79

Анонимен

преди 3 години

Искате да разберете защо ще ви инжеткират отрова, тежки метали, програмиращи субстанции, нано технологии и стерилизиращи препарати? Ще ви кажа.Битката никога не е била расова, класова, заради религиозни предпочитания или заради цвят на кожата, битката винаги е между *** и нормални. Ако осъзнаете това, ще разберете много неща.

78

Бау

преди 3 години

До MaйMyнaтaне вярвам точно във ваксината, а на умни хора, които разбират. По логиката ти и ти трябва да млъкнеш :D Ама и не двамата не ни пука, че дразним :D

77

Анонимен

преди 3 години

Сички ки умрем.

76

Хемус

преди 3 години

Не давам да ме бодат,понеже на лято като дойдат съветските момичета няма да мога да ги ваксинирам с разработената ваксина!А и ще почна да си опикавам обувките!

75

Бау

преди 3 години

До 76Ясно. Както и очаквах. Дънинг-Крюгер ftw :D

74

Анонимен

преди 3 години

До: номер 71 (Относно алергии)Пич, със жена ми правихме опити ин витро за забременяване. Имам син, сега е 7-ми клас.Но в началото опитахме с по-евтини инжекции гонадотропни лекарства. И от първата инжекция тя се поду, кожата и стана като на костенурка и едва не се задуши!Наложи се да сменим инжекциите с други!Ти ми говориш, че нямало нищо страшно с някаква нова, неизпитана ваксина, за която още не се знаело нищо??? Ми добре - ваксинирай се пръв, щом си и фен!!!

73

До 60

преди 3 години

Внучетата няма как.Ваксината е зад над 16 години.

72

Анонимен

преди 3 години

До БауНе вярвам на титли. Видяхме ги как бързо се продадоха на световната машия и точно те - лекарите и професорите сътвориха тази изкуствена пандемия. Утре най- заслужилите ще бъдат "ваксинирани" с физиологичен разтвор.

71

До 70 къде

преди 3 години

Ваксината е интрамускулна и се слага в делтоидния мускул на ръката.

70

Бау

преди 3 години

До 72Вярвай на учени и вирусолози. Това е нормалното нещо. Слушат се специалистите. Никой не те кара да ми вярваш на мен ... Виж си дипломата и професията. Това ще ти подскаже колко разбираш от ваксини. Mr Логика :D

69

komitataе в политика

преди 3 години

пропагандата и личния пример трябва да дадат резултат -така ебило и през 1940г.

68

Анонимен

преди 3 години

До БауТоку що ми каза да не вярвам на очите си и на логическото си мислене. На кой да вярвам? На някой който обича *** стайла и мрази коледата?

67

Относно алергии

преди 3 години

Виждам,че някои хора се притесняват от това,че няма дълго изпитание на ваксините и евентуални алергични реакции.За пояснение има много лекарства на пазара,които са изпитвани в срок от 3-6месеца и лицензирани.За един антибиотик например или болкоуспокояващо,гледаме ли колко време са го изпитвали?Хората със сериозни алергии вече бе пояснено,не трябва да се ваксинират.От 44000 ваксинирани,няма смъртен случай от ваксината.

66

Къде ще ни боцкат?

преди 3 години

Подкожна ли е? Подмускулна ли е? Или като претивобесните - направо в корема.

65

Анонимен

преди 3 години

До Око да види ваксините са за над 16 годишни хора, а ти си гаден.

64

Бау

преди 3 години

До 67Няма нищо нормално в това да вярваш в скандални кличета. Просто не си особено умен ... :D

63

Анонимен

преди 3 години

До БауНе си платен. Ти мразиш нормалните, както всеки ***.

62

Бау

преди 3 години

До 63Аз съм атеист и не празнувам коледа. Не ми е удобно да се правя, че ме интересува. Нямаше пара и питка.

61

Анонимен

преди 3 години

Само гледайте да не е пред камери, че Ройтерс преди няколко дни трябваше да обяснява, че прибиращата се назад игла на спринцовките била с оглед на безопасността на сниманите "доброволци" АХАХХаххХАХхахХА

60

КОМУНИСТ

преди 3 години

ИЗОБЩО , НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!ЩЕ ПОСЛУШАМ Т.ЖИВКОВ , ЗАЩОТО МИ ПАЗИ МЯСТО НОВОТО ЦК/БКП ..ПРИ НЕГО!ЕЛАТЕ С МЕН , КОМУНИСТИ...!!!!!