148

Анонимен

преди 3 години

Кантарджиев говори все едно са осигурили и доставили ваксините, създали са пунктове за ваксинация и остава само хората да отидат и да си сложат вкасината, още нищо не сте свършили бе туууулуп, видехме Ви вчета колбасарката и 40 годишния хладилник ЗИЛ.ЦИРКАДЖИЯ !

147

Анонимен

преди 3 години

Компрометирани личности които обслужваха егото на един крадец последните десет месеца апелират за ваксинация па било и тя нещото което ще ни спаси в това време,ами просто никой не вярва на Лакеи!

146

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден се пускат поне по 10 статии как ваксината не е вредна

145

Анонимен

преди 3 години

Няма конспирация! Добрият д-р Г*ейтс мисли за нас и иска да сме здрави.И не само той - абе свестни и разбрани хора по цял свят, в това число и милиардери, сън не ги лови тия филантропи дали бай Кольо ще е жив, здрав и щастлив. Бай Кольо седи на село, но д-р Г*ейтс, Шорош и другите отгоре мислят за обикновения човек :)

144

Няма ВирОс

преди 3 години

Няма починал от Ковид. Има починали от Пневмония.Пневмонията не е смъртоносна болест по принцип.Няма да се ваксинирам срещу нещо, което не е опасно.

143

Анонимен

преди 3 години

Още пропаганда.

142

шмatka

преди 3 години

До Хмм?? но когато пневмонията е от БОВ - ко прайм тогава?

141

Военен брокер

преди 3 години

До конспираторите:Ами ако тая ваксина е за някаква "болест" дето ще се пусне след 1-2 години за да унищожи "непокорните и нежеланите" в Света дето не са ги ваксинирали?

140

Анонимен

преди 3 години

Koмунистите ви забраняваха да пътувате в розовия Запад.Еврогеейските ви господари ви забраняват да пътувате навън, ако не сте ваксинирани.Мисля, че сега е много по-демократично. :) Урааа, свободен съм да си тууря ваксината ДОБРОВОЛНО :)

139

Анонимен

преди 3 години

Има вече няколко лекарства, които действат отлично! Но за зла беда, все са създадени от десетилетия, евтини и достъпни! Затова в развитите фашистки държави като USA директно ги забраниха, а при другите се правят сериозни кампании колко са вредни и опасни.

138

Анонимен

преди 3 години

Пардон, до НДК. Ваксината не достигна до НДК. Само до Военна болница.

137

Хмм??

преди 3 години

Зашо ваксина? Не може ли някакво лекарство, като ТайлоуХот или Амидофен?Защо трябваше ваксина да се прави за тоя лек вирус, дето се кара на крак и няма починал от него? (Всички починали са от пневмония, а пневмонията е лечимо заболяване)

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138"вирус не може да причини болест"Това е смешката на годината! На да видите що за хора пишат тук. Вие си им вЕрвайте, никой не ви пречи. После Кантарджиев бил ***, не знам кой си не разбирал...

135

Внимавайте с Апчеата

преди 3 години

Не съм видял някой с добро здраве да пие хапчета или да се ваксинира от грип.

134

Чудя се:

преди 3 години

След като се е "чипирал" в 600 села, по два по три пъти, какво ли се е случило и родило от това "чипиране" ... дали да не е нещо като Рамзес 2 и неговите синове и дъщери. Отвратително нали? Аз ви казвам да пестите куршумите, че няма смисъл да се хабят амуниции за тия хиоровци.

133

Анонимен

преди 3 години

Системата е измислена и работи перфектно. Налагане на Новият Световен Ред на офчиците, които си вярват, че са свободни и че имат избор. Сладури мамини! Ако знаят колко са обречени и какви модерни роби са. Който НЕ е ваксиниран НЯМА да може да:- напуска територията на страната- започва нова работа- да получава помощи- да участва във всякакви обществени програми, събирания- ще бъде като прокажен, защото не се вписва в разбиранията на модерното общество.

132

Анонимен

преди 3 години

Факт: никой не смее да каже колко време ще държи тази ваксина. Включително Файзър, Ангелов и Кантарджиев. Значи настояват да ни ваксинират с нещо което те самите изобщо не познават. 5млн опитни зайчета. Сега ще последва добре режисирана психо-обработка на населението и след месец ще има опашки за ваксината.

131

Анонимен

преди 3 години

Лекарите и представа си нямат какво е болестта, и досега цялата им работа е пълно фиаско, нито една болест не са победили и болестите все повече се увеличават. Хирурзите само помогат на хората реално при нужда, другите повече вреда носят.

130

Др. Акула

преди 3 години

Колко въпроса се задават ежедневно и непрестанно, и отговор никога няма! Само ми се правят на побъркани с тези "чипове".Кажи за рак, кажи за стерилитет, кажи за авто-имунни заболявания, кажи за antibody-dependent enhancement, кажи за продължителност на имунитета от ваксините - ааа, не можеш, понеже не знаеш, понеже НЕ СА ТЕСТВАНИ!

129

Анонимен

преди 3 години

Лекарите горките толкова време не могат да разберат, че вирус не може да причини болест, това е очевидно, вирусите са навсякъде, и ако беше така масово щяхме да лежим болни. Точно обратното е - болестта използва вируса като един от начините да се прояви, и има много начини да се прояви и се проявават когат трябва и никакви ваксини и лекарства не могат да я спрат, а ако се спира по такъв изкуствено с ваксини ще се прояви по друг начин, няма да се размина.