74

Осъзнал

преди 3 години

До ZashemetenПрав си,много прав всички други ще работим и плащаме данъци,за да могат тия където ще си починат да вземат от общото.Сто години ще живеят.Същото е и със санирането от данъците на всички да се облагодетелстват само някои и особенно тези изпълнителите с по 500 лв.,че и повече на квадратен метър.Браво акъла не е във възрастта а в главата.

73

Америко ВЪН

преди 3 години

и си вземи тиквата и окупацията!

72

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който гласува и търпи тези престъпници на власт, заслужава съдбата си напълно!Лошото е, че и малкото читави хора страдат покрай тях.

71

Келнер

преди 3 години

Благодарим Ви, г-н Борисов! Българското общество може да бъде убедено, че и занапред ще се доказваме безспорно, като най-добре работещото звено в България!

70

Zashemeten

преди 3 години

Чудя се за какво да отварят фирмите ,без да работиш 75% от заплатата ти дават и 20 % от оборота за съответния месец за миналата година,което си ти е и печалбата.Няма такава утопия,никъде.Другите за какво да работят,като могат да печелят и без да отварят.Ейййй хич не бива тия европейци,ама хич на акерне пара да дават.

69

Анонимен

преди 3 години

Ама нямаше банани и хитачи имаше само в кореком!

68

Истината

преди 3 години

Не само доматите ами и сиренето ,хляба чесъна.масло мляко дини всичко беше истинскоЯжте сега скъпо замразено западно месо и живейте

67

Анонимен

преди 3 години

Люксембург населението не работи и не произвежда нищо, имат 100 пъти по голям дълга на глава от населениет от САЩ, всеки дължи по 6.5 милиона долара, и живеят богато. Но там може да переш пари, и нямат грижи. Защо и Бъглария не почне да пере пари?

66

Не вярвам

преди 3 години

При Живков беше по-добре, доматите бяха истински

65

Анонимен

преди 3 години

А на изборите напролет като махнем комунистите от ГЕРБ, кого ще си турим да му дадем власт да управлява живота ни и да ни го оправя и да ни създава условия да се развиваме, защото сега нали сме демокрация, най-добрата система, и можем да си ги менкаме!

64

Крава на пътя

преди 3 години

Не съм знаел, че държавата е способна да поддържа стандарта на хората, без да се налага те да работят. Мисля, че това е полезна информация за в бъдеще.

63

Бай Ганя

преди 3 години

Стандарт тук няма от Бай Тошово време .

62

Анонимен

преди 3 години

"Само преди 30г бяхме в ямата на комунизма, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, рейтинга се вдига, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя,"Извинявай, друсан ли си?

61

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да направи Баце първо трябва да се замислим какъв е интереса на Пеевски и Доган от това. Той само за тях работи

60

Анонимен

преди 3 години

Ей добре че успях да се върна преди няколко дена .от чужбинатакато бг гражданин имам ли право на тез помощи ?

59

Анонимен

преди 3 години

Само преди 30г бяхме в ямата на комунизма, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, рейтинга се вдига, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

58

Анонимен

преди 3 години

Грижите се да, особено за онази колекторска фирма с 2000 лева приходи, на която отпуснахте 75 милиона лева кредит

57

Патриот

преди 3 години

Искате ли да изправим пред народен съд проекта на ЦРУ за унищожение на България наречен герб !Палче горе за да ,палче долу за не!

56

Анонимен

преди 3 години

Банда некадърни клоуни начело с на-големия тьпанap в държавата. Какъв стандарт поддържате бе, вие сте пълен ...шак!

55

Анонимен 13

преди 3 години

Добре че емигрирах .макс да доида да хапна бахур и сланина по празниците че в Европа няма такива деликатеси.шкембе има ама го дават на кучетата си и ако ме видят че го ям ще ме екстрадират като животно