86

Анонимен

преди 3 години

Финансиран от уолстрийтската групировка на банкера Якоб Шифт и след лична среща с президента Уудроу Уилсън, американският гражданин Лейба Бронщайн довежда в Русия с параход от САЩ 300 души, които се превръщат в гръбнака на първото комунистическо правителство - Съвета на народните комисари, Совнаркома; постепенно до 1937 г. Сталин успява да ги унищожи.

85

иво

преди 3 години

Как българите няма да са песемисти.България е единствената страна в света без вкарани в затвора политици,олигарси или магистрати.Време е да напълним затворите с всички виновници за българският геноцид.Първият кандидат за бай Ставри ще е Боко Тиквата.Тогава може и да има повече оптимисти.

84

???

преди 3 години

Как няма да сме голями песимисти, след като от 31 години си имаме демокрация и пазарна икономика, а от юли 2009 година си имаме и управление на мутродемократи.

83

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

ДАЛИ МАРКС Е ИЗМИСЛИЛ И..... "СРЕДНОШКОЛСКИТЕ БРИГАДИ" ПРИ СОЦ-а???!!!А "ЛЕНИНСКИТЕ СЪБОТНИЦИ"....КОЙ ГИ ИЗМИСЛИ...??!

82

Юнион Берлин

преди 3 години

Напротив никой няма да остане без работа.Защото на работника му се плаща а с тия пари той купува продукцията на производителя.А както е казал деди Маркс бизнес който не продава фалира.

81

Анонимен

преди 3 години

"Ленин и Троцки мечтаят за световна революция ..."По-това време САЩ вече са в ръцете на евреите (след Войната за независимост), там няма нужда от революция. Революцията стига до страни, където все още монархията държи властта.

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Мркс е бил заможен човек, не някакъв бедняк :) Само че по негово време са експлоатирали деца за труд, иначе не могат да си изхранват семействата :( Видял е несправедливост и взел да мисли, то се превърна в строй :)) Сигурен съм че дори той не го е очаквал :)

79

Ха, ха,ха,хааааа 80

преди 3 години

Ама , то и у България , комунистите взех властта чрез избори на 9.09.44г. с 99,9%....ЩОТО У СОФЕТО ИМАШЕ РУСКИ ВОЙСКИ......!

78

Анонимен

преди 3 години

Нормално е човек да е песимист.Умният винаги е песимист защото вижда безнадежността на цялата ситуация песимиста не живее за мига той е пахматист мисли 5 хода напред и брилянтен картоиграч.В Сащ са оптимисти защото там и да прднеш можеш да го качиш в ютуб особено ако си трансксуален обртен китайонeгp и ще спечелиш 100 доларес в Бг каквото и да правиш ако не си във властта си умрел.

77

Анонимен

преди 3 години

Американският гражданин Лейба Бронщайн говореше на Ленин: "Ооо, вие не знаете какви комунисти-интернационалисти (глобалисти) има на Уол Стрийт в Ню Йорк. У нас в ЦК в Москва, такива няма". Заради което, след Ленин, Сталин го погна по света, където Меркадер го докопа в Мексико с пикела по главата докато въртеше любов с Фрида Кало.

76

Анонимен

преди 3 години

Ленин и Троцки мечтаят за световна революция, строго според Маркс, а съдбата на собствената им държава не е на първо място. Идеята е преди всичко. Сталин, най-талантливият геополитик, декларира възможността за изграждане на социализъм в една държава, като същевременно припомня, че марксизмът не е догма, а ръководство за действие.

75

Анонимен

преди 3 години

Нормално. България е първа по невежество на глава от населението в ЕС. Какво му остава на един *** човек, освен да лае как космосът е виновен, че бачка за 1500лв.?! В САЩ, например, подобни нули си знаят мястото и знаят защо са на дъното. Ама не и у нас. Наглостта просто е в повече. Явно наследство от комунизма, който е научил *** да иска нещо без да го е заслужил.

74

Анонимен

преди 3 години

Ще има излишък от човешка стока на пазара на труда. Цената на човешката стока на пазара на труда ще продължи да пада. За едно работно място ще се състезават поне по 100 човека да го спечелят. А тези имат щастието да спечелят работно място ще работят до изнемогване като товарни добичeтa на капиталиста за добив на печалба, и ще се тресат от страх да не загубят работата си защото децата им ще гладуват а банката и топлофикация ще им продадат жилището и ще останат на улицата на произвола без препитание и без подслон.

73

Анонимен

преди 3 години

Великата Октомврийска революция, която донесе комунизма в Русия, е финансирана от Рокфелер - най-богатият капиталист в света по онова време, ако не и за всички времена. Интересен факт, нали?

72

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Е ,..КАК НЕМА ДА СА ПЕСИМИСТИ БЪЛГАРИТЕ, БЕ...??ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГИ ХРАНИ , ПОИ И "ОСВОБОЖДАВА" !!!АМИ МНООООГО , КОФТИ РАБОТА ---ТРЕБВА И.... ДА СЕ РАБОТИ!

71

Анонимен

преди 3 години

Хитлер е дошъл на власт с демократични избори и е избран демократично. Днес режимът в Брюксел налага много по голям контрол отколкото Хитлер е налагал тогава.

70

Анонимен

преди 3 години

Маркс не е измислил социализма, просто е установил една елементарна: Пари - Пари'. При соца се учеше и всеки се чудеше каква е тая дивотия пари - пари-прим! А то е много просто. Примерно: имаш 100 лева, купуваш машини за 100 лева, наемаш стока от пазра на труда и я вкарваш в експлоатация да произведе продукт, продаваш продукта за 150 лева, с 10 лева плащаш наема на стоката от пазара на труда, и ти остават 40 лева - това е прим! Елементарно, не виждам какво му е гениалното на тоя Маркс

69

Анонимен

преди 3 години

Виждам че модчетата са в добро настроение, та да продължа :)) Хитлер и националсоциализма няма голяма разлика, има много прилики, една от тях е че имат пълен контрол над държавата :) Ако не ви е известно, Рузвелт е по презиран от Хитлер, отколкото Сталин, смятал е капитализма и комунизма за дело на евреите :))

68

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Песимистът...отдааавна не е правил...секс.Оптимистът е...правил,но отдавна.

67

ЕДИН СЪВЕТ:

преди 3 години

ЧРЕЗ АЛКОХОЛИЗЪМ И ОНАНИЗЪМ --КЪМ *** СОЦИАЛИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ!