106

Анонимен

преди 3 години

Кризата едва сега започва а положението вече е безнадеждно. След още няколко години тази планета изобщо няма да става за живеене. Сега вече разбирам защо разни милиардери инвестират в космическа технологии и мечтаят да отидат в космоса и на други планети. Тук просто всичко отива на затриване.

105

курумпе

преди 3 години

Категорично НЕВЯРНО!Българите сме най- оптимистичните хора на планетата!!!Ние ВЕРВАМЕ , че БиБитко и му се възхищаваме на постиженията и маймунджулъците!Ние вярваме , че Билетчетата на Късмета ще направят почтри всички Милионери, вярваме на всеки и за всичко..като почнем от жените си, и свършим със шефа си...Вярваме на децата си, че нещо ще излезне от тях...Вярваме на етикета със съставките в храната..Вярваме в светлото бъдеще, нищо че е тъмно настоящето, и кърваво миналото..ОПТИМИСТИ на 100%

104

???

преди 3 години

И как да бъдем оптимисти? Управляват ни мутри, крадат милиарди, изоставаме от другите държави, ножицата на доходите е най-високи разтворена от държавите в Европа

103

Анонимен

преди 3 години

Войната никога не е била класова а расова

102

Анонимен

преди 3 години

Държим здраво всички черни класации и тая по УМИРАНЕ първомясто

101

Анонимен

преди 3 години

Мутрите в България са оптимисти - ще продължат да грабят песимистите.

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98Е явно не си бил тинейджър по мутренско време, юнак до юнак....къртехме си зъбите ще кажеш ще ни поникнат нови на секундата :)) Иначе българина е добър, но само когато е на неговата, дори Маркс не може да поправи това :))

99

Анонимен

преди 3 години

Така е, 31 пропиляни години и все вървим към дъното, а при мутрите дълбоко дъното.

98

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БКП/БСП...."МИЛИ ХОРА".....ХА,ХА,ХАААААААААААКОМУНИЗМА ВЕЧЕ Е ОТНОВО , НА ХОРИЗОНТА....БЕГАЙТЕ И ШЕ ГО СТИГНЕТЕ...!

97

Анонимен

преди 3 години

"докато оптимизмът е най-силен в Азербайджан (73% там смятат, че годината ще е по-добра)" В Азербайджан били най-опимисти - ами след като спечелиха война, какво очаквате да са. Подкрепяни от дроновете на Турция!? Най- щастливата нация е щото били спечелили война, ми то това и второкласник го знае. Пикаене много трябва на такива изследвания и ВИЕ от ДНЕС изобщо не трябва да пишете полу-фалшиви новини.Скандинавските народи били най-щастливите, НЯМА НОРМАЛЕН човек с 6 месеца зима, да сте виждали!?!

96

Клепоух прилеп

преди 3 години

Така става защото Запада ви излъга че след края на Ссср ще инвестира тук ама не отидоха и инвестираха в Азия ония станаха богати а вас ви окрадоха *** за да отидат на Запад и вие станахте още по-бедни.

95

Анонимен

преди 3 години

При пазарната икономика малко на брой хора живеят по-добре крадейки от останалите хора, които са песимистите в България. За да живеят те по-добре, трябва ние да живеем по-зле.

94

Анонимен

преди 3 години

Там, където няма справедливост, има безнадеждност и песимизъм. Това е нормално.

93

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата глупост е че американеца или западняка е по-умен от българина.

92

Анонимен

преди 3 години

Е как да сме оптимисти като държавата ни съсипана отвсякъде а животът ни премина в надеждни за светлото бъдеще. 30 години преход = 30 пропилени години! Просто съсипаха всичко което може да се съсипе.А сега на всичкото отгоре имаме поредна вълна на пандемията и навлизаме в нова финансова супер криза на глобално ниво която ще ни удари много лошо нас и другите слаби икономики. От какво да си оптимист? Не виждате ли че ни избиват тихо и спокойно. просто ни унищожават.

91

Анонимен

преди 3 години

Песимист си когато живееш по-зле от преди и очакваш да стане още по-зле в бъдеще, т.е. както е в България след 1989 година.

90

Анонимен

преди 3 години

До Факт"Разбира се, че ще сме песимисти след като обедняхме 10-20 пъти след 1989 година."Обедняхме, защото ни окрадоха.

89

Анонимен

преди 3 години

Ние българите сме най-чесните хора, ама от некъде ни идват нечесни политици които крадат, а требе да вкараме нечестните политици които ни идват от некъде в затвора, и тогава ще живеем добре и ще сме оптимисти!

88

Iz

преди 3 години

Всеки нормален чоев може да се изпикае 2 пъти на това изследване, проведено в 40 нарочно избираеми държави. Относно нас: е веропа, с коронавирус сме, Ердоган е луд е малко на юг, държи бежанци, сърби ***, макединци измислени, румънци мамалигари. Какво да очакваш? Италия страх ги е от бежанци от сред. море и коронавирус. Полша- свят между Германия и Русия, малко се стртахуват от едните. Хонгконг - завладяни от Китай. Ю. Корея - на север С. корея на море Япония, а в къщи коронавирус. Психология

87

Факт

преди 3 години

Разбира се, че ще сме песимисти след като обедняхме 10-20 пъти след 1989 година.