189

епидемия а

преди 4 месеца

НА такова перчене вяра нямам не се знае какво му слагат и е много пошло и тъпо от страна на здравния министър

188

Питам

преди 4 месеца

До Анонимен 175 На теб само кражби и пари са ти в главата. Социалист ли си ?

187

Я па я..!

преди 4 месеца

По коя телевизия ще бъде предаването на живо ?

186

Коко

преди 4 месеца

До ком Domer абе всички гербаджий сте неуки и неграмотни кой ти каза че ваксината за туберкулоза не е тествана и още една много значителна подробност навремето ваксините се правеха от хора които искаха да лекуват а не да печелят разбрали г-н гербаджий ски *** като искаш ходи се буди не с една а с две ваксини

185

Анонимен

преди 4 месеца

Сърдечни благодарности и дълбок поклон пред Генерал Бойко Борисов, който с огромният си авторитет пред европейските лидери успя да договори ваксините да пристигнат толкова бързо!

184

БайХ

преди 4 месеца

Даването на личен пример е достойна постъпка,спор няма. За съжаление обаче, ние сме тълпа с особен практически опит, събиран през комунизма, евроатлантизъма, геополитически, етнически, терористично обръгнала, облъчена от мозъчните промивки на фейсбук теоретици, мними специалисти и извадени от контекста трактовки на псевдонаучни факти. Така че и да го видим личния пример по телевизията, няма да го повярваме. Все пак политиците са доста изобретателни пердонажи.

183

Анонимен

преди 4 месеца

Браво! Това е мъж.
Не като женчовците тук ...ревящи зад клавиатурата и нищо повече. Ако България зависи от тея тука по форумите...няма да има България. Айде сложете си превръзките и си лягайте дами .

182

тулупче

преди 4 месеца

моля електората на герб да се ваксинират всички и то преди изборите а иначе тези изброените най-вероятно ще им сложат физиологичен разтвор за пред глупавите овце които гледат националните телевизии

181

истината

преди 4 месеца

D00mer *** си моето момченце, върви пий млякото,лягай да спиш и викай мама да те завие и цунка за лека нощ

180

Клавиатурен професор

преди 4 месеца

Как да спим в събота?

179

Само питам

преди 4 месеца

Няма ли да спите, клавиатурни експерти,ядрени физици и разбиращи от бокс?

178

Анонимен

преди 4 месеца

Имам доверие на ваксината, но се съмнявам в способността на бандата на ГЕРБ да я съхраняват правилно. Не бих се изненадал, ако са оплескали протоколите и пратката е за бракуване. Затова нека Тиквоний си удари инжекцията пръв пред камери на БНТ!

177

Анонимен

преди 4 месеца

Не разбирам само защо се чудим на простотията на това управление с примера за логистиката на ваксините. Имало ЗИЛ хладилник – да не би шефката на РЗИ да е виновна, след като всички нагоре по веригата знаят че само такъв хладилник има. Или за микробуса с кренвиршите – такъв хладилен камион имат. Как иначе да купят специален хладилен камион, след като същите пари могат да бъдат „пренасочени“.
За пиар целите обаче летят едни милиони наляво и надясно.
Както пъти специалистите предупреждаваха, че най-големият кошмар на Пфайзър ваксините е тяхната логистика? Всичко е трябвало да бъде прогонено так

176

Apache

преди 4 месеца

Ооо Пепи! Докараха ваксините! Дай един литър!

175

Анонимен

преди 4 месеца

С две думи, имало е 100% търг доставка на ваксини и хладилници и някой е прибрал бая пара за доставка на няколко кашончета

174

Анонимен

преди 4 месеца

Нощеска в 0.00 го боцнете с кренвирша - фирмен при това

173

Анонимен

преди 4 месеца

Xa xa... в бус за кренвирши ги докарали. Баси и шоуто...-70 градуса ..имаше ли в този бус.

172

Анонимен

преди 4 месеца

Във Варна "току-що ги докараха" кренв.. ваксините.

171

Doomer

преди 4 месеца

До Анонимен 171
Значи да направим ваксина за коронавирус и да започнем да я бием след 40 години. Ваксините за туберкулоза, когато започват да се ползват масово в края на 40те не са били тествани въобще поради липса на опит за правене на тестове и катастрофалната нужда от тях. Какво ли пък да са чакали 40 години тогава?

170

D00mer

преди 4 месеца

СТИГА ВЕЧЕ МНЕНИЯ НА "УЧЕНИ" и "ЛЕКАРИ"! Стига мнения на преуспели хора! Стига мнения на филантропи!
Искам да слушам мненията на обикновени, зле платени, зле образовани, зле дисциплинирани хора, на които животите им едвам се крепят! Искам да чувам мнението на простолюдието! Не на най-умните от учените, а на най-необразованите от таксиджиите (с уважение към голяма част от тях, за това казвам най-необразованите). Интересува ме мнението на хора, които не знаят разликата между артерия и вена!