99

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че веднага като я ваксинираха на видеото, тя припанда от нещо съвсем друго, не от ваксината, но българите са прости, и не могат да го разберат това нещо и си мислят, че е припаднала от ваксината и ваксините са опасни.

98

Анонимен

преди 3 години

Значи ако имаше начин да разберете колко сте глупави щяхте да се потите от срам в момента... ама уви.

97

Анонимен

преди 3 години

До 95"генетично базирана ваксина" ти дори нямаш идея какви глупости говориш и какво реално знаяи това.

96

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че ще се ваксинираме със западни ваксини- американски, английски, германски, швейцарски, френски и прочее. По-добре това отколкото противошапна ваксина за прасетта като Спутник Въ.

95

Анонимен

преди 3 години

До 93Аха каква била работата :)) ей ама всичко знаете бе :) българина никой не може го излъже :)))

94

Анонимен

преди 3 години

За пръв път в историята на човечеството масово се прилага генетично базирана ваксина, която дори не е достатъчно проверена и тествана ...???? Абе вие луди ли сте???

93

1

преди 3 години

До Анонимен 88"И после има едно друго видео където същото момиче обяснява какво се е случило и , че няма нищо общо с ваксината. Ама тази част много интересно е изрязана :) явно не е интересна :)"Те по принцип червените пропагандатори са си известни фалшификатори. Червените винаги лъжат.

92

Анонимен

преди 3 години

Има си хас да каже, че е припаднала от ваксината, момемтално ще изхфърчи от работа. Затова са я накарали да се обяснява унизително, че от нещо съвсем друго е припандала моля ви се, не от ваксината.

91

Анонимен

преди 3 години

До видео ютюб"Tiffany Dover explained she has a history of an over-reactive vagal response to even minor pain."Кратко и ясно :)

90

Анонимен

преди 3 години

Руска ваксина всъщност няма. Като гледам как се развива ситуацията там... Ваксина срещу грип по принцип няма. Тук пише 19-60%, а останалите! Защо си хвърлят парите и се тровят

89

ПроСоТо

преди 3 години

Единствената истинска.......автентична.......българска партия......БЪЛГАРСКА...това е ГЕРБ!Само ГЕРБ!

88

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, тя е припаднала от нещо друго, това е теория на конспирацията, че е припаднала от ваксината.

87

Анонимен

преди 3 години

До видео ютюбИ после има едно друго видео където същото момиче обяснява какво се е случило и , че няма нищо общо с ваксината. Ама тази част много интересно е изрязана :) явно не е интересна :)

86

видео ютюб

преди 3 години

Медицинска сестра в САЩ се ваксинира с Pfeizer пред камерата и се радва и ръкопляска, и само след няколко минути припада.US nurse faints after Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine shot

85

Капиталист

преди 3 години

Който не вярва в безопасността на американската ваксина е комунист!

84

Анонимен

преди 3 години

До 81Значи според вас цялата идея беше ВСИЧКИ правителства на света да излъжат народите си, че има има вирус (който го няма нали) за да могат да ви затворят по домовете ви да си разбият икономиката за да може едни фармацевтични компании да направят едни ваксини с които да избият колкото може повече хора на планетата... Правилно ли ви разбирам?

83

Анонимен

преди 3 години

Смъртността от американската ваксина може да се ойаже по-висока от тази на вируса!

82

До 81

преди 3 години

От групата на плацебото. Сега ясно ли е?

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонименкомунистите четат комерсант и лента.блатная и верват все едно е божие слово. А руската преса е по-долу от българската жълта преса, това трябва да е ясно. Според руската преса вече има 3-та световна война и т.н.

80

Анонимен

преди 3 години

До До 66От ваксинираните са умрели 2ма, от плацебото - 4. От всички участници...Тия твои статистики са ми нещо между блиц, канал 3 и телевизия рингДа бе, от плацебо са умряли, плацебото е много смъртоносно, да не си мислите, че всички са умряли от ваксината - това са терории на конспирациите, само двама са умряли от американската ваксина разбира се, това че другите 4ма са умряли от нея се разпространява от любителите на теории на конспирации.