94

Анонимен

преди 3 години

тия мафиоти докога ще ни държат затворени...

93

изхода

преди 3 години

Бойко много се застоя начело и на комунистите не им се отдава да грабят. Това ги вбесява. Тук четем как се облизват покрай кацата с меда. Така трябва да ги държим настрана и да ги научим да работят. Да се надяваме че ще успеем да ги рехабилитираме и следващото поколение да се включи в трудовия процес.

92

eVNUSI BEZ PISHKi BA

преди 3 години

Прехода не е Започнал ! Прехода Започва с ИЗБИВAHЕ Деца и Внуци на Комунисти и Ченгета Член на БКП-ИЗБИВA се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВA се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВA се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВA се Семейството, Отнема се Имуществото ! +6 Отговори

91

защо ли

преди 3 години

Защо никоя партия не предлага след изборите - ревизия, съд, конфискация и затвор!

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Защо с лошо, бе човек? Аз гласувам за Бойко и си харесвам живота. Учих, работих и пак ще работя, за да си осигуря стандарта, който ме удовлетворява. Единствената ми грешка беше да гласувам за Румен Радев. Тоя заблуди страшно много народ. Бойко ни направи европейци. Работете и ще имате, това е

89

Анонимен

преди 3 години

А защо всички комунисти са лоши и гадни а само Бойко е бял и добър?Ей,това ми обяснете за комунистите.

88

АМИ , ИМА РАЗЛИКА !

преди 3 години

ПРИ КАПИТАЛИСТИТЕ , СТАНДАРТА Е ...."ЛАЙФ"...А ПРИ РУСКИТЕ КОМУНИСТИ СЕ НАРИЧА ..."ЖИЗНЬ"...ХА,ХА,ХААААААААААВИЕ КОЕ ПРЕДПОЧИТАТЕ ???АЙДЕ ЛАЙКВАЙТЕ СЕ...

87

Комунист

преди 3 години

Тюююх , язък ....в тая пандемия , такъв комунизъм щехме да ви врътнем ....че щеше да е като в Рая на Свети Петър!Райските комунистически порти , щеха да са затворени за чужбината , завинаги!

86

АМИ , ДА...

преди 3 години

Слава богу, че са ГЕРБ на власт!ИНАЧЕ ДО СЕГА ДА СМЕ ИЗПУКАЛИ ОТ БОЛЕСТТА , НЕМОТИЯ И ИНФЛАЦИЯ , КАТО ПРИ ВИДЕНОВ!АКО БЕХА КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ , ОТДАВНА ДА СМЕ ИЗПУКАЛИ И ДА СА НИ ЗАМЕНИЛИ ДЪРЖАВИЦАТА С НАВЛЯЦИ ОТ РУСКИТЕ ДЖАГАТАЙСКИ РЕПУБЛИКИ, ЗА РАДОСТ НА ПУТИН!СЛАВА НА БОГА , ЧЕ Е БОКО НА ВЛАСТ!

85

Анонимен

преди 3 години

60 ЗА БАЦЕ 40 ЗА БИЗНЕСА

84

Azz

преди 3 години

Да кажеш и имената на хората,дето и подържаш стандарта....Тикво нагла...

83

Тонката

преди 3 години

до 89 Вчера е нищо в сравнение с днес:):):)Лудницаааа,много пара харчи този "беден"Български Народ,много:):):)

82

Анонимен

преди 3 години

Вчера ходих до Билла и Кауфланд, нещо страшно е, пазарува се като за последно, никаква дистанция.

81

Тонката

преди 3 години

До КЪСМЕТЛИИ!Точно това щях да напиша и аз:):):)Партизаните от Позитано 2 пъти фалираха България без да има пандемия,а смятай сега какво щеше да стане:):):)Банките щяха да гърмат една след друга като Новогодишни пиратки:):):)

80

КЪСМЕТЛИИ!

преди 3 години

Българите имаме голям късмет, че пандемията ни завари с премиер Бойко Борисов, защото, ако неграмотните селски комунисти, Догановите турци и крад.ливите ро.ми бяха успели отново да изберат правителство на т.н. социалисти, тогава поне половината от населението щеше да измре, но не от корона-вируса, а от глад... бг

79

Анонимен

преди 3 години

Да кажеш, че поддържаш стандарта на хората, когато сме най- бедните в Европа е цинично

78

мак

преди 3 години

От числа всякакви и раздадените кинти ми се замая главата. т.лупа да каже, в какво не е успял, щото като му четеш изказвания имаш чувството, че България е най-развита и най-богата, само че е точно обратното. нарцис см.от.ан.

77

Тиквич

преди 3 години

Купих си изборите мълчете , раздавам от европейските кредити децата ви ще връщат паднали на колене в поза партер.

76

Светлинен

преди 3 години

Особенно стандарта на Пеевски.

75

америка1332002

преди 3 години

абсолютно бездарен фалшификат. къде са задължителни данни като производител, фабричен номер и т.н. ? ако ги имаше поне можеше да се удостовери че има такива кюлчета. много бездарни ученици на КГБ.доказаха че бойко е чист като момина сълза.