162

Гневен

преди 3 години

До АнонименДа! Ако с някой ваксиниран се случат неприятни последици,разбира се,че според управниците той сам ще си е виновен.Както излезе,че за убийствената смъртност е виновен"лошия здравен статус" на българите.Но до този момент никой не си направи труда да даде отговор на въпроса защо това е така! Убийците обвиниха жертвите си!Това е толкова цинично и сатанински страшно! Изтребват НАРОДА ни,преживял цели 1300 години! Затриват БЪЛГАРИЯ!

161

Анонимен

преди 3 години

Заради ковида се увеличи смъртността от нелекуван инфаркт с 6000 души повече от миналата година. По-точно заради истерията около ковида и невъзможността да те прегледа нормален лекар.

160

Анонимен

преди 3 години

Кой кого ще победи не е ясно, но последният ще се ...

159

Чиста водица

преди 3 години

Как ще повярвам ,че няма постановка при ваксинацията на политици,или плацебо ваксината на Фаучи.Случаен човек от публиката избира една ваксина от кашона с ваксините и с нея например Кунчев да се ваксинира.За друг политик се внася друг кашон и пак така докато се изредят министрите.А не предварително подготвена ваксина там на масичката в табличката.Кунчев ние не сме и-д-иоти и ви знаем му-раф-етите.За богопомазаните дестилирана вода ,за раята чип+ СПИН за спомен.

158

Анонимен

преди 3 години

Само противогази ни спасяват вече.

157

112

преди 3 години

Е, ама наистина ли не ги чувате тези нерегламентирани полети??????????????

156

Анонимен

преди 3 години

Министър Ангелов: Ваксините са БОВ!

155

Анонимен

преди 3 години

Събуди се племе заспало!

154

НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?

преди 3 години

ТОЙ НЕ Е САМ, ТАКА ЧЕ ЛИЧНИТЕ ОБИДИ СА САМО ... БЛЯ-БЛЯ!

153

ЛЕЛЕ

преди 3 години

КАКТО КАЗВАХМЕ КАТО МАЛКИ - ВСИЧКО Е НАУЖКИМ!

152

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам да изкарам 5 пъти ков19, отколкото да си сложа тази гнусотия, наречена с лъжовното име "ваксина". Министъра на шопа.рите да му е ясно това

151

Анонимен

преди 3 години

Ами спрете да би тровите и ще е много лесно!

150

Анонимен

преди 3 години

Бре, думите "ч.учело" и "шо.пар" са с цензура. Абе днес, вие ств били шампиони по "свобода на словото" бе хора. Той половината БГ речник ви е в цензура.

149

хм

преди 3 години

Аба тоя не знае ли, че ситуацията се активира отгоре? И по заповед, и по въздух...Кой ще спре нелегалните полети???

148

сега

преди 3 години

Непрекъснато слушаме "Ще ще..." Оставете обещанията и лекувайте хората веднага и сега. Тези, дето не стигат до болница или ги връщат от там и умират, бъдещето "ще" не ги интересува. Досега само безмислици, противоречиви и напрактика никакви мерки, труден достъп до здравеопазване. Вместо всеки болен да бъде прегледан, сниман на рентген, да му бъда предписано адекватно лечение, карате хората да стоят в къщи болни като затворници докато почната да умират - тогава вече вашата помощ е безсмислена.

147

Марш

преди 3 години

Набий си ги в ботусната тиква , противар

146

Анонимен

преди 3 години

Има един твърде притеснителен градиент, който Българите плащат от собствения си джоб. Забелязвате ли как по водещите предавания канят само хора, които твърдо защитават ваксините. Аз лично не съм видял нито един, който да е резервиран даже, какво остава да е против. Платени пропагандатори са това... А като гледам социалните мрежи и мнозинството от доктори няма да се ваксинират. Значи да слушам математиците по предаване като референдум или "лице в лице", а да не чуя някой народен човек - медик

145

Анонимен

преди 3 години

"статистикте говорят сами по себе си - за ноември имаме 8.000 повече смъртни случай в сравнение с ноември миналата година"-------Статистиките говорят, ама да има кой да МИСЛИ като ги чете и цитира...За ноември имаме 8 000 повече умрели от ноември миналата година. С ковид са ок. 3 000. Значи 5 000 ПОВЕЧЕ са умрели ОТ ДРУГО. Напр. отказ от лечение, хаос по болниците, "най-обикновени" инфаркти, инсулти, рак от стреса,в който ни държат и пр. Кое е по-смъртоносно- ковид или "мерките" срещу него?

144

Анонимен

преди 3 години

Всички на площада на 13.01 ! Да кажем НЕ на зараждащия се нов фашизъм !!Да кажем НЕ на отровните ваксини !!! Да кажем - ДА, ИСКАМЕ ДА СМЕ СВОБОДНИ !!!

143

Редови Гражданин

преди 3 години

До Анонимен 160Благодаря за пожеланията! Да ти се връща, човек!Весели празници.