135

В СЕГАШНАТА ЛИПСВАТ

преди 3 месеца

МНОГО НЕЩА

НО ОСНОВНАТА ЛИПСА КОЯ Е ?!
НЯМА ЧЛЕН КОЙТО ДА СВЪРЗВА В ЕДНО ЦЯЛО ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И ПРАВАТА

134

Анонимен

преди 3 месеца

125 - и като поставиш кремълските партии извън закона, коя партия ще спечели изборите, като те всички са комунистичеки?
а, сетих се - гражданите. Само че не и предвидено гражданите да имат такава висока представителност в парламента. Ако се гласува за гражданско лице, представено от инициативен комитет трябват много повече гласоподаватели, спрямо такова представено от партия; освен това има и квота от 10 души граждани в Парламента. Повече не може

133

Тикволандия

преди 3 месеца

До NEW WORLD WORDER: Това за Новият ред е стара песен. Затова трябва да се чете историята. А песента е била:
Рим, Берлин и Токио заедно в борбата
Скоро ще настане нов ред на земята...
а знаем как завърши този нов ред. В историята това, което веднъж е било трагедия, след това се повтаря като фарс.

132

NEW WORLD WORDER

преди 3 месеца

Абсолютно е ненужна нова конституция, защото малко или много тя ще дублира настоящата комунистическа конституция. От нова конституция Европейска България ще се нуждае при Новия световен ред, когато кремълските партии в България бъдат поставени извън закона, а главатарите им бъдат преследвани от закона за национално предателство. Имайте търпение, защото времето на новата конституция наближава.

131

Анонимен

преди 3 месеца

Целта на тиквата беше Истанбулската конвенция, за да угоди на Брюксел.

130

тъпото

преди 3 месеца

До няма мирни протести

Това с комендантския час и открития лист е добре познато от времената на /смърт на фашизма, свобода на народа/ ... но и свободата на народа е много добре известна. Същите са си.. с оръжие в ръка....

129

тъпото

преди 3 месеца

До Офф ,да се омитат

Някоя банда да бъде забранена със закон....така става като не се направи лустрация като в други страни от източна европа...

128

тъпото

преди 3 месеца

До уточнение

Манипулирали се изборите... само преди 30 години когато бюлетината беше 1 „ е имаше и едно постоянно присъствие“ само тогава изборите не се манипулираха... печелеха се със 99.9%....

127

Кьорфишек

преди 3 месеца

ГЕРБ изобщо не ги притесняваше това, че проектът на Барни Ръбъл за нова констутуция е 80% преписан от сега действащата и изобщо е кьорфишек. За тях важна беше процедурата: Избори на Велико НС, две години разтакаване до приемането на нова конституция и след това избори за обикновено НС. И през всичкото това време щеше да управлява Бойо с дружинката му (дори и да е подал оставка) тъй като Великото НС не избира правителство.
И казаха, хайде сега една временна комисия да ни оправи проекта. Но не би!

126

А Барни Ръбъл?

преди 3 месеца

Друго ако не, бившият министър Данаил Кирилов (известен като Барни Ръбъл) влезе в историята като автор на кьорфишек проекта за конституция, на 80% преписан от сега действащата. Показваха го по шаржове как пише с пачето перо като същ Паисий Хилендарски, а в проекта му даже и държавният герб беше сбъркан.
Желанието на Бойко било за промени? Хайде де. Искаше да остане още две години (макар и формално в оставка) докато се гласува нова конституция и се проведат нови избори . Но не мина номера.

125

Анонимен

преди 3 месеца

Само ГЕРБ и патриотите бяха зад проекта. Другите партии само ИМИТИРАТ желание за промени, а са част от статуквото. Дори Учиндолеца ще си трае на тая тема, щото е близък с БКП и ДъПъСъ.
Относно критиките. Сто пъти бе казано, че този вариант няма да се гласува, а предстои дебат в и извън ВНС. А ББ ще си управлява пак. Пропуснат бе да не подаде оставка веднага. Нинова и карадайъ го бетонират на власт.

124

Анонимен

преди 3 месеца

Я че кой депутат ще гласува ,все едно да ми бръкнеш в джоба ,знаеше се още преди че това мама да бъде ,прах в очите на хората,сега,е важен така наречения бизнес ,тоест нашите хора,много милиончета им подари герба )

123

муспи

преди 4 месеца

До Трол - Не могат да "застанат до стената" защото в България е нарушен надчовешки закон, - след като една власт си отива, трябва да и се свалят символите, както свалиха петолъчката от Партийния дом. ЦСКА си го опазиха макар че фалира и даже си доставиха и още един, а на Левски - най българския отбор, готвят закриване. Просто и ясно - бандата на масовите убийци и крадци на едро, които преди 75 години си създадоха и отбор, все още са си на власт.

122

муспи

преди 4 месеца

Язък, - отпадна Нобелова награда по литература -за Нова Конституция, и даже Тел-Афифската телевизия го обяви като главен кандидат. Да се отлага е глупост, защото Нобелките са само за живи писатели, а той може всеки момент да бъде застрелян със снайперка. Такова решение ще е напълно по правилата на Старата Конституция, и народа ще се възползва да си устрои такова Шоу, което нищо не му коства.

121

G

преди 4 месеца

Толкова ли е сложно? Направете конституцията електронна, и свържете всички институции с тази база, който наруши да влиза по реда си! Какви са тези преписвания корици и преиздавания? Това да не е библия? Гледайте напред, политици ли сте гладници ли сте не знам, образовайте се ако трябва ще ви запишем да изкарате едно образование, барем български да започнете да говорите поне!

120

Христо Христов

преди 4 месеца

До До Христо Христов/85

Троли, това оспорва ли цитирания от мен факт, че тиквата лично обещаваше в Брюксел, че ще приемем Истанбулската конвенция, а Захариева лично хокаше Нинова, че не е съгласна със Станишев и не подкрепя конвенцията?!

119

Трол

преди 4 месеца

Време е всички управлявали до сега политици да застанат до стената и..........Тогава ще започне новият старт!

118

Анонимен

преди 4 месеца

До Койчо
Квичиш ли квичиш от 10 години.
И все валат.

117

Койчо

преди 4 месеца

Пълен рестарт на боко чекмеджето

116

Анонимен

преди 4 месеца

Кви протести, кви пет лева (или бяха петдесет?)

Това е тема за гладуващите политици отляво. Никаква тема не е и няма да бъде. Българите видяха кой знае как да управлява