83

Ангелов ГР

преди 3 години

"Траките след индийците са най-многобройните в света. Ако те бяха нещо общо и се управляваха само от един владетел, биха били непобедими и според мен най-могъщи от всички, които съществуват. Тъй като това обаче е невъзможно и със сигурност никога няма да бъде постигнато от тях, те са слаби..." Прав е Херодот, нали! Нека някой да ми докаже, че не сме потомци на траките.

82

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта каза че е написал "конституция", но защо я скри от Народа ! Как ще оправдае времето за което данъкоплатеца му е плащал заплатата ? Такъв темерут рядко се среща !!!

81

Анонимен

преди 3 години

България има нужда от нова Конституция.И предложението на Борисов беше навременно.Старата конституция беше написана от хората на БСП.Всъщност това си беше конституцията още от бай Тошово време, на която махнаха член първи за водещата роля на БКП.Но сега всички се дигнаха против новата Конституция, защото тя ще остане в историята като конституцията, предложен а от Борисов и ГЕРБ.Това Нинова не може да го преживее, че не е тя.И за това леше целия цирк.

80

До Христо Христов

преди 3 години

Зад Истанбулската конвенция в Евро-парламента застана Елена Йончева и депутатите на БСП, въпреки Джендъра който Импексова размахваше и анатемосваше пред червените бабички и техните унучета ... !!!

79

Ангелов ГР

преди 3 години

Прав е 79, протестиращите, насърчавани от РР, искаха нова конституция, а президента обяви, че има готов проект веднага след започване на протестите. Странно нали!? Не разбирам, защо, голям брой от пишещите тук са така озлобени и разярени. ГЕРБ направиха проект-конституция и толкова. Правителството и прокуратурата си гледат работата и ако имаме проблеми, те са в самите нас. Не спазваме законите, всеки е против всички, отричаме пандемията, а когато пострадаме, обвиняваме правителството.

78

Анонимен

преди 3 години

Тя Радев самия е част от мафията на БСП.Говорел бил.Радев е първа дружка с изпечени мафиоти като Гергов и Маринов/ДС/.Но да размахва юмруци го бива.

77

Калеко Алеко

преди 3 години

Проектът на управляващите беше замислен за да отговори по някакъв начин на уличните метежници и да се види тяхната несъстоятелност..България няма нужда нито от нова конституция, а още по-малко то "Рестарт", тая е страна членка на ЕС и НАТО и е отоговорила на всички европейски изисквания по отношение на държавното си устройство..Рестарт искат тези които демокрацията отхвърли трайно от Властта, заради корупция и извършени престъпления,тези които застанаха под знамето на Черепа и неговите фигуранти

76

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Радев говори за мафия страшна - щяло да има с нея борба.Мафия със думи не се плаши,тя се оправя с военна стрелба.

75

Анонимен

преди 3 години

Да видим назад във времето кой поиска Нова Конституция?Група хора събрали се на протест в София излязоха през юли 2020г. и едно от исканията им беше НОВА Конституция. Разнасяха плакати с исканията си (за справка има много записи от излъчнаията на живо от онези дни в профила на Иво Божков и др.канали)Искането им беше продиктувано от желанието на Румен Радев да направи тази Нова Коституция и да подмени същественото Република България като Президентска Република България.Но ГЕРБ го изпревари.

74

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 3 години

До Анонимен КОНСТИТУЦИЯ НАПИСАНА ОТ МАФИЯТА ??? .Все едно ,нов бърдак със стари ,,?

73

Анонимен

преди 3 години

Похват на диктатор , прочели са му го от учебниците на ЦРУ !?Само са забравили ,че нашия е куку !

72

БАНко

преди 3 години

ПОЗОР СИ ТИКВО , АКО ХОРАТА ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ ЩЕ СИ .........Ц А Ч Е В И Ц А 2 !!!!

71

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Ако искате може да сведа статията за ВНС и "новата" конституция до 3 думи - поредната ммаалоумна герберастия. Толкова по въпроса.

70

Анонимен

преди 3 години

На това при соца му викаха "разместване на леглата". Чиста имитация на дейност. Влакът стои на едно място със спуснати пердета на прозорците, а отвън определени хора го клатят, за да се имитира движение.Рестарт трябва, но сегашните ни политици не могат да го направят.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 70"Българина" като теб със сигурност!!!

68

Dryn-dryn ta plqs

преди 3 години

Преди да правим нова Конституция, трябва да се научим да спазваме старата.Няма логика да правиш подобрения в нещо, което не се използва.

67

Анонимен

преди 3 години

Българина иска интернет, за да може да плюе по всичко.Защото шефа му не му дава да каже бъкел и стои като препариран на живо. Жена му не му дава 3лв. за бира. Мъжа и не и дава 15лв. за кола маска-имало самобръсначки.Детето трябва да търпи заради пустото онлайн обучение. За това конституцията му е последната грижа на природата. Не му дреме добра ли е сегашната -трябва ли нова-щото като стане нещо кофти с него или приятелите му - да може и по конституцията да плюе.

66

Вейхайвей

преди 3 години

До Анонимен 68На такива като теб и корона ти е малко. Като не ти дреме за Конституцията няма да имаш ни хапване, ни пийване. Пък за женицата направо забрави.

65

Анонимен

преди 3 години

До ВейхайвейНародът иска хапване, пийване и някоя сгодна женица.Дреме му за конституцията.

64

Анонимен

преди 3 години

Българина не го интересува конституция. Най-много му се иска първо дете, втора жена и трета ракия!