40

Анонимен

преди 3 години

Не знам как си ги измисляте тия заплати хиляди левове на месец?Аз лично не съм чувал някой да взема повече от 2000лв чисто. И в случая става въпрос ръководен кадър с голям опит. Повечето от обикновените работници вземат 700-800лв чисто. Ако някой взема над 1200лв той си е направо щастливец.Да уточня че тук става въпрос за страната. В София сигурно е различно. Но там пък разходите са много по големите така че от по високите заплати пак ти остава същото каквото и в провинцията.

39

До 35

преди 3 години

В София СРЗ е 1940лв., барабар със сивия селтор, който е сигурно 40%. Реалните цифри са двойни.

38

Анонимен

преди 3 години

стеашни фирми, цедят ви силичките плащат ви ,но много често ненадейно ви изритват. След третата година вече се на клатещия се стол. Лични наблюдения, двама такива с по 4500 заплати, дойдоха при мен доволни и на два бона. Ама сигурни.

37

Анонимен

преди 3 години

Има един дошъл от долно *** в бизнес парка, взима 3000лв. мисли че е хванал господ за шлифера, натресли са му нова служебна кола и той вече е капацитет по новите коли и големите заплати.

36

До 33

преди 3 години

Кого си затапил, че не разбирам?! Прочетох всичко. Няколко души с факти обясняват кое как е. Фактите са ясни- 3000 нови коли у нас на месец. А сега наполовина намалели, което е обяснимо. Казват какво работят, дават данни от НСИ. Кое не е така?! В София над 100 000 души работят за над прага.

35

СТАТИСТИКА

преди 3 години

Значи половината автомобили ги купуват кръчмарите.

34

Анонимен

преди 3 години

Той пазарът си беше катастрофален и преди кризата. 95% от българите и без това не могат да си позволят нов автомобил.Средната заплата в страната е 700 чисто. В София е около 1000лв. Дори и най евтиният автомобил има месечната вноска поне 250-300лв.Това означава че за да си купиш нова кола трябва да гладуваш годни наред.

33

До 30

преди 3 години

Това, че около тебе са склададжии и сервитьори, не значи, че всички сме в такава среда. Около мен масовата заплата е над 5000-7000лв. и много нагоре. И не, не съм аз писал коментара за НСИ, ама в точно така, както е написано.

32

Анонимен

преди 3 години

двама хвалипръцковци се дуят с някакви заплати и седят и цъкат минуси като ги затапиш.

31

Анонимен

преди 3 години

До 15В София живеят 2 милиона човека.Лицата които ми цитираш са не повече от 10000 души.Какви са тия мениджъри на големи компании в бизнес паркове..Все пак от София съм и аз.

30

До 18

преди 3 години

Човек,живея в София много малко хора вземат 2000 лева месечно.Познавам поне 50 човека и само един е на 2500.Стига с тия глупости " заквото сте учили" Мослиш ли че кварталите са пълни с милионери?Повечето хора са доста бедни.Кво ми смяташ безумията на НСИ. За да кажат че няма инфлация миналият път бяха сложили в потребителската кошница кисело мляко от 39 стотинки.В магазина киселото мляко е 130 стотинки.Сложили средно потребление на ток 500 кв месечно.Аз сам човек харча 1200 кв.Пълни лъжи пишат.

29

Анонимен

преди 3 години

новите коли били седяли в гаражи, евала....седят в гаража и не се карат ,така ли. Ми като гледам Варна масово се карат коли до 8/9 хил лева. Ново ако видиш е фирмаджийдко и то е Дачия, Пежо, Фиат баничарки. Хора България не е София със стоте хиляди нови коли, на фона на 3 752 566 в нсчалото на 2020.

28

до 29

преди 3 години

За какъв Опел иде реч, че ми стана интересно? Гледам долу за някакви джиесайки сте писали, това е кола за 100000лв. близо и е далеч над 400лв. месечно.

27

Анонимен

преди 3 години

Не му обръщайте внимание на тоя с Опела, шефа му казал да си намери нещо до 400лв. месечно, метнал се на Опел и обикаля ститиите да обяснява как кара нова кола и взима големи пари. Бегай, мъка.

26

до 27

преди 3 години

И защо е ***? Защото работи в добра компания и плаща честно всеки данък ли? И може да си позволи нова кола. Струва ми се, че паразитът си ти, защото едно пиленце ми каза, че си със заплата в плик и се осигуряваш на 610лв., ама под масата идват повечко. Демек нагъл ***, който нарича *** тези, които издържат държавата (хората със заплати над прага).

25

Анонимен

преди 3 години

Изчитам коментарите и ми става болно. Ежемесечно у нас се регистрират по 3000 (сега само 1500) нови коли, което е 36000 годишно. За няколко години стават 120000 "нови" коли. На кого са тези коли? Точно на подобни хора, които долу са се изказали. Имате ги цифрите, смятайте. Тоя нямал пари за нова кола, оня нямал. Хубаво де, ама 36000 души имат. Било то за фирми или не. Ако приемем, че една нова кола се сменя на 5 години, значи у нас има ПОНЕ 250 000 души, които си позволяват нова кола.

24

до 23

преди 3 години

На българина му даваш статистика колко нови коли има в София и колко нови се купуват ежемесечно. Не било така, ама иначе. Нямало да вярва... Не вярвай, бре, кой те кара?! А новите коли стоят в гаражи, само това да кажа.

23

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

До до 14Добре лъжеш, но няма такива които ти вярват. Такива коптори, за които говориш карат само старшинките при вас(а ти си си 10-15 годишно BMW или Golf) и най-богатите софиянци в скъпите квартали като Яворов, Гео Милев и Оборище. Даже в тия райони кола на стойност над 15-20 хил. е огромна рядкост и сигурно всичките наистина скъпи коли в този най-богат район на София вероятно едва ли са повече от 100-на...

22

V

преди 3 години

До ЕлемагКриза няма .Китай ще надхвърли нормалните за него 6 % растеж .3,3 трилиарда резерви при 1,5 дълг и огромни военни разходи .Просто парите отиват в Азия .Аз очаквам по слабо евро и лев .Ама тихо да не събудете спящия бг народ щото той сънува светлото *** бъдеще което идва веднага след ,,кризата,, :)))

21

до 7

преди 3 години

хвалипръцко демек фекален елемент си ти друже. Нормалния човек не парадира с доходи и класа. То това е класата фа си надмогнал еснафщината и комплексарщината да се показваш като нещо над другите хора. В крайна сметка в тази държава трябват и хлебари и строители и заварчици и няма нищо обидно в професиите им . А моят заплата не я мисли ,вероятно е около твоята или на служителите ти но аз не парадирам с нея. Дришшльо..