119

Анонимен

преди 3 години

Който не сложи ваксина ще мре като риба на сухо.Не може да диша,все едно е под вода.Ама вие не си слагайте за да има за мен.

118

не е вярно

преди 3 години

Не е вярно, че не са докладвани сериозни странични ефекти! В листовката пише, че 0,4% от ваксинираната група са получили сериозни странични ефекти, но не се конкретизира какви са. Това са 80 човека от 20 000. Но са описани само леките случаи - температура, умора, бла бла, а е редно да има пълна прозрачност. Така като се крие информация, още павече рухва доверието.

117

Анонимен

преди 3 години

Един с дръпнати очи, живеещ в Германия, разправяше в "Премълчани истини", че ваксините ще ни уморят.

116

Анонимен

преди 3 години

Що ги направиха бързо ли щотото е обикновен мутирал грип той мутира постояно другата година ше мислят нова ваксина

115

Анонимен

преди 3 години

Колкото са сигурни толкова!Ще си бия една две ако има за мен още от първите,че с тоя диабет от март не съм излизал.Или ще се живее като преди или ще се мре от нещо!

114

учител

преди 3 години

Как се пише: доколко или до колко?Когато представлява наречие със значение "в каква степен", се пише слято доколко. Доколко ефективно ще бъде новото антикорупционно законодателство?Трябва да си наясно доколко можеш да разчиташ на този човек.

113

Шаши

преди 3 години

4то джезве греяна ракия и ме удари в краката. Всеки го удря в слабото място. Та така и с ваксините. Щом припадат, значи не ги удря в краката.

112

Анонимен

преди 3 години

руските агенти са виновни те подучват хората да не се ваксинират-ха ха ха- изръси го някакъв математик по нова телевизия

111

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГарантирано е, че са по сигурни от савецкая противошапная ваксинучка Спутник Въ. Целия свят разбра, че Кремъл ще бие ваксина за *** на руснаците, удри Вова!

110

Анонимен

преди 3 години

Доколко са сигурни е абсурд да научим от жълтите слугинажни медии.Дори още създателите им не са наясно дали и доколко са "сигурни".

109

Анонимен

преди 3 години

България - просякинята на Европа.

108

Шаши

преди 3 години

За тези които искат да се ваксинират препоръчвам ,,Прозорецът на Овертон" . И един от тях да се замисли, другите ще сме доволни. В момента върви с пълна сила. Мисловно слабите, винаги са били повече от мислещите. Затова се казва ,, маси". Масите се ръководят по лесно от мислещите.

107

Анонимен

преди 3 години

На ваксините срещу к19 е указано да не се прилагат на бременни, а жени които се васкинират не трябва да забременяват следващите 2 месеца защото може да се увреди плода и да родят увредено дете. Но дали са само два месеца или две години - никой не знае. Вижте какво се случва с такива майки които вярват на медицината и на безопасните лекарства - потърсете информация и клипове за Thomas Quasthoff, гениален оперен певец, но роден без ръце! Много деца на Запад са родени като него тогава, но за това никой не говори.

106

Анонимен

преди 3 години

България вече е Западна Европа и ще се ваксинираме със западни ваксини, в Русия да си бият новичока и да си ядат атомите. Нас Западна Европа това не ни касае.

105

Анонимен

преди 3 години

Значи идеята на всичко това до сега беше едни фармацевтични компании да направят едни ваксини с които да ви избият.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100" ... но българите са прости, и не могат да го разберат това нещо и си мислят, че е припаднала от ваксината и ваксините са опасни."Тва е вярно :))))) Особено когато гледат манипулирани видеа, което поражда въпроса, защо видеата са манипулирани? :))))))

103

до колко са сигурни

преди 3 години

Ми що бе, да не би да има съмнения, че не са сигурни, или?

102

Анонимен

преди 3 години

Българина разбира от всичко. Разбира от футбол, бокс, космос, ваксини, медицина, генетика, вируси, икономика само не разбра как да бъде народ. Всички останали са все много глупави пък все ние тънем в блатото. Такава сте пародия, че ме е жал да ви гледам вече.

101

1

преди 3 години

До Анонимен 93"Има си хас да каже, че е припаднала от ваксината, момемтално ще изхфърчи от работа. Затова са я накарали да се обяснява унизително, че от нещо съвсем друго е припандала моля ви се, не от ваксината."А защо от видеото нарочно е изрязано обяснението й?:))))

100

ПроСоТо

преди 3 години

Ваксината против Ковид...това е ГЕРБ!