79

Миленче

преди 3 години

Ваксината също не променя ДНК. Вземи дипломата за основно образование на баща ти и се скрий. Ама после на гишето на банката да няма - ама то вноската, то другия месец, то май след 2 седмици...

78

Анонимен

преди 3 години

До МиленаАма никой не те и кара бе Миленче :))

77

Анонимен

преди 3 години

До 75Никой не е умрял. Стига сте чели простотии. Научете са проучвате информацията.

76

Милена

преди 3 години

Ало, ваксинатора, кремвишите не ти променят ДНК а само те тровят. Баща ми 30г ги е ял тия и е пил и пушил и нищо му няма. Като си толкова мъж, слагай си ваксина, аз няма.

75

Патриот

преди 3 години

Петолъчниците, към руската ваксина за едър рогат... бегом марш!П. С. И да не забравите, че алкохола е забранен за няколко седмици!!!Love you :)

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонименкак някой ще умре от руската ваксина. То нема ни един боцнат с нея, бягат като дявол от тамян.----А от американската ваксина защо умират?

73

ПроСоТо

преди 3 години

Само ГЕРБ!

72

До 66

преди 3 години

От ваксинираните са умрели 2ма, от плацебото - 4. От всички участници...Тия твои статистики са ми нещо между блиц, канал 3 и телевизия ринг

71

Демократ

преди 3 години

Руската ваксина не е демократична. По добре човек да припада или да умре от демократична западна ваксина, отколкото да си слага тоталитарна ваксина.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонименкак някой ще умре от руската ваксина. То нема ни един боцнат с нея, бягат като дявол от тамян.

69

Анонимен

преди 3 години

До 66Това една жена ли ти го каза?

68

Ббб

преди 3 години

Докато по другите места ще се отворят бизнесите и ще се пътува. БГ играчите, ще бягаме от ваксините като дявол от тамян. Междувременно ще пием дерби кола, ще ядем кренвирши, ще пушин и ще се топим на дръва, ама от ваксината ще се пазим я!

67

Анонимен

преди 3 години

До 49Защото руснаците нямат нужните мощности да направят нужните количества както го казаха сами те и търсеха помощ от Унгария.

66

Анонимен

преди 3 години

Дори Глифосат на Монсанто изглежда като елексир "жива вода" в сравнение с ГМО ваксините.

65

Анонимен

преди 3 години

От ваксината на Pfizer умряха вече 6 души, от руската ваксина никой не е умирал и не е припадал.

64

От щаба на НОЩ

преди 3 години

Първо ваксинираме русофилите, понеже нямахме готовност да наберем достатъчно безпризорни кучета за тестове. Бог да ви е на помощ, дрогаре, с вас сме.

63

Аз пък

преди 3 години

Се ваксинираш в Англия и сега си джиткам из нета с 5G.... Без да ми е необходимо мобилно устройство... Кеф...

62

Петър

преди 3 години

Това е най смисленото становище тук:До колко са сигурни храната в магазините, въздуха, цигарите, алкохола , водата? Бай *** смучи цигарен дим , пука ракия , яде кренвирши и евтина храна, пие замърсена вода, диша си дизела на съседа понеже голяма ръгачка печката.......обачееее какъв страх го гони от една ваксина.Хахахахахха

61

Анонимен

преди 3 години

На ваксините срещу к19 е указано да не се прилагат на бременни, а жени които се васкинират не трябва да забременяват следващите 2 месеца защото може да се увреди плода и да родят увредено дете. Но дали са само два месеца или две години - никой не знае. Вижте какво се случва с такива майки които вярват на медицината и на безопасните лекарства - потърсете информация и клипове за Thomas Quasthoff, гениален оперен певец, но роден без ръце! Много деца на Запад са родени като него тогава, но за това никой не говори.

60

Стамат от ВиК-София

преди 3 години

До Анонимен 49"Защо руската ваксина не се предлага като алтернатива" ...Защото е ветеринарен препарат, сложен във флакон, и от там нататък нищо. Нито документация по производството, нито документация за въздействие, нито документация за тестове - то последните бяха в/у 15 войничета, какви тестове са това?! Тва е химера някаква, не е ваксина според изискванията на ЕС ... :):) ... пии си белината и не се обаждай дет не разбираш !!