170

Анонимен

преди 3 години

Борисов: Тези, които много говорят, да видят работата ни за 10 години!Работата ви за 10 години я виждат не само тези, които много говорят, на и целият свят: ПЪРВО място в СВЕТА по СМЪРТНОСТ!

169

мак

преди 3 години

Боядисания е марионетка на ид.иотина, щом обикаля с него навсякъде. Единствен ненор.мален премиер, който се хвали с нещо, което му е работата, все едно никъде по света не се строи, само тук. В коя точно землянка е учил, щом нямаше училища преди тоя да дойде на власт? Къде се е родил, по какви пътища е пътувал, и как нямаше никакви заводи. Колко болници е построил и оборудвал, колко медици е привлякъл и задържал в рая си или пък в училищата. Как е преборил корупция и престъпност.

168

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Възстановителят на...разсипаната България Боко,няма...аналог въфф...фселената.Поради това...извънземните са му подготвили...място в залата на космическата...слава и може да го...изтеглят всеки момент.

167

Анонимен

преди 3 години

Да видях какво сте направили. Затова преди 10 години напуснах Милата ми Родина заради Герб. Синът ми завърши престижно основно училище, престижен колеж и престижния Кембридж. Никога каза няма да се върне във България, защото е видял как Герб се подиграха с родителите му. Нещастници от Герб.

166

Щирлиц

преди 3 години

Грабежът явно се счита за работа по тези географски ширини.

165

ИЗВРАТЕН

преди 3 години

АЗ СЪМ ДОЛЕН ОТВРАТИТЕЛЕН ИЗВРАТЕН ПЕРВЕРЗНИКДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛАААААААААААААААААААААААААИЗВРАТЕН И ПЕРВЕРЗЕН ОХ КЕФ

164

Анонимен

преди 3 години

Добре че се появи Борисов че да си отдъхнем от комунистите които ни разказаха играта то не бяха фалити на банки,грабежи инфлация като някакъв филм на ужасите

163

Анонимен

преди 3 години

За да видим работата ви трябва да отворите чекмеджетата. Всички постижения са там.

162

Отвратен

преди 3 години

Този няма ли малко акъл, поне да не се показва! Колко пъти му набиваме, че сме най-последни в света, той пак е хвалипръцко! Колко дългове направи на клетата ни държавица и как ще я остави на дъното, как нямаше поне малко срам и достойнство, да спре с тези глупости! Нямаме търпение да се свре някъде и нека се тъпчи дебелия търбух с окраденото, но поне да на се показва!

161

От лошите

преди 3 години

Нагъл, ***, алчен, крадльо!!! Тези дето са строили 50 години, жалко, че вече ги няма, ама това дето построиха, онези с двата вдигнати пръста половината го унищожиха! А вашето управление боядиса малко от това дето остана!при онези същите освен магистрала имаше път до всяко село, а сега само дупки строите! Имаше и производство, а сега всичко внасяме и плащаме като на запад, където доходите им са 10 пъти по-големи от нашите! Ако може да се скриеш и да не бръщолевиш глупости!!

160

Анонимен

преди 3 години

Крадене, крадене и пак крадене

159

Анонимен

преди 3 години

Е ЗАЩО ПАК СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, СЕВДЕТО МИЛИОНЕРКАТА С ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА ЩЕ ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА......

158

тарантулчУ

преди 3 години

Борисов: Тези, които много говорят, да видят работата ни за 10 години!--------------Е, да... многу Асфалт, многу нену, ейййй... и особено "спортни площадки" в провинциалните градчета с висок ръст на безработица (а, някои направо обезлюдени по същата причина)!За БДЖ-то, за фабрики и заводи, за сел. стопанство, за здравеопазването, за фармацевтиката и т.н. и т.н. нямъ дъ питаме, за да не заекваш на всяка дума!Да се смее ли човек, да реве ли!?

157

Модерно

преди 3 години

Много лъжи и несъвършена работа откакто бяхте кмет на София :Като кмет обещах те в Модерно предградие да има канализация през 2015 - няма през 2020.Обещахте да подкрепите малкия и среден бизнес - в момента го убиват с тези мерки.Всичките ви дейности са свързани с обслужване интересите на 3-4 човека и 5-6 едри бизнеса.Рекетирате работещите хора и съсипвате нормалните семейства, за да обслужвате едрия бизнес и сивата икономика.

156

Тонката

преди 3 години

Едните рИвът,че няма Ковид,палат маски и разправят,че Бойко ги кара да ги носят насила за да мълчат,а другите рИвът,че Бойко не се справя с Ковид кризата и хората измирали по стълбите на болниците:):):):):)Все Бойко е виновен:):):)

155

Анонимен

преди 3 години

Тя работата ви е като извънземните. Всички говорят за тях, ама никой не ги е виждал. И само да вметна, че който наистина работи не се превръща в прасе, както всички гербаджии с над 2 години стаж.

154

Анонимен

преди 3 години

Давай Бойко още един мандат, може и някоя Африканска държава да остане след нас по доходи и смърт. Ти тогава ще го отчетеш за голям успех. Познат почерк, може да не си ял пет дни но щом ти казват че си сит, на кой да вярваш

153

Мен

преди 3 години

Ами правите, защото това е единственият начин да крадете . Ако не се прави , няма как да се надписват сметките. Глупацииииииии , и в другите държави се прави ,ама тамошните министри не парадират със това. Все едно една хигиенистка да ми се хвали как е почистила градски ***, и да ме пита аз колко *** съм изчистил. Ами николко, защото първо : това не е моя работа а нейна ,и второ: тя затова получава заплата. Така ,че ТИКВО не парадирай със и без това зле свършени задължения, а вземи се омитай

152

...

преди 3 години

Видяхме я. Белене още е гьол, хилядите километри магистрали се строят все още и нищо не е каквото трябва, все ремонти, все хората *** по тях. Санираните жилища с парите от ЕС почнаха да падат. Едни и същи улици се ремонтират през година!

151

За Конопа 8:

преди 3 години

Знаеш ли какъв е най- големият проблем на производителите на оргмаса в момента ?Търсят кой да произвежда и откъде да купуват конопена маса!