95

СПРАВЕДЛИВ

преди 4 месеца

Това беше поредния номер на Тиквата , с който се измъкна от оставката.А онази шматка от Димитровград-мухльото министър на правосъдието Данаил Кирилов ,дори не беше прочел проекта за тиквената ,герберска Конституция.Предишната бабичкера с Рабфак ,мама Цеца Апартаментчето, пък не ставаше и колкото Барни Кирилов.
Общо взето в кабинета Тиква-3 няма нито един грамотен човек.Нито един.Само мишоци ,верни на Тиквата.

94

Просто СОЦИАЛИСТИ

преди 4 месеца

Ако Windows е скапан и 100 пъти да рестартираш компютъра няма да тръгне!

93

да Ангелов ГР

преди 4 месеца

Тези, които не ги разбирате са от трол фабриката за управление рейтинга на Румен Радев и Десислава им е мотора.
Абстрахирайте се от тях! Те са една диванна армия с 3 маникюристки. Пръстите им са отекли с артрит от мултиплициране на опорки. :D Сега те първа ще се активират и краката им-ще започнат и ск крака да пишат щото много сгазиха лука вече и няма време.
Сега ще им пращам хуманитарна помощ Два бойни самолета Спартан са натоварени с валериан.
Утре ще кацне и още един Спартан с валидол.

92

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 87

Не знам за теб какъв фигурант е, може би си прав, няма пълна подкрепа :) Радев се обиди, все пак на никой мъж няма да му е приятно да обиждат жена му, може би разведените ще изпитат някакво удоволствие, но то си е до човека :))

91

ира

преди 4 месеца

До Анонимен

По добре темерут, отколкото лъжльо.

90

А Барни Ръбъл?

преди 4 месеца

Друго ако не, бившият министър Данаил Кирилов (известен като Барни Ръбъл) влезе в историята като автор на кьорфишек проекта за конституция, на 80% преписан от сега действащата. Показваха го по шаржове как пише с пачето перо като същ Паисий Хилендарски, а в проекта му даже и държавният герб беше сбъркан.

89

Един

преди 4 месеца

Стига сте повтаряли този рестарт като папагали. Първо вижте какво влагат онези, които първи заговориха за това, защото нищо добро не ни чака, ако се реализира!

88

Ангелов ГР

преди 4 месеца

"Траките след индийците са най-многобройните в света. Ако те бяха нещо общо и се управляваха само от един владетел, биха били непобедими и според мен най-могъщи от всички, които съществуват. Тъй като това обаче е невъзможно и със сигурност никога няма да бъде постигнато от тях, те са слаби..."
Прав е Херодот, нали! Нека някой да ми докаже, че не сме потомци на траките.

87

Анонимен

преди 4 месеца

Фигуранта каза че е написал "конституция", но защо я скри от Народа ! Как ще оправдае времето за което данъкоплатеца му е плащал заплатата ? Такъв темерут рядко се среща !!!

86

Анонимен

преди 4 месеца

България има нужда от нова Конституция.
И предложението на Борисов беше навременно.
Старата конституция беше написана от хората на БСП.
Всъщност това си беше конституцията още от бай Тошово време, на която махнаха член първи за водещата роля на БКП.
Но сега всички се дигнаха против новата Конституция, защото тя ще остане в историята като конституцията, предложен а от Борисов и ГЕРБ.
Това Нинова не може да го преживее, че не е тя.
И за това леше целия цирк.

85

До Христо Христов

преди 4 месеца

Зад Истанбулската конвенция в Евро-парламента застана Елена Йончева и депутатите на БСП, въпреки Джендъра който Импексова размахваше и анатемосваше пред червените бабички и техните унучета ... !!!

84

Ангелов ГР

преди 4 месеца

Прав е 79, протестиращите, насърчавани от РР, искаха нова конституция, а президента обяви, че има готов проект веднага след започване на протестите. Странно нали!? Не разбирам, защо, голям брой от пишещите тук са така озлобени и разярени. ГЕРБ направиха проект-конституция и толкова. Правителството и прокуратурата си гледат работата и ако имаме проблеми, те са в самите нас. Не спазваме законите, всеки е против всички, отричаме пандемията, а когато пострадаме, обвиняваме правителството.

83

Христо Христов

преди 4 месеца

Проектът на управляващите беше да прокарат Истанбулската конвенция, както неведнъж са обещавали на ЕС.

82

Анонимен

преди 4 месеца

Тя Радев самия е част от мафията на БСП.
Говорел бил.
Радев е първа дружка с изпечени мафиоти като Гергов и Маринов/ДС/.
Но да размахва юмруци го бива.

81

Калеко Алеко

преди 4 месеца

Проектът на управляващите беше замислен за да отговори по някакъв начин на уличните метежници и да се види тяхната несъстоятелност..България няма нужда нито от нова конституция, а още по-малко то "Рестарт", тая е страна членка на ЕС и НАТО и е отоговорила на всички европейски изисквания по отношение на държавното си устройство..Рестарт искат тези които демокрацията отхвърли трайно от Властта, заради корупция и извършени престъпления,тези които застанаха под знамето на Черепа и неговите фигуранти

80

абоната е на ~~~~~~~

преди 4 месеца

Радев говори за мафия страшна -
щяло да има с нея борба.
Мафия със думи не се плаши,
тя се оправя с военна стрелба.

79

Анонимен

преди 4 месеца

Да видим назад във времето кой поиска Нова Конституция?
Група хора събрали се на протест в София излязоха през юли 2020г. и едно от исканията им беше НОВА Конституция. Разнасяха плакати с исканията си (за справка има много записи от излъчнаията на живо от онези дни в профила на Иво Божков и др.канали)
Искането им беше продиктувано от желанието на Румен Радев да направи тази Нова Коституция и да подмени същественото Република България като Президентска Република България.
Но ГЕРБ го изпревари.

78

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 месеца

До Анонимен КОНСТИТУЦИЯ НАПИСАНА ОТ МАФИЯТА ??? .Все едно ,нов бърдак със стари ,,?

77

Анонимен

преди 4 месеца

Похват на диктатор , прочели са му го от учебниците на ЦРУ !?
Само са забравили ,че нашия е куку !

76

БАНко

преди 4 месеца

ПОЗОР СИ ТИКВО , АКО ХОРАТА ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ ЩЕ СИ .........Ц А Ч Е В И Ц А 2 !!!!