

Аз сам болен

преди 3 години

в момента и мога да и кажа само едно- ХОра, пазете се! Това е нещо ОТВРАТИТЕЛНО. А към хората, които го определят като просто настинка, дано да не я хванете тая "просто настинка", че ще ревете после...

23

До 20

преди 3 години

Язък ти за прякора Азимов, и за невъзможността да отделиш частното си преживяване от общото. Много млади и здрави си заминаха, защото слушаха фашливи пророци като теб. Радвай се на късмета си и не цапай пространството.

22

Анонимен

преди 3 години

В тази измислена и изкуствена криза се видя кой е умен и мислещ с главата си и кой има акъл на кокошка.

21

Българино не бъдитъп

преди 3 години

Този господин кой му плати да лъже - Сорос или Бил Гейс? Това е обикновенна настинка само дето хората са изнежени и умират от най-малкото вече.

20

Азимов

преди 3 години

Стандартен грип, изкарах го за два дена. Добре познатите болки в мускулите и температура. Различното е загубата на обоняние, което се връща сравнително бавно. Не съм млад и не съм без заболявания. Всичко е ужасно преувеличено и се прави от глупост и се подклажда за пари. Самата истерия убива хората и натоварва системата. Не вируса.

19

Сата НАТО

преди 3 години

И то основно, закърпено с тройки, уточнявам. Ако това е нивото му на изразяване на български език, а то е за тройка с минус, представям си как е по математика и физика с този мозък колкото орех.

18

Сата НАТО

преди 3 години

Това момче е толкова просто и неграмотно, че чак не мога да повярвам, че има повече от основно образование.

17

Анонимен

преди 3 години

Еми те и от грип умират по 5 6000 души годишно, днес явно сте се върнали пропагандистите на работа да тролите, начело с Бау. Имаме късмет поне, че българите нямат култура на ваксиниране, та колкото и да лъжете и мажете почти никой няма да даде да експериментират върхи него. Пък след 10 години като я пооправят може и да се ваксинираме, но тогава вече ще е корона 30 про.

16

Анонимен

преди 3 години

До 8Така е! Затова избират десетилетия един и същ въпреки, че и той е ***!Тъй, че несе коси!викат шопите!

15

Бау

преди 3 години

неуспелият и беден българин си мисли, че всички го лъжат и манипулират. Нормално е да търси вината в другите. До някъде ги разбирам. За жалост по този начин само си влошават ситуацията. :(

14

Анонимен

преди 3 години

Бягайте да бягаме .Чумата идва с косата . Ще коси .Ще падат глави .Края не му се вижда .Щамове много .От нови по нови .Въздуха и той не е като на времето .

13

A3

преди 3 години

tolko strashen che sasedkata asmatichka pushachka go izkara s 1 den glawobolie, 1 den pemperatura i 3 sedmici seks dokato beshe karantinirana

12

Анонимен

преди 3 години

По радио Ботев или Хоризонт за комсомолците ли го озлъчиха!Бясна пропаганда, повече от соца! За да знаете: вируса го има! По зъл е от нормалния грип! И това е! Но пропагандата е неописуема!

11

Вес

преди 3 години

На 40 съм без странични заболявания и се борих 20 дни.Все още дишането ми не е както преди.Пожелавам на наричащите го грипче да се борят за глътка въздух както аз Тогава ще видят дебелия!

10

тъй де

преди 3 години

Е какво е това COVID-19?!

9

(-_-)

преди 3 години

По-страшно е, когато бъдещи лекари виждат страшните има-няма процент /два, а тези болшинството, които въобще не са стъпили в болница - тях сякаш ги няма..

8

Анонимен

преди 3 години

Много ме е яд на тъ паци като предишните. Било грип. Аз съм млад и го изкарах в болница. Там умираха хора! За съжаление българите са слабо интелигентни и затова разсъждават така.

7

Анонимен

преди 3 години

Не е страшен само дето уврежда кръвоносните съдове и след 10-15 год "пук" едно инсултче или инфарктче.И тва не е страшно.Страшно е ако свърши ракията или Цеца спре да друса чалга или пък не дай си боже да дигнат газта и бензина! Е тва е ужасът вие тука плашите с некъф кетайски вироз който американците са ги измислили да ви ваксинират и да ви вкарат чипове в мозъка и да ви смесят ре-не-ка-то с извънземните и после да ви отнемат бмв тройката или голфа.Разкрихте ги.

6

Бау

преди 3 години

браво на пича. Дано остане в България. Благодаря!

5

Анонимен

преди 3 години

Пропаганда яка. Всяка година е така с грипа, ама не го дават по новините.