46

Анонимен

преди 3 години

Българите не са песимисти, българите са реалисти. Нека да дойдат западняците да поживеят тук няколко години и да видим колко оптимисти ще останат. Идват некакви пенсионери, купуват си къщи тук, но като се запознаят с римляните отблизо и разпродават и бягат.

45

Анонимен

преди 3 години

България ще изчезне от картата на света. Случвало се е вече два пъти, ще се случи и трети път и ще е скоро. С оптимизъм или с песимизъм, това вече е неизбежно. Няма как да се създаде общество, което да гради държава след това брутално крадене, което даже още не спира. Нещата ще стигнат до логичния си край. Русия оцеля и се съвзема, но България няма да успее.

44

Анонимен

преди 3 години

Песимистично настроен съм към тази статистика.

43

do 44

преди 3 години

ми държавата това са правосъдието, мвр и т.н. а те НЕ работят както трябва!

42

Млад и богат тарикат

преди 3 години

Така ще е.ИмАло да става.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Е,къде е надеждата ?"Надеждата за Борисов е, че ще управлява до живот. За останалите надеждата е, че няма да успее.

40

Анонимен

преди 3 години

Той Оптимистът казал на Песимиста, може, може и по-зле да станат нещата.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Модчетата когато решат раздават плюсчета и минусчета, за тяхно съжаление ги знам какво представляват :)) Иначе Кобрата (наблъскайте пак минусчета) не се бил срещу среден клас боксьор до Кличко, пак повтарям среден клас :))) Да целува ръка на ония отворко Гечев ли беше, Мешев ли беше. то и без това полувината пари отиват при него, за падащия "войн", остават около 1.5 милиона, като плати на треньорите и тем подобни да му вдигат самочувствието :))

38

АБЕ , КОФТИ РАБОТА!

преди 3 години

НА БЪЛГАРИНА , ВСЕ МУ СЕКОЙ У ГАЩИТЕ....!!ГОООООЛЕМ ПРОБЛЕМ ,ЕЙЙЙЙ....

37

ХУЙ ПУТКА

преди 3 години

До НаскоНасе, държава мед и масло, пък все ни е виновна. Прав си. Няма от какво да се оплакваме.Добре, че си ти, да ни осветлиш.

36

Анонимен

преди 3 години

Погледнете какво става сред опозицията.Оня от Боец започна да напада триото и Манолова,а до вчера бяха заедно.Нинова се разграничи от гордостта си-кмета на Перник(БСП) ,разменяйки си остри реплики в пресата.Славун се изпокри като мишок в сублимен момент и никой не знае отношението му за пандемията.Обади се два пъти да се присмива и толкива.Радев се отказва от политическа кариера(вероятно разбра,че отговорността за решение не е като да го критикуваш от фриволна позиция) .Е,къде е надеждата ?

35

Наско

преди 3 години

Докато всеки продължава да хули държавата и да се оправдава с нея за собствената си некадърност, все така ще е. В България всеки е длъжен на някой и все друг му е виновен.

34

Анонимен

преди 3 години

По-лошо щеше да е, ако сте оптимисти. Трябва да сте луди, за да се радвате на робството и диктатурата, в която сте се вкарали.

33

Анонимен

преди 3 години

промяната на радеф е факт!

32

Анонимен

преди 3 години

еми с Баце начело....

31

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Нека да е Лято ... топло и богато ... нека да е Лято ... милиони дни ...

30

Лигач

преди 3 години

до Млада пенсионерка И какво си работила, та си на минимална? Нищо? Хайде пак работи това.

29

Анонимен

преди 3 години

До така ще е!Така е брат, лесно забравя, но дали другите ни приятели ще се възползват от това :) Писах за Кобрети, щото не го може бокса а толкова го изпъкват по медиите, нищо лошо към него :))

28

Анонимен

преди 3 години

Всеки те цака всеки иска нещо от тебв и всеки се опитва да те подчини и д ти дава наклон.Умрете бе бклуци

27

РУСОФИЛЧО

преди 3 години

Е , КАК НЕМА ДА СЪМ ПЕСИМИСТ , БЕ..?БОКО РАЗДАВА ПАРИ , НА ВСИЧКИ...ПУСКА АЗЕРСКА ГАЗ НА БЪЛГАРИТЕ ...КУПУВА НОВА ЛОКОМОТИВИ ЗА НАРОДА...КАКА ВИ КОРНИ , ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРА ,КАТО ПАРТИЯ...ОТ " БОЕЦ-а"...*** КАТО МУХИ ...И ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ..КМЕТА НА ПЕРНИК , И ТОЙ НИ НАПУСКА....АЙДЕ , КАЖЕТЕ ЗА КВО ДА ПРАЗНУВАМЕ , ВЕЧЕ !