103

кака Радка

преди 3 години

Хората няма ко да ядът, тея конституции, монституции намсикоси ше ми пишат

102

Анонимен

преди 3 години

До ХанонименЧе те повечето тр0лове тука си пишат директно от Петербург.Как ще ги хванеш и де ще ги изселелваш?Свиквай с новите интернет реалности.

101

Анонимен

преди 3 години

До ВейхайвейМи... засега короната не ме лови.3 деца имам засега.Далече съм от умиране от глад.И наистина конституцията слабо ме вълнува.А ти как си?

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104????нещо съм изпуснал?Какво си ме питал?

99

Без преамбюл

преди 3 години

След като материалът ни връща към проекта за бойкоборисовска конституция, беше редно да препечата преамбюла на отхвърления документ. Все пак, конституция без преамбюл е като автобус без врати.

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Радев сам взе да разбира, че не става.

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103Какво да те мисля, не смееш да ми отговориш, страха е голяма работа :))

96

Анонимен

преди 3 години

До ВейхайвейТакива като мен не ги мисли.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98Ще има да ги търсите такива характери като Радев, но по български ще бъде късно, разбира се :) Той заяви, че няма намерение да се впуска в политическото блато, бъди спокоен :))

94

Анонимен

преди 3 години

До Ставрос БугасПреди Борисов газта беше по над 600$/1000.

93

Ставрос Бугас

преди 3 години

За 500 хиляди кубика газ (0.5 милиона), Билгария плаща вече на ГЪРЦИЯ ПОМ 13 МИЛЛИОНА ЕВРОС = ТРАНЗИТНА ТАКСА !!...И НА АЗЕРБАДЖАЦИТЕ = КОЛКОТО ВИ Е ПОИСКАЛ ТАЛИБАНА АЛИЕВ ЗА САМИЯ ГАЗ .ВЧЕРА БашБакан Борисофф се ПОХВАЛИ пред азерката-посланник ..ГОДИНАТА ПОЧНА ДОБРЕ !ЯСООООООООО !

92

Анонимен

преди 3 години

Да-Натовски генерал е Румен Радев и за това избегна с връзки военен съд за зловеща катастрофа с боен самолет за 180 млн. лв. Учебно-бойният МиГ-29УБ горя, а генерал Радев се покри от отговорност.

91

Анонимен

преди 3 години

Нямаме четвърти Спартан за момента - за това започваме да събираме пагони за бъдеще.Откъснете пагон-спасете България!Изказваме благодарност на Х.ейтър Радев за удоволствието да изпратим хуманитарна помощ и да спасим ръчичките на трите маникюристки, където си чупиха ноктите да пишат против генерал Борисов.ЧНГ 2021!

90

Анонимен

преди 3 години

До да Ангелов ГРРадев няма какво да доказва, натовски генерал е :))) Качи се на боен самолет и тогава приказвай, най-лесно е да обиждаш :)

89

Просто СОЦИАЛИСТИ

преди 3 години

Ако Windows е скапан и 100 пъти да рестартираш компютъра няма да тръгне!

88

да Ангелов ГР

преди 3 години

Тези, които не ги разбирате са от *** фабриката за управление рейтинга на Румен Радев и Десислава им е мотора.Абстрахирайте се от тях! Те са една диванна армия с 3 маникюристки. Пръстите им са отекли с артрит от мултиплициране на опорки. :D Сега те първа ще се активират и краката им-ще започнат и ск крака да пишат щото много сгазиха лука вече и няма време.Сега ще им пращам хуманитарна помощ Два бойни самолета Спартан са натоварени с валериан.Утре ще кацне и още един Спартан с валидол.

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87Не знам за теб какъв фигурант е, може би си прав, няма пълна подкрепа :) Радев се обиди, все пак на никой мъж няма да му е приятно да обиждат жена му, може би разведените ще изпитат някакво удоволствие, но то си е до човека :))

86

ира

преди 3 години

До АнонименПо добре темерут, отколкото лъжльо.

85

А Барни Ръбъл?

преди 3 години

Друго ако не, бившият министър Данаил Кирилов (известен като Барни Ръбъл) влезе в историята като автор на кьорфишек проекта за конституция, на 80% преписан от сега действащата. Показваха го по шаржове как пише с пачето перо като същ Паисий Хилендарски, а в проекта му даже и държавният герб беше сбъркан.

84

Един

преди 3 години

Стига сте повтаряли този рестарт като папагали. Първо вижте какво влагат онези, които първи заговориха за това, защото нищо добро не ни чака, ако се реализира!