270

Анонимен

преди 3 години

"Борисов: Тези, които много говорят, да видят работата ни за 10 години!"Некачествено строителство с евтини материали на раздути цени, изпълнени от приближени фирми, наводняващо се метро, криви плочки пред НДК, Бидето, пълната гавра с Графа, отсечката-убиец край Своге, разпадащи се пътища на по година-две, абсолютен резил с настилката на Дунав мост...

269

1

преди 3 години

До ЕВРОАТЛАНТИК,а розовата тиква,къде ще отиде.

268

баба мара

преди 3 години

50 години българия строеше за да има какво да се приватизира и нареже за скрапот измислените капиталисти които сега реват от сутрин до вечер за помощ отдържавата

267

Анонимен

преди 3 години

Пак с чужда пита, помен прави. Направили сте, защото трябва някак да се гепат едни пари от ЕС. ЗА 10 години последни по всичко, народа мре или бяга, новото поколение е предимно *** и тотално неграмотно. За 10 години нито една реформа.

266

Анонимен

преди 3 години

Борисов не е Тиква!Тикви са тези, които го подкрепят в този форум!Тикви са и тези които бленуват БСП ДПС и всички останали пошли комунисти!Така, че чакаме нови избори!

265

Анонимен

преди 3 години

ИД'ИОТ ПОЖАРНИКАРСКИ, РАБОТАТА ТИ ЗА 10 г. БЕШЕ ДА ОТКРАДНЕШ ЗА ТОЗИ СРОК НАД ЕДИН ТРИЛИОН ЕВРО, НО ЗА БА'ЛЪЦИТЕ БЪЛГАРИ СИ "ГЕРОЙ" ! ЖАЛКА ИСТОРИЯ С ЕДИН ЖАЛЪК НАРОД !

264

Анонимен

преди 3 години

Борисов е единствения бил премиер 3 пъти!Другите по 1 път.Народа харесва Борисов и това е нормално, никога не се е строило и създало толкова много само за 10 години!

263

Тиква

преди 3 години

Нагла, арогантна Мутра, и всичките който покрай него, глупави Лицемери,крадци.

262

баба мара

преди 3 години

гн борисов затвори границите и спри нахал-ни=ците които идват от англия и нидонасят смърт така направихте и първия път така правите и сега българинът енедисциплиниран и трябват крути мерки

261

Любомира

преди 3 години

Кое да се види бе .... че затвори сума училища,болници, разпродадоха бизнеси, избиха животните, сега затваря още бизнеси.. това ли ти е работата, да очевидно добре върви в посока погром на България! Сами си правете изводите какво трябва да му се случи....

260

Анонимен

преди 3 години

До 279 Господине четете ли коментарите които светят в зелено? Нещо да ви говори това?А това кой колко е крал и какви далавери е имал ща се види нй добре когато ГЕРБ са вече история, а краят е близо.

259

До 278

преди 3 години

Забогатели кметове на ГЕРБ ?????Я се поинтересувай какво направи кмета на Перник от БСП !!! Че се наложи централния комитет на партията да излиза от ситуация и да се разграничи от действията му !!!800 пъти вдига такса смет и затваря три културни обекта поради невъзможност да бъдат издържани !! И когато говорите за кражби и далавери е редно да се обосновете и конкретизирате ! Със същия успех казвам,че контрольора в градския транспорт се къса от крадене от билетчета . И ?

258

Анонимен

преди 3 години

Да виждат се видимите резултати и кражбите далаверите от най ниско до най високо ниво, забогателите кметове на ГЕРБ, шкафчетата с евра и златните кюлчета, некачествените строегжи , ремонта на ремонта да вижда се з десет години нова разруха с парите на народа.

257

Смях

преди 3 години

Браво! Адмирации и поклон! За 10 години съсипахте всичко! Потупайте се по рамото!

256

JNS

преди 3 години

Брааат,много си нагъл! Наистина, нагъл до безобразие!!! Какво направихте за 10 години? Окрадохте и взехте всичко което можеше! Това направихте!!!! Жалка ***!

255

Хахахахахахахахаха

преди 3 години

Тези, които много говорят, да видят работата ни за 10 години!Ами, сложете един микроскоп пред Министерския съвет на жълтите павета да дойдем да я видим вашата работа, че без микроскоп нищо не виждаме

254

Койчо

преди 3 години

Не знам боко тиквата какво е направил с нашите пари ама всички видяхме чекмеджето му

253

Анонимен

преди 3 години

Степенуване: Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, герберaст, шефа на герберaстите.

252

До 271

преди 3 години

Боко-най-добрия крадец в най-новата история на България.

251

Анонимен

преди 3 години

Боко най добрия в досегашната история на България!