222

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че на министърчето ще му бият нещо безобидни.. Само и само да зарибят народа. Но народа с малки изключения не е толкова глупав да се върже!!!

221

опи

преди 3 години

На Ботокса ще му инжектират публично нещо, ама никой няма да разбере какво. Може да е само само витамин С, но важното е да зарибим материала колко е готина ваксината.

220

Анонимен

преди 3 години

Голям артист !!!

219

доктор

преди 3 години

;ВИРУСИ .ПАНДЕМИИ .ВАКСИНИ---СТАДОТО Е ЗАКЛЕЩЕНО ВЕЧЕ В КОШАРАТА И БЛЕЕЙКИ ОЧАКВА КАКВО МИСЛИТЕ --НОЖА--ВАКСИНИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИЯ НАЧИН ЗА ЛИКВИДАЦИЯ НА 2 000 000 000 ДУШИ НЕПОТРЕБНИ НА КАПИТАЛИСТИТЕ ВЪВЕЛИ ВЕЧЕ РОБОТИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО БЛЕЙТЕ ОВЦИ

218

Г. Ангелов

преди 3 години

Много се радвам господине Ангелов, че давате ппример "Аз съм най-смелия плъх, елате сед мемен, нали още нищо ми няма". Да г. АНГЕЛОВ, само за сега, но докато се разбере, че нещо ви е станало, много мишки следвайки ви😵, ще се озоват в капана. Давайте Ангелов, ваксинирайте се, но кажете на стадото, когато мъките дойдат, та дано оспеят да се избавят. Благодаря

217

Щирлиц

преди 3 години

Идва и "развитото ггерберастко общество",почти като при социализЪма,но много по-смъртоносно.

216

Анонимен

преди 3 години

"Преди дни здравният министър декларира готовността си да бъде първият ваксиниран, с което иска да демонстрира, че вярва на ваксините."Първо ненавиждам него и шайката му, не знам откъде му идва тази увереност, че ще следвам примера му. Второ, нищо не може да ме убеди че са го ваксинирали, дори цирк пред камери.

215

Анонимен

преди 3 години

Тоя така се уплаши като Бокйо му нареди пръв да се такова с ваксината, че вече не знае какви ги приказва.

214

Анонимен

преди 3 години

"..здравният министър декларира готовността си да бъде първият ваксиниран, с което иска да демонстрира, че вярва на ваксините."Айде да оставим вярата на религията, където принадлежи, и да не я мешаме с науката, а?

213

Анархист

преди 3 години

Ставаме все по-силни и информирани. Изправяме се уверено и и победоносно срещу COVID-19. Ваксините идват и с тях ние ще победим, болестта отстъпва. Само заедно и с постоянство ще успеем да отвоюваме победата срещу COVID-19Все едно е 1984 година и слушам как интернационала ще победи капитализма

212

Чочо

преди 3 години

Президенти , министър председатели , висши чиновници се имунизират може би защото са по-глупави от нашите Бай *** антиваксъри . Свещена простота !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

211

Candida auris

преди 3 години

2 милиона души годишно в САЩ се заразяват с един или друг резистентен гъбичен щам,и от тях 23 хиляди умират. Но това е стара статистика (2010 г.). По-нови данни показват, че сега смъртността в САЩ се е повишила до 162 хиляди (данните са получени от Медицинската школа при Вашингтонския университет в Сейнт Луис), а в целия свят броят на жертвите на резистентни щамове достига 700 000.Проблемът е в това, че ситуацията набира обороти, а хората остават в неведение. Много хора и до днес не вярват в съществуването на резистентни щамове. А болниците и местните здравн

210

Джакпот

преди 3 години

UK и САЩ започнаха ваксинациите няколко седмици преди нас -чудесата ще се случат първо там. Наблюдавайте резкия спад на заболеваемостта там след месец-два!

209

Анонимен

преди 3 години

"Министър Ангелов: Ваксините идват и с тях ние ще победим, болестта отстъпва"Радвам се за вас, Ангелов. Със здраве да си ги ползвате ваксините и да ги дадете и на семействата си. Ние ще победим болестта без ваксините ви.

208

Анонимен

преди 3 години

А той ли ще е гаранцията за думите му ???

207

Анонимен

преди 3 години

В сравнение с мене, Нострадамус ряпа да яде!Аз това го предсказах още през лятото, края на лятото, началото на есента.Кога заговориха за "чудодейните" ваксини които щели да ни избавят от пандемията?Не съм фен на конспиративните теории и отначало изобщо не вярвах, че Бил Гейтс има нещо общо с тях (защо пък той).Сега също не съм сигурен кой стои зад ваксините.Обаче далаверата прозира. Бях сигурен, че ще обявят победа за ваксините, само че те още не са дошли...

206

Че Гевара

преди 3 години

Венсеремос, другари! С ваксините ще победим! Ура! Ура! Ура!Socialismo, o muerte!

205

мед сестра

преди 3 години

А бе шефе тези лозунги бяха едно време ,когато народът строеше България и взе че я построи! Сега празните ви лакърдии не вървят!

204

Байрактар Косьо

преди 3 години

Затова хората гледат и ще гледат спортни състезания. Когато футболният отбор на Барселона е паднал с 8:2 от мюнхенския "Байерн", няма как треньорът на Барса или някой от клубните шефове да каже "баварците отстъпват, купувайте си билетчета". Лицето на снимката над текста наматериала демонстрира, че в политическото здравеопазване това избщо не е така. Там можеш да си позволиш да вдигаш победоносни лозунги дори и да си отстъпил с двуцифрен резултат.

203

Анонимен

преди 3 години

Коледни глупости, лесни и безплатни за дрънкане.