118

Тоя

преди 3 години

Маркуч Нвални за кое разузнаване е.Май за ЕС и Нато.

117

Анонимен

преди 3 години

Много наивни хора...Тоя Навални ,ако иска да го убиват отдавна да я ритнал камбаната ,Путин спри им газа на ЕС )

116

Анонимен

преди 3 години

Не е бил тровен Навални и най-малко с "Новичок". Няма ли да се спрете най-после?

115

Анонимен

преди 3 години

Кетванът си върви, кучетата си лаят.Кой, каквото може.

114

Анонимен

преди 3 години

навални го свитна мацката дето го придружаваше в обиколката му и после се изпари към германия- без да си изпълни задачата щото руските медици го извадиха от дупката - а после го закраха в германия

113

Анонимен

преди 3 години

стига бе ла.йн.ри гербавинарода преди 89 година не е имал проблеми с плодове и зеленчуции въобще с изхранване е банани имаше на нова годинано сега истински плодове и зеленчуци и сирене и кашкавал и колбаси няма и на нова годинате младите незнаят какво е истинска сирене и колбас истински домат - това дето ни го продаватто е като боядисано цвекло нито вкус нито аромат- ааа за аромата бъркам вони на гербава по.ми.я

112

Навални е...

преди 3 години

...абсолютна мижи.тур.ка на САЩ. И ако имаше някакви шансове в РС досега службите биха го свитнали на секундата и нито САЩ, нито който и да било нямаше да го разнасят по телевизиите, барем някой западен балък им повярва. Все повече се убеждавам, че руснаците имат огромна Православна душа и безгранична търпимост. Въпреки, че Хрушчов ги беше на.ду.пил американците по едно време и им показа на границата им къде зимуват раците.

111

Анонимен

преди 3 години

Друг ценен ефект от преките линии и пресконференциите на Путин е, че веднага след техния финал започват да се появяват информации за възбудени дела и за началото на следствени действия по отношение на губернатори и чиновници.

110

emigrant

преди 3 години

Малко да светна рублофила според който рашите ни купували скапаните домати?!Брах такива домати на студентска бригада.Един тон хубави,червени,здрави домати за БГ пазарът плащаха 14 лева.Един тон полузрели домати за Раша,54лева!Познай до три за кого се бачкаше?Вършеехме като комбайни и мачкахме на пюре стоката за БГ пазара,да могат *** да ядат скапаните ни домати.А когато се прибрах в неделя у дома и викам на майка,дай ми един домат с хлебеца и сиренцето,а тя,ами няма на магазина и днес

109

Анонимен

преди 3 години

Всъщност няма никаква гаранция, че този дето ще дойде след Путин няма да го изтъргува на американците за 100 тона жито.какъм тъ.пи.зъм това само гербава тиква може да го родиот няколко години русия е най-.големия производители на зърно в светакато изпревари и сащ и канада-. ама на гербавите *** това не им го пишат в опорните точки

108

SHEFA

преди 3 години

До Коменданте Че Говада-ТОГАВА ГИ ВЗИМАХ БЕЗ ПАРИ И БЕХА ДОМАТИ-А СЕГА СА ПЛАСТМАСОВИ ПЛОДОВЕ ТИП ДОМАТ.-АКО СЕГА ОТИДА В ЕДИН МАГАЗИН ОТ ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ И НАПРАВЯ ИЗСЛЕДВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО -НА МОИ РАЗНОСКИ-ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ ДАМ НА СЪОД ЗАЩОТО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ СА ТЪПКАНИ.-И НЕ МЕ ПРЕДИЗВИКВАЙ ЩОТО ЩЕ ГО НАПРАВА.

107

Анонимен

преди 3 години

Да де ама там е работата че великите тайни служби на Лилипутин са гола вода. Те наистина не са способни.Това е истината.

106

Академик

преди 3 години

Проблемът ти не беше да го убиеш или отровиш как да е ,а майсторски,щото много ти се насъбра в биографията и колкото да се мислиш за велик и недостижим,питай за това твойте прателчета Саддам и Кадафито!!Та тъй де,пропадна в изпълнителската част,дето се вижда че с,атрапите г,оведа не са носители на интелигентни физиономии!Как си обясняваш ти самият,остави другите,че си пуснал три овчаря да пасат Навални,а накрая американците го отровили?!Като е така ,дай доказателства,а не само да плямпаш!!

105

Няма значение

преди 3 години

До Анонименама аз пиша под тоя ник...така съм решил. Защото няма значение за никого лаенето по разни форуми...:)))

104

Любов -съветска

преди 3 години

Наш *** си обича Путин и неговата политика.

103

Коменданте Че Говада

преди 3 години

До SHEFA Копуваше по 11 стотинки килограма с тарата. От бивш агроном по това време.

102

ДО 115

преди 3 години

Направи ли си Анализ ЗАЩО ?За себе си , нормалните Знаят ЗАЩО .

101

Анонимен

преди 3 години

Днес руските теливизионни канали, транслиращи пресконференцията на Государя, поставиха своеобразен и уникален рекорд - 5 часа без излъчване на реклама. Централни теливизионни канали, които гледа цял свят, цели 5 часа излъчваха без грам реклама. Това е рекорд достоен за Гинес.

100

До 106

преди 3 години

Прав си - познавам хора които бяха убити с права лопата в Белене - след 9 септември 1944 - убитите са писани като криминални престъпници - единия са го убили крадци затворници с права лопата - бил изнасилвач на деца , втория убил бабичка за да и вземе пенсия . После тези бяха посмъртно оправдани и наследниците им взеха милиони лева обезщетение и назначение в Държаваната Администрация с високи Заплати и Пенсии .

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А Сноуден защо живее в Русия?"Защото може да прекара целия си живот в затвора. Всъщност няма никаква гаранция, че този дето ще дойде след Путин няма да го изтъргува на американците за 100 тона жито.