179

епидемия а

преди 3 години

НА такова перчене вяра нямам не се знае какво му слагат и е много пошло и тъпо от страна на здравния министър

178

Коко

преди 3 години

До ком Domer абе всички гербаджий сте неуки и неграмотни кой ти каза че ваксината за туберкулоза не е тествана и още една много значителна подробност навремето ваксините се правеха от хора които искаха да лекуват а не да печелят разбрали г-н гербаджий ски *** като искаш ходи се буди не с една а с две ваксини

177

Анонимен

преди 3 години

Сърдечни благодарности и дълбок поклон пред Генерал Бойко Борисов, който с огромният си авторитет пред европейските лидери успя да договори ваксините да пристигнат толкова бързо!

176

БайХ

преди 3 години

Даването на личен пример е достойна постъпка,спор няма. За съжаление обаче, ние сме тълпа с особен практически опит, събиран през комунизма, евроатлантизъма, геополитически, етнически, терористично обръгнала, облъчена от мозъчните промивки на фейсбук теоретици, мними специалисти и извадени от контекста трактовки на псевдонаучни факти. Така че и да го видим личния пример по телевизията, няма да го повярваме. Все пак политиците са доста изобретателни пердонажи.

175

Анонимен

преди 3 години

Браво! Това е мъж. Не като женчовците тук ...ревящи зад клавиатурата и нищо повече. Ако България зависи от тея тука по форумите...няма да има България. Айде сложете си превръзките и си лягайте дами .

174

тулупче

преди 3 години

моля електората на герб да се ваксинират всички и то преди изборите а иначе тези изброените най-вероятно ще им сложат физиологичен разтвор за пред глупавите овце които гледат националните телевизии

173

истината

преди 3 години

D00mer *** си моето момченце, върви пий млякото,лягай да спиш и викай мама да те завие и цунка за лека нощ

172

Клавиатурен професор

преди 3 години

Как да спим в събота?

171

Само питам

преди 3 години

Няма ли да спите, клавиатурни експерти,ядрени физици и разбиращи от бокс?

170

Анонимен

преди 3 години

Имам доверие на ваксината, но се съмнявам в способността на бандата на ГЕРБ да я съхраняват правилно. Не бих се изненадал, ако са оплескали протоколите и пратката е за бракуване. Затова нека Тиквоний си удари инжекцията пръв пред камери на БНТ!

169

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам само защо се чудим на простотията на това управление с примера за логистиката на ваксините. Имало ЗИЛ хладилник да не би шефката на РЗИ да е виновна, след като всички нагоре по веригата знаят че само такъв хладилник има. Или за микробуса с кренвиршите такъв хладилен камион имат. Как иначе да купят специален хладилен камион, след като същите пари могат да бъдат пренасочени.За пиар целите обаче летят едни милиони наляво и надясно.Както пъти специалистите предупреждаваха, че най-големият кошмар на Пфайзър ваксините е тяхната логистика? Всичко е трябвало да бъде прогонено так

168

Apache

преди 3 години

Ооо Пепи! Докараха ваксините! Дай един литър!

167

Анонимен

преди 3 години

С две думи, имало е 100% търг доставка на ваксини и хладилници и някой е прибрал бая пара за доставка на няколко кашончета

166

Анонимен

преди 3 години

Нощеска в 0.00 го боцнете с кренвирша - фирмен при това

165

Анонимен

преди 3 години

Xa xa... в бус за кренвирши ги докарали. Баси и шоуто...-70 градуса ..имаше ли в този бус.

164

Анонимен

преди 3 години

Във Варна "току-що ги докараха" кренв.. ваксините.

163

Doomer

преди 3 години

До Анонимен 171Значи да направим ваксина за коронавирус и да започнем да я бием след 40 години. Ваксините за туберкулоза, когато започват да се ползват масово в края на 40те не са били тествани въобще поради липса на опит за правене на тестове и катастрофалната нужда от тях. Какво ли пък да са чакали 40 години тогава?

162

D00mer

преди 3 години

СТИГА ВЕЧЕ МНЕНИЯ НА "УЧЕНИ" и "ЛЕКАРИ"! Стига мнения на преуспели хора! Стига мнения на филантропи! Искам да слушам мненията на обикновени, зле платени, зле образовани, зле дисциплинирани хора, на които животите им едвам се крепят! Искам да чувам мнението на простолюдието! Не на най-умните от учените, а на най-необразованите от таксиджиите (с уважение към голяма част от тях, за това казвам най-необразованите). Интересува ме мнението на хора, които не знаят разликата между артерия и вена!

161

БАНко

преди 3 години

ВНИМАНИЕ !!!НАДПИСИТЕ ЗА КРЕНВИРШИ НА БАНИЧАРКИТЕ Е ИЗМАМА !!!ВЪТРЕ Е ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРЧЕ И СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!

160

Анонимен

преди 3 години

Ако ви притеснява, че ще ви чипират, недейте, няма смисъл. Вече сме чипирани от около 15 години, не знам защо не го виждате. Пристрастени сте към телефончетата си и фейсбук, които не се налага да ви лъжат, а съвсем открито с вашето съгласие си присвояват, каквата информация за вас успеят да изкопчат. И никой не се налага да го крие, защото сте пристрастени и нямате власт над себе си. Ако вие пък имате тези около вас нямат, а той ефектът е почти същия. Баш с ваксини ще ви чипират... за кога?