44

До гениално

преди 3 години

Еми помисли какво е искал да каже бе пикантроп.

43

Мда

преди 3 години

Едно 20 годишно момче засрами всички страхливи несретници, които смелостта им стига да плюят по борещите се с пандемията, но от комфорта на стола зад клавиатурата.

42

Ядосан

преди 3 години

До Анонимен 44Папла ч си ти и никога няма да бъдеш нещо друго.

41

Анонимен

преди 3 години

Много е страшен. Най-добре си правете едно харакири да се избавите. (и ние от вас също)

40

Анонимен

преди 3 години

До ЛоркаАми явно си живял в лоното на партията-майка. Или нищо не разбирал от живота си.

39

Смях

преди 3 години

Доброволците в България са като политиците ни - никой не прави нищо безкористно! Студенти по медицина, които чакат да получат оценката си "докато са доброволци в ковид отделение" или провинциалисти искащи да се набият на очи, за да бъдат взети на работа след като завършат. А Камелия трябва да проумее разликата между стажант и доброволец! Двете неща нямат абсолютно нищо общо.

38

Лорка

преди 3 години

Аз съм живял съзнателен живот в т.нар. "социализъм" и за онова време сега се твърди, че бил престъпен режим и имало пропаганда и прочие. Но с ръка на сърцето мога да кажа, че пред това, което е в момента, онова беше "Лека нощ, деца".

37

Мечо

преди 3 години

Собственикът на Цибалаб харесва това.

36

Анонимен

преди 3 години

Колко е страшна пропагандата. А дали се страхуват пропагандиращите от възмездие?

35

Ми2

преди 3 години

Не вярвам на учебници или уж "учени", вътрешното усещане е най-важно или както аз му казвам "вроден интелект" а при българите той е много висок затова и не вярвам на ваксините а само на баба Ванга и бог.

34

Анонимен

преди 3 години

Autoplay - false, такъв трябва да бъде sorce кода на плеъра с видеото. За да не стартира автоматично видеото. Така човек се опитва да чете статията а видеото тръгва само и точи мегабайтите от мобилния план.

33

Галин Костов

преди 3 години

Тези "страхотии" носеха вода в началото на пандемията, когато нищо не се знаеше, а палячовците от щаба лъжеха на едро. Сега, когато 2/3 от населението се сблъска с вируса, нещата вече не изглеждат толкова ужасно. Според мен се разби мита за безсимптомното преболедуване. Има такива, но са единици. Стана ясно също така че случаите от лятото бяха в огромната си част фалшификации, за да се поддържа напрежението. Това е сезонно заболяване като грипа. Не е точно грип, но има много сходна симптоматика.

32

Анонимен

преди 3 години

Колкото по голяма става пропагандата за ваксинация, толкова повече хората отказват да се ваксинират, май шестото чувство наистина върши работа.

31

Анонимен

преди 3 години

Тоя бил голям поет.

30

Играч

преди 3 години

Понеже се мре яко, трябва немедленно да се направи обществена поръчка за чували за чували за трупове за 10 милиона.

29

Гениално!

преди 3 години

"Вирусът ще отнеме хиляди човешки години в живота"

28

Йосарян

преди 3 години

Познавам двама, дето влязоха в болница само от страх. Преди пропагандата не биха се втурнали за подобни симптоми по болници. Инак, в моята служба от сто човека официално го изкарахме почти половината. Всичките за по 2-3 дена. Кой знае колко са го изкарали безсимптомно. Най-нормален нов щам грип. Тежки случаи има като всяка година, но сега се преувеличават неимовермо.

27

До 24

преди 3 години

Аз имах коронавирус. Преодолях го за 4-5 дни. И по тежки грипове съм карал.Единственият проблем бе ,че си изгубих вкуса и обонянието, но за 10 дни ги възстанових.

26

Анонимен

преди 3 години

Не знам как се е организирала здравната система отвътре, ама отвън изглеждаше като пълен хаос.Може да питате онези, които ги разкарваха с линейките.

25

Сата НАТО

преди 3 години

Едно време имаше вицове за инжИнер Ганев, внук на бай ***, тогава все пак не можехме да си представим, че ще го докараме и до доктор Ганев. Обаче за ГЕРБ невъзможни неща нема.