116

Аз

преди 3 години

Аз съм за ваксините. Обаче след като съм убеден, че са безопасни. Слава богу докато дойдат при нас ще имаме данни за милиони хора. Относно имунитета от 6 месеца - това изобщо не е доказано - той може да е 3 седмиц, 6 месеца, години, цял живот. Никой не знае. До сега няма данни за някой, който кара повторно и доказано страда от същият щам или няма имунодефицит. Има вируси, които си остават в нас завинаги и щом ни падне имунитета дават проявления, но не те убиват. Не бих прибързвал със заключения.

115

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво ще правите,но гледайте да останат ваксини за мойте заразени танзанийски кози. Ако може да уредим и папаята.... 30 корена имам.И веднага забранете вносът на кока кола без серификат за ваксинация. Само заразени напитки ни липсват за празниците.

114

Анонимен

преди 3 години

Дааа, да видим колко може да търпи стадото....

113

Аз

преди 3 години

"4 часа в най-лошия случай. Според теб ще успее ли за това време да мутира?" Това не е много точно твърдение, но дори да го приемем за вярно 4 часа могат да бъдат предостатъчни за мутация на дадена клетка, но това дори да се случи не би довело до рак, защото ще се задейства процеса на апоптоза. Пак казвам теоритично нищо лошо не би трябвало да се случи, но не така действа науката. Науката работи с научен подход. Хипотеза и експеримент, който да потвърди хипотезата.

112

Беларус - да бе да

преди 3 години

До do 101Да то и в нас няма умрели от Чернобил нали така? Само дето гробищата в източна БГ са пълни с млади хора. Стар комунистически трик - загърбваш проблема, не говориш за него и хората да се оправят. Но за номенклатурата - е те се пазят.

111

Анонимен

преди 3 години

до 116Епидемията няма да се връща, тя просто ще бъде наш постоянен спътник. Да си видял досега вирус на грип, който цяла година да мори и лете, и зиме, без да му пука от атмосферни и какви ли не други условия? Няма такъв. Следователно, след като досега Ковида не се разкара, аз не виждам причина да се махне и след ваксинацията. Винаги ще има неваксинирани хора, а ние дори да се ваксинираме, след 5 месеца - колкото трае УЖ имунитета, пак трябва да се ваксинираме.

110

Анонимен

преди 3 години

Вариантът за нормален живот е емиграция в Танзания.Сериозно го обмислям...

109

.!.

преди 3 години

То от ясно по-ясно! От сега нататък ще е така! Сега ще се спре ковида вслед 3-5г. След това 2г може и да ни пускат на море! След това, като свършат парите дето някой компании и хора ги направиха от ковида, ще се появи я нов вирус я нов щам на този вирус я нещо друго вирусно или бактериално! И така ще е от тука нататък! Ще сме затворени кат уфси и на няколко години ше ни пускат да идем на море евентуално!!!

108

Анонимен

преди 3 години

Ваксини не виреят у нас.А за затварянето- ще видим накрая кой-кого.

107

Анонимен

преди 3 години

Чакайте малко, нали повечето като го минат и ще се приключи? Откъде се знае, че периодично ще се връща пандемията. Който го твърди, да каже защо?

106

Анонимен

преди 3 години

ами Лукашенко толкова им е казал да обявят, та затова :)Не е баш така, ако видиш профила на заразените ще видиш от къде идва разликата - масово заразените са до 60г възраст. Там явно пазят хората над 60 или те сами са се ограничили.

105

Анонимен

преди 3 години

Добре бе, докторе - тази ваксина нали ще предпазва 6 месеца? После пак трябва да се ваксинираме. Това до безкрайност ли ще продължава? Как пък този вирус не изчезва като сезонния грип, а вече една година кибичи сред нас? Че това може да продължи 50 години.

104

Анонимен

преди 3 години

ПУТИН, ТРЪМП, УРСУЛА ВАКСИНИРАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

103

Анонимен

преди 3 години

Предлагам така да ни наредим по дърветата- пандемик, политик,пандемик,математик.

102

Анонимен

преди 3 години

"Варианти за нормален живот - периодично затваряне..."По-нормален живот от това, здраве му кажи.----Па жените така си живеят от памтивека - на 28 дена периодично затварят

101

Анонимен

преди 3 години

"Варианти за нормален живот - периодично затваряне..."По-нормален живот от това, здраве му кажи.

100

Анонимен

преди 3 години

До ....Да остант само бакшишите

99

do 101

преди 3 години

Има инфо за Беларусhttps://worldometers.info/coronavirus/country/belarus/Справят се доста по-добре от нас - същият брой заразени, много по-малко умрели - около 5 пъти по-малко.

98

....

преди 3 години

Варианта е само един. Да се избият всичките 240 *** в парламента и всички псевдо професори и експерти и всичко ще се оправи

97

анонимен

преди 3 години

До анонимен 99До ДокДо този дето ми кликна /-/! Такава е гадната действителност, колега! А ти си кликай за радост на НЕТ-трафикантите!