138

Анонимен

преди 3 години

Путин: Ако Русия искаше да отрови Навални, щеше да завърши започнатототова ми звучи катоПутин: Ако Русия беше подправила антидопинговите проби в Сочи, то нямаше да я хванат.Само че я хванаха.

137

Браво на Вова!

преди 3 години

Винаги успява с финес да докара до пяна цялото лаещо войнство американофилско!Голем е!

136

1200 S

преди 3 години

До хаха-хубава работа ама руска. еми аз имам една копейка от 1973г и е на 300 000 км пали от раз при минусови температури.накладки-20 кинта стоп 18 кинта калник 18 кинта 4 бутала със сегменти 48 кинта сделано в русия

135

Пустиняк

преди 3 години

Лъже кучето. Лъже.

134

Въздух под налягане

преди 3 години

Навални получи около 5% гласове на парламентарните избори в РФ. Путин няма никакъв интерес да се занимава с него. Отишъл в сибирският град Томск и разкрил там някакви далавери и някой от местните чиновници се е погрижил той да не стигне до Москва и да публикува тази информация.Но за самият Навални е много по-изгодно да обвинява за всичко Путин.

133

Браво на Вова!

преди 3 години

Пак накара американофилите сами да си говорят/пишат :)

132

Анонимен

преди 3 години

Ха ха, платените драскачи против Русия пак си говорят сами...Говорете си сами.Чао

131

хаха

преди 3 години

Хубава работа ама руска. Сделано в сесесере!!!

130

Анонимен

преди 3 години

Лилипутин е отровителят. Всички го знаят.Много е комплексирано и злобно това гологлаво дърто джудже.

129

Анонимен

преди 3 години

До 139Злобен си ти. От написаното от теб просто лъха злоба.Колкото до Путин, кога си го видял злобен? Аз не съм нито веднъж.

128

Анонимен

преди 3 години

Отесня им света на тексаските рейнджъри.И им запари под краката.Да не дърпат Мечката за опашката, да не настъпят мoтикaтa...

127

Тикволандия

преди 3 години

От цялата двучасова пресконференция на Путин нашата ж'урналистка чула само това, което той казал за Навални. Какво да се прави - русофобска опорна точка.

126

Анонимен

преди 3 години

До 135Не всички държави, а САЩ. Другите трябва да слушкат и да пригласят.Между другото, няколко европейски страни не са всички държави. Ограмоти се по география.Даже и тези, за които говориш, в случая се представят от своите зависими ръководители, а не от народа. Иначе картинката щеше да бъде съвсем друга.

125

Анонимен

преди 3 години

И кои са тези всички държави?Я ги кажи да знаем и ние.

124

РУСИЯ Е ЗЛО

преди 3 години

Злобното джудже скоро ще се вее на бесилката

123

Анонимен

преди 3 години

За Хашоги, убит и нарязан на парчета в посолството на Саудитска Арабия в Турция, защо не говорят? Имаше ли за това санкции от страна на свободния свят, че нещо съм забравил?Ааа, сетих се. Не е изгодно.

122

Анонимен

преди 3 години

Това си е интрига от междудържавен мащаб и нечистоплътно заиграване с Русия. Интригите са присъщи на белоглавия лeшoяд, чичо сам.За него всички освен американците, вълци ги яли, а най-много Русия, защото им диша във врата.Е, номерът не мина.Моите съболезнования.

121

Анонимен

преди 3 години

Защо ли всички държави са се наговорили да "провокират" Русия.Има едно такова психологическо състояние и се казва "мания за преследване" И се лекува.Русия освен непрекъснато да се оплаква от всеки и от всички, защо не си погледне гредата в собствените очи?Няма ден или Путин или Захариева или Лавров да не се оплачат от някого.И след това обясняват надълго и нашироко как всички са им виновни за нещо.Ами да почнот да се лекуват щото вече на всички им омръзна тяхното врънкане.

120

Анонимен

преди 3 години

До emigrantДа беше ми се обадил, щях да те засипя с домати. У на винаги ги имаше в изобилие.А тези, които ги пращахме в СССР, нали не мислиш, че ги давахме безплатно?

119

Анонимен

преди 3 години

Умишлено се раздухва нещо, което на някои им се иска да се беше случило.Това е провокация към Русия и подла игра с удари под кръста.Русия не го е убила, нито даже се е опитала, а какъв вой...Ако наистина беше умрял, тексаските койоти сигурно щяха да обявят война на Русия, предполагам.Но, по чудо не умря, защото им трябва маша в ръцете.Американците са смешни...