47

Земеделец

преди 3 години

До до 34излезе, че информацията е невярна неграмотен ***!!! бяха сбъркали с една 0 и не ставаше въпрос за заплати, а за доходи! Пъпеш!

46

Анонимен

преди 3 години

До 48Що не писа че работиш за българска компания ве болен, дори дцата ти се смеят вече :)) Работиш в Днес, работодателя ти е Т*М, каква Швейцария, какви пет лева :)

45

Анонимен

преди 3 години

До 50 , нали знаеш, няколко могат да лъжат, но не повече от всички.Лъжата лъсва, когато не е покрита с дела!

44

до 49

преди 3 години

Ликвидността ни е 250% от кредитите, които имаме, мерси. Имаме акъл в главите си, не сме берачи на малини с доход 800 паунда месечно, ама взели кредити за коли и телефони 15000. Със здраве.

43

Анонимен

преди 3 години

До 48 , ами той балона се надува до определено състояние.След това идва или пандемия или хипер инфлация.Без да произвеждаш нещо , а само да прехвърляш едни виртуални пари от едно на друго място се нарича крипто-валута и води до хипер....всичко!

42

do 47

преди 3 години

Само за протокола, жена ми взима колкото мен (над 10000 месечно). Мениджър в швейцарска компания и сме пълни с кредити (сумарно за над 1 милион лева). Ще разберете един ден как работи светът и защо всеки заможен взима кредити (за да си увеличи приходите в пъти, само като жокер казваме).

41

Анонимен

преди 3 години

До 43, ами явно е че нямаш жена.Като имаш ще взимаш заем до като жена ти те умори.

40

до 34

преди 3 години

Не всеки човек у нас е голтак с 1500лв. заплата, разберете го един път завинаги... 200 000 души са с доход над 9000лв. по данни на НАП.

39

Ром'с

преди 3 години

Но затова пък има ръст в имотите ..... и само " растеж "се очаква в следващите години.

38

Stoyanov

преди 3 години

До АнонименЩе ми вземе дядовия, на мое има нямам нищо. Ще пие една студена вода, може и топла по избор на колекторската фирма!

37

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера тези дето вземат заеми ( освен ако не е за здраве! ) и после реват че не могат да ги погасяват Ани не вземайте бе хора.

36

Stoyanov

преди 3 години

До Анонимен"Той има договор с банката, където е платил на банката примерно 60-70% от кредита, а банката му предоставят правото да го изиска от теб."-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Бе няма как някой с който аз нямам нищо общо да ме дърпа за пари! Ти прават знаеш ли си? Банката му предоставяла правото на саморазправа с мен ????? Айде бяагй бе!

35

Анонимен

преди 3 години

Най-добра е западната демокрация, но нас ни управляват комунистите от ГЕРБ и вече 30 години пречат на западната демокрация и капитализма да дойдат и да станем материално богати капиталисти.

34

Анонимен

преди 3 години

До33 StoynovТи може да си повтаряш,че нямаш договор с тоя другия ама никой няма да ти обърне внимание. И тоя другия ще си има един негов човек съдя изпълнител и ще ти вземат и къщата ако ще да е за дълг от 1000 лв.

33

Ямболски цървул

преди 3 години

Вярвайте в Ковид 19.....и сами ще си ***.Цял живот-ОТ СТРАХ.

32

V

преди 3 години

Вицове за бай Тошо се разказваха дори Шкумбата ги беше записал на касетка и ги пускаха по панаирите. Там Шкумбата се правеше на бай Тошо на гости на баба Ванга. Не съм чул някой да е влязъл в затвора за виц срещу бай Тошо .Сега обаче могат да те ,,ударят,, както пише в герберас тефтерчетата ако кажеш нещо против боко тиквата .Правят го с важни документи .Комунизма на герб е по извратен от на бай Тошо.

31

програмистите

преди 3 години

програмистите имат ли проблеми с кредитите?потърсете в гогел "най-добрите български програмисти доходи"

30

Анонимен

преди 3 години

До StoyanovТой има договор с банката, където е платил на банката примерно 60-70% от кредита, а банката му предоставят правото да го изиска от теб. И той знае как да го изиска, защото иначе парите които е платил на банката му изгарят.

29

Анонимен

преди 3 години

До 29Дай си името като си толкова вървежен, да те проверим какъв талант си :)) Болен си, отивай на психиатър или лекар, не си изкарвай комплексите по форумите :)

28

Stoyanov

преди 3 години

До Анонимен"Ще има работа за много частни фирми колектори на лоши кредити. Те ще откупят кредитите от банките, и после..."-----------------------------------------------------------------------------После какво? Ако имам сключен договор с банката то той е само и единственно с банката. Как така някой щял да откупува кредит? Ми да го откупува , аз със тоя дето откупува договор нямам. Решил е да ми върне кредита - лощо няма, но да си го търси без да съм го карал да ми го връща няма как да стане