87

само да вметна

преди 3 години

Честито на"печалившите"!И това са банките А не обикновенният грацданин! Няма да казвам на колко години съм.Теглих 800 лв за 1 път през 2006 та година.Плащах само лихвите месеци.И един ден какво ми стана не знам.Но това да знаеш ЧЕ ДЪЛЖИШ ПАРИ НА БАНКА МЕ ВЗЕХА ДЯВОЛИТЕ!За 2 месеца внесох сумата и до там.Днес си вземам нормална заплата и НЕ ЖЕЛАЯ ДА ЧУЯ ЗА" кредит"!Обаждат ми се лично от банката през която ми минава заплатата ДАЛИ НЕ ЖЕЛАЯ КРЕДИТ! Идва ми да им тегля една открито.Но казвам НЕ!

86

Бибо

преди 3 години

ДО АНОНИМЕН. ДА ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ ЩЕ РАСТАТ. ТЕ И ВЪВ МОМЕНТА СА ВИСОКИ.

85

Анонимен

преди 3 години

До БибоМалко ли млади хора се самоубиха, теглят, теглят и в един момент нямат какво да върнат :( Отиват в банката., залагат имоти които имат, някой да впечатлят любимата си кокетка, после си теглят куршума, *** ги разбири :((

84

Анонимент

преди 3 години

На фона на такива новини,според брокерите имотите щели да растат ?Вярно ли?

83

Бибо

преди 3 години

ТУК ПОВЕЧЕТО ВСЕ БОГАТИ ХОРА СТЕ. БРАВО. ИЛИ КЪТ БИБИТКОСИ ЧЕШИТЕ ЕГОТО????. ЗНАЙТЕБЕЗ КРЕДИТИ Е МНОГО ПО ДОБРЕ.БОГАТИТЕ ВЗИМАТ КРЕДЕТИ ЗА ДАСТАНАТ ПО БОГАТИ. НО ДА НЕ ЗАБРАВЯТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАТ. ПОЗНАВАМ ХОРА ДОСТА КОИТО ФАЛИРАХА И НЯКОЙ ОТ ТЯХ ОСТАНАХА БЕЗ НИЩО. ТО ПАРИДА, НО ТРЯБВА И АКЪЛ.

82

до 87

преди 3 години

А, ко?! Каква Тонка, просветлете ме във форумните легенди.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83Това е кадъната Тонка, милионерката с висша класа, какво повече да си говорим :)) Пише си и отговаря на себе си, явно дрогата е развила шизофрения у нея :)

80

до 85

преди 3 години

Милионерите интернет нямат, така че не е нормално да пишат коментари. Прав си.

79

Ербап

преди 3 години

Всички милионери в България пишат коментари в днес.бг, разбрахме.

78

до 81

преди 3 години

Не си смелил добре информацията. Това, че депозитите растат, няма общо с глупостите, които върши ниската класа (да взима на кило бързи кредити, защото е със заплата под масата и кредит с нормална лихва няма кой да им даде, камо ли безлихвен такъв по мерките срещу кризата). Ниската класа най-много пострада, съответно няма как да обслужва кредитите. А средната и високата трупа спестявания за черни дни. Нормално.

77

Анонимен

преди 3 години

Ех, забава в коментарите. Спомням си като ученици как се псувахме и заплашвахме из форумите на дата.бг. Един път някой, който пита за адрес, не дойде на място. Куче, което лае, не хапе. Максима.

76

до 80

преди 3 години

Май си толкова пиян, че не виждаш, че този пост е на друг човек?! То си е и написал де, ама... Чакал бил някакъв си ceляндур някого с червен анцуг. Господи...

75

Анонимен

преди 3 години

А иначе в съседната статия пише, че *** къта 59 млрд в банките.В същото време не може да си върне 2 200 лв кредит.

74

Анонимен

преди 3 години

До 78Стига заплашва ве ***, то стана като селски панаир темата :) Аз нали отидох в Софето да те чакам с червения анцуг, никой немаше, спри наркотиците малко :))

73

до 77

преди 3 години

300 декара исках да напиша, айде стига се прави на интересен. Взимам рента точно 20 000лв., което е незначителен доход за мен. Аман от заядливци. Май не осъзнаваш, че спориш с няколко души едновременно...

72

до 67

преди 3 години

И като даде някой (не че си писал до мен) адрес в София, какво ще направиш? Нали ви гледам как реагирате на богатите хора? По-ниски от тревата пред някой със скъпа нова кола. Само на 5-6 ракии се правят на интересни да бият някого, който изказал мнение в интернет, че да си беден е начин на мислене (което и аз смятам, между другото). Сега ти може да си Супермен и това да ти е новината да изтъкнеш, ама надали.

71

Земеделец

преди 3 години

До 70240 бона на година, не са жълти стотинки, дори и за милионер :D, Очевидно нямаше на идея колко е наемът на декар, лъжец!!!

70

до 74

преди 3 години

Дам, ясно. И защо мислиш, че 3к декара по 80лв. са много пари за мен? Аз не ги смятам за много. Мерси.

69

до 75

преди 3 години

Абсолютни глупости.

68

Земеделец

преди 3 години

До до 71Давам част от земята под наем, за 80 лв декара, на 3000 декара обработваема земя до русе, годишният наем ще ти е около 240-50 хиляди лева, навярно имаш 3 декара не 3000 :D форумен герой, тотално незапознат, некомпетентен несериозник!!! Най-вероятно и беден, което не е срамно :D