158

Анонимен

преди 3 години

Като се оплаквате за негативно отношение на българите към ваксинацията и към "Файзера", опитайте следното: Предложете ни /на нас/ руската ваксина "Sputnik V" и проверете дали отношението на българите ще е негативно.Пробвайте.Може би негативизмът не е към ваксинацията, а към ваксината?Пробвайте.Или ви липсва смелост и свобода на избора?

157

Рушофилски трол

преди 3 години

Ама иначе ревете за руска ваксина!..........Хи хи, дори в блатная НЕ "реват" за противошапная:)

156

Рушофилски трол

преди 3 години

Идват по-големи проблеми......след 34 дни идва Байдън.....Джо Байдън.

155

Хайли Лайкли

преди 3 години

ХайлиЛайкли да са го натровили неговите хора в стремежа си да се набутат на неговото място , като са гледали толкова години как Навални харчи парички на западни фондации без дори да се напряга да прави нещо в замяна.А може и сам да се е насмъркал със самогон до припадък преди полета.Ко да го правиш.Руска душа,макар и предателОбаче това натравяне го направи "мъченик" и полезноста му скочи до небесата.Сега дори хайли лайкли да са му утроили заплатата.И да го ползват още малко за да бъзикат Путин.

154

Анонимен

преди 3 години

До Нищо новоВярно е "нищо ново". Путин лъже за Навални както лъже и за всичко останало.

153

До 160

преди 3 години

Някои врещят от ужас, а други като теб - от удоволствие !

152

Не не..

преди 3 години

Мистър *** не е искал бе.., той е очень хароший человек - колкото 2 по-малко харошие !

151

Анонимен

преди 3 години

Абе как на Путин не му се случи да изпадне в кома по време на полет, а все на някой друг !?

150

Нищо ново

преди 3 години

От двучасовата пресконференция на Путин нашата ж'урналистка чула само това, което той казал за Навални. А русофобските трполове веднага се заловиха да се трудят по темата. Какво да се прави, опорна точка.

149

баба мара

преди 3 години

и скрипал и навални уж са отровени а пък са живи и здрави и кои да ги трови катои двамата са слаба ракия скрипал даже е разменен за по качествен изобщо отснн можеш да очакваш само прос=тотии тои и тръмп не им обръщаше внимание

148

Анонимен

преди 3 години

Той Путин явно не си спомня за провалите на руските служби.Между другото, руската официална позиция изясниха ли вече каква е? Последно, навални е имал личен здравослвоен проблем, отравяли са го чуждите тайни служби, или нищо му е нямало, но са го спасявали "геройски" лекарите? Така и не се разбра в оплитането в лъжи коя версия последно пробутваха.

147

Анонимко

преди 3 години

Абе каква е тая ваша злоба и омраза бе! Ама иначе ревете за руска ваксина!

146

От Ютуб Русия

преди 3 години

Новоизбраният президент на САЩ -Опитите за Велика Русия обикновено завършват с купонна система....

145

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗнаеш ли кога Русия ще стане богата и уважавана държава пример за останалите народи?Когато територията и стане колкото Швейцария.

144

Анонимен

преди 3 години

До AmerikanokakashkaНяма по-тежко поражение на мозъка от русофилия на главния мозък. Това те прави духовен инвалид за цял живот.

143

нЕкой

преди 3 години

Измислените обяснения на ботоксното джудже не вАжат. Измисленния руски доживотен император да си държи брътвежите за *** и русоробите, които му вЕрват

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"До сега не е представено нито едно доказателство!!!Медиите мислят че ако повторят една лъжа 100 и ще стане истина!!!"За кремълските чукундури доказателствата за вината им винаги са в тотален дефицит. Въпреки невиждания дефицит от доказателства обаче те си връзват тенекия отзад със закон забраняващ съделното им преследване до края на живота им щом веднъж са бръкнали в кацата с мед и са се облажили на гърба на безропотното стадо от крепостници незнайно защо наречено руски народ.

141

Анонимен

преди 3 години

До сега не е представено нито едно доказателство!!!Медиите мислят че ако повторят една лъжа 100 и ще стане истина!!!

140

Американокакашка

преди 3 години

До грозната американофилска ЧебурашкаХочется сказать словами кота Леопольда: Ребята, давайте жить дружнo!:) не понимаш ну?

139

Striker

преди 3 години

Задължително на тези през 2065 трябва да се яви! ПС: Явно Мужикистан(Ра$$ия) не иска да е икономическа и социална сила, щото ако слушаме кремлинското джудже, до сега да е станала, нали? Ама нищо де, 2065 ей къде е, до тогава дано задмине Италия по БВП...