107

Норче

преди 3 години

Аз си паля цигарките с 20-то левки. Хубаво горят с лилав пламък.

106

Анонимен

преди 3 години

Няколко пъти стана дума за затвор за виц (един!!!) през соца. За съжаление случаите са много, но най-известния като че ли беше скеча "Бракоразводно дело", заради който Весо (Парцала) го тикнаха в софийския централен. Вдигна се много шум от артисти и творци, и след три месеца го пуснаха. Прякора му е защото имитира отлично гласа на Георги Парцалев. Обикновените хора караха доста повече по затворите, заради виц. Не масово, но достатъчно хора, за съжаление.

105

Anon

преди 3 години

И двете понятия са верни за София. Хем е с най - много необслужвани кредити като абсолютна бройка , хем е с най-висок процент необслужвани кредити спрямо Общив брой кредити в града... ама начи трябва да се обижда и плюе...

104

Анонимен

преди 3 години

София е с най-голям относителен дялА трябва да е София е с най-голям абсолютен дялТази *** разбира толкова от финансова статистика колкото прасе от chanel N5!

103

Финансов министър

преди 3 години

Това, че необслужваните кредити са пораснали е важно за тези, които са им ги дали, както и за Бойко Борисов. Той нали все разправя, че българите живеят по-заможно благодарение на неговите мъдри ръководство и управления !

102

ББ

преди 3 години

Добрата новина е,че съвсем скоро "инструмента"пари ще бъде разобличен и разпознат като робският ярем до които имат достъп политиците и назначените "бизнесмени"купуват си власт и охолство през него...за ваша сметка разбира се...подготвят ни за новият "инструмент"...чипа...Кой пусна вируса???Защо го допуснахте???Кой обяви световна биологическа война???Защо сте безсилни...с обещания за още пари няма да се измъкнете...ще става все по-зле...Истината...и Решения...останалото е съучастие в геноцида!!!

101

Анонимен

преди 3 години

Я научете български! Какъв е този локдаун? Ограничени хора!

100

Размисли и страсти

преди 3 години

Само бедняците/глупаците опират до кредити!!! Богатите им ги дават срещу "хващане за палците". )))

99

Бургас

преди 3 години

Това лято нямаше чужденци по морето, но за сметка на това българите живееха като за последно. По кръчмите нямаше места, въпреки големите брадви. И това не бяха богати българи, а такива на заплати /личеше им по дрехите/. После се чудим защо се увеличава броят на длъжниците.

98

бай ганю

преди 3 години

тези които са били на зор и са взели заем сега ще влизат във още по голям зорсветът се разглези заживявайки със заеми особенно развитите страни и щатите от както се появиха кредитните карти и и индиви.дите със слаба финансова културакогато вземеш заем защото няма накъде за неотложна нужда е разбираемо но когато вземеш заем за телефон и прекалено скъп тв кола почивка ето тогава вече си подписваш лесно договора за слабоу.мие

97

Иво

преди 3 години

Глупости. Всички купуват имоти на Софията като луди.

96

Анонимен

преди 3 години

кредит означава,че това което притежаваш е собственост на друг!толкова ли е трудно да го проумеете!

95

Анонимен

преди 3 години

уорън бъфет:избягвайте заемите и си плащайте сметките редовно!

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимензатова половин америка е заплашена от изгонване от домовете...заради кредити,които не може да изплаща!по принцип живот на кредит е най-*** нещо,което може да се постигне в този живот.всички на този свят се стремят към собственост,която сами да управляват.

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонименпо принцип не е желателно да се взима кредит...и това е мнение на всички по-трезвомислещи хора по света.

92

Анонимен

преди 3 години

До програмистите??Е като изкарват теб това какво те бърка? Хората са образовани, интелигентни, работят за западни компании, плащат данъци и осигуровки върху реалните заплати, харчат парите в България! Евала, да изкарват!!! Който има проблем, да се реализира на пазара на труда, ако не може, проблема си е негов!

91

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-беден и ***, толкова по-малко кредитни услуги. Смее се *** на европейците, че затънали в кредити. А те си се кефят на новите коли (обезпечението на лизнга е самата невдвижима вещ), карат си ги, живеят си в големите къщи, а *** пести цял живот за панелка от мижавата си зааплата и лае как кредит нямало да вземе. Разбира ти главата, ***, от високоплатен труд и защо хората взимат кредити по света. Разбираме да беше швейцарец да коментира за кредити, а седнал *** да се изказва...

90

Анонимен

преди 3 години

Без кредитна карта с лимит поне 50000лв. не мога да съществувам (не че влизам в лихви, но е кредитна услуга). Всеки нормален човек по този свят, който иска парите му да са в безопасност, знае за какво говоря. Който не знае, нека не коментира.

89

до 92

преди 3 години

Какви лихви си плащал месеци на 800лв. от банка, бе заблуден общак... Кретеноид.

88

МНЕНИЕ

преди 3 години

Стига сте пищяли като Вдовици за ... .Има хора които са бедни , има хора които са Богати - те теглят заеми за да Вървят Напред .Лошото е друго - Фирмите за Бързи Кредити , като Кредисимо и Хелкарма - те зарибяват деца и им взимат Органите за Трансплантация .Прокурорите Станаха НЕМИ за Хелпкарма и Кредисимо ?Защо ?