64

Анонимен

преди 3 години

до Спас Да не си изгубил обоняние, да пази Господ?!?

63

Спас

преди 3 години

До Доктор Сър Пичук, като болен в момента мога да ти кажа, че си или много глупав, или платен ***.

62

Анонимен

преди 3 години

Темата не се ли изтърка вече?

61

dd

преди 3 години

към Чоко номер 60. А всички доктори в ковида в Пирогов носеха маски или някои бяха без защитни облекла.За един приятел питам.

60

Анонимен

преди 3 години

Злосторниците продължават да злорадстват из форумите.

59

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Колко да е страшен - 1 ден болки в мускулите и 2 вечери 38 градуса температура...Това е страховита болест нали?

58

Тъпизъм

преди 3 години

Покрай вируса и лекарите изгубиха малкото доверие, което имахме в тях.Вече като имам примери пред мен за 2-3 хиляди лева и то познати как се отнасят с пациенти, то никога повече доверие и сваляне на шапка на лекар.Влязоха с алчност в листата на МВР и политиците с тая пандемия.

57

Чоко

преди 3 години

Браво на младите лекари. В Ковид отделението където бях в Пирогов, всички лекари бяха под 30 годишна възраст. Невероятни професионалисти и безкрайно отзивчиви към проблемиете ни. Ако можеше и по-възрастните им колеги да бъдат като тях, нямаше да има проблеми. Надямаве да останат да работят в България защото това е бъдещето на медицината.

56

тя

преди 3 години

И медицината и образованието бяха на ниво , но не сега , а при "лошия" соц!

55

тя

преди 3 години

С такива млади лекари няма да загинем!

54

Анонимен

преди 3 години

Добре, че сте му написали името на бъдещия доктор Ганев, да знам да не ходя при него да ме лекува.

53

Анонимен

преди 3 години

Аз пък имах челен сблъсък с т.нар. "мобилизация" и смея да твърдя, че не може да се говори за мобилизация на "здравната система", защото такава няма. Цари пълен хаос и безпардонно отношение към болните. В добавка по телевизиите от сутрин до вечер се бълва паник атака, за да се страхувате. Вирус има, но заради създадената и подклаждана паника от властите, не може да стигнете до нормален преглед от лекар и назначаване на лечение. Дори не говорим за приемане в болница.Пак си ги изберете тия ***

52

Анонимен

преди 3 години

Здравната система е елемент на националната сигурност, казваш. Сигурността е само за теб и медиците, а всички останали живеят в още по-голяма несигурност. Животът на стадото е важен за теб, иначе кой ще работи реално, за да издържа такива обожествили се фараони като теб. Гнусни бюджетни лекарски хрантутници.

51

До гениално

преди 3 години

Еми помисли какво е искал да каже бе пикантроп.

50

Анонимен

преди 3 години

тепръва предстои да разберем. Защото се иска обективност, време и ред още други дела и дадености. Всяка практика на терен е полезна, всеки принос към общото дело е значим. Дано някога се научим да ценим и уважаваме чуждия труд и споделения опит!

49

Анонимен

преди 3 години

До IT-спецвсе пак не забравяй, че белята може да се прихване и не по мейла..

48

Анонимен

преди 3 години

Особено застрашени от новия вирус са диабетиците, които са зависими от инсулин. Познавам такъв човек, който почина. Знам и за други такива случаи. Според мен те са основната таргет група. Тези със стендове те, байпасите, пейсмейкърите са ясни по принцип. Те могат да гушнат букета и от най-обикновен грип. Въпреки това имат по-голяма преживяемост от инсулинозависимите.

47

Анонимен

преди 3 години

Преди да имам и правя деца, не бих си правил тая измислена ваксина. Това да увеличаваш цените на акциите на някакви корпорации за сметка на ДНКто ти и здравословен живот е самоубииство, и геноцид. Просто ни смятат за стопански животни и ни ограбват и третират точно като таквиа, ценни сме защото произвеждаме препитанието и служим като експеримент на милярдерите и лявата перверзия.

46

IT-спец

преди 3 години

изглежда аз съм 1 от тези които игнорират вируса, но съм на принципа: консумиране на качествена храна и пиене в комбинация с движение поне 3 км на ден и вирус не би трябвало да има, иначе евала на доброволците в клиники и болници.

45

Анонимен

преди 3 години

Добре, че сте му написали името, да знам да се пазя от него.