34

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Цели 2 пъти ви освобождават руснаците !И пак мизерия и труден живот ... до гроб ...

33

Анонимен

преди 3 години

Подържате стандарта на Мутрите олигарси ! всичко отива към техния джоб -програми,проекти, безвъзмездни помощи и тн тн Кражби ! само хотелите и ресторантите на олигарсите ще работят ,а малките не - къв е тоя вирус тогава ?-богаташкиза дребния човек Нищо ! само увеличения на парно,вода ,осигуровки и тн Дранйе !

32

така е

преди 3 години

Тук съм съгласен с гусин премиерЪТ Борисов!Поддържал стандарта на хората, но какъв е този стандарт? Да сме най-бедни и болни в ЕС, този стандарт поддържа.За тия 12 години от както дойде на власт, ако беше използвал всички фондове от ЕС наистина за всички хора в България, а не само за определени хора, страндарта щеше да е много по-висок на висчки, а не само на кръга около него.Румънците ни минаха и задминха с 200 бе толуп.Ти само разхвърляш без мисъл наши пари и теглиш кредити, нищо друго!

31

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Септември ще бъде Май,Ковид ще мутира безкрай.*** още малко потрай,пак си на Черноморие, знай !

30

Позитано

преди 3 години

Другари, ние като вземем властта за всеки от най-изявените в плюенето другари ще има по едно Техноимпексче. За останалите по 1 знаменце на БСП, 3 студени кебапчета и една топла бира , останали от сборищата ни на Бузлуджа....ДЕРЗАЙТЕ !!!

29

Мярка минус 100%

преди 3 години

След като предишните две правителства на герп предизвикаха сериозни кризи и бяха свалени с протести, третото ще успее да изкяри пълен мандат и да докара тотална катастрофа.Успех на изборите!

28

Анонимен

преди 3 години

С други думи правим ги зависими и ги държим в подчинение. ***!

27

Мата Кури

преди 3 години

Коя година????

26

америка1332002

преди 3 години

До Ко-чи-на'В сектор туризъм безработните са само около 470 000 хиляди'ами келнерите по цял свят сега са в недоимък. кой ти е виновен че не си успял да завършиш образование и да усвоиш професия?!

25

Анонимен

преди 3 години

Мярката 60/40 остава до септември, Борисов: Поддържаме стандарта на хоратаНе знам защо го наричате лъжльо! Той само потвърждава, че българина остава да бъде последна дупка на кавала т.е. последно място!Радвайте се! Никой няма да застраши последното място на България! Приятни празници!

24

Анонимен

преди 3 години

Както казахме, ИТ фирма с петцифрени заплати се възползва от мярката и тя работи безупречно за честни работодатели, а не такива, които осигуряват на 610лв., ама общаците там взимат тройно под масата. Всеки, честно плащащ данъците си, адекватно се възползва от мярката.

23

Позитано

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите !!! За какво ви плащаме ??? Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !!!

22

америка1332002

преди 3 години

До Анонименти кога ще се самоубиеш?

21

Anonymus

преди 3 години

До Септември? Това значи от сега имат идеята, че няма се оправим дори да се ваксинираме.. Това значи, че държавата ще обави фалит рано или късно защото повече от 50% от хората ще изнемогват. Браво Боко, брабо Тикво!

20

ехааа

преди 3 години

Борисов: Поддържаме стандарта на хората.......с безлихвени заемчета.

19

Аз

преди 3 години

Едни работят, а други си стоят вкъщи и взимат пари наготово по разни програми. Накрая всички на държавната хранилка и държавата фалира. *** сега ще получават пари за деца в пандемия и ще гласуват за Боко. Така се печелят избори.

18

Анонимен

преди 3 години

Тоя не е добре с психиката.Вече доста психиатри са притеснени за неговото психическо здраве.Не е зле да бъде въдворен където трябва,да не направи още повече бели.Дотука ни загроби с 40 милиарда заеми,съсипа здравната система и просветата,унищожи малкия и среден бизнес,измряха много повече хора,заради неадекватните мерки,а олигарсите около него станаха милиардери и пълнеха чекмеджето.Време е да сложим край на тази вакханалия.

17

Този се майтапи

преди 3 години

Борисоff:Поддържаме стандарта на хората

16

Анонимен

преди 3 години

Тоз живее в някакъв свой свят ...

15

До 8

преди 3 години

Само прости хора могат да подкрепят това нещо,изживяващо се като премиер.