136

По-добрия вареант е:

преди 3 години

Всички вие-политици,мошенигулаици,лъжци, корумпирани типове,240 хлантулника, фигуранти, отровни дуо,трио и прочие- отивате далеч от България- в Ангола, Северна Корея, Пакистан-където и да е.Ние без ще се оправим много бързо и много добре! Хаоса,който създавате -създава и всички тези проблеми.А вие го създавате-щото сте колупмипани некадърници!

135

дърт

преди 3 години

Нека г-н доХтура каже на колко месеца трябва да се прави реваксинация и с каква ваксина!

134

Анонимен

преди 3 години

това беше целта отще от началото -за по неразбралите да се и каже накрая -или се ваксинирайте или няма да излезете от локдаун

133

Анонимен

преди 3 години

До анонименСамо се чуй колко си злобен, а ти не замърсяваш ли? Ти си като веганите и гийовете, искате всеки, който не е като вас, да изчезне от лицето на Земята. Аз не искам да се ваксинирам, но НЕ ТЕ КАРАМ ДА ПРАВИШ КАТО МЕН, ТАМ Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МЕН И ТЕБ Ти и такива като теб сте фанатици.

132

анонимен

преди 3 години

Отчайващо тъ..пи хора, задръстени, неуки и на всичко отгоре непрекъснато грачат срещу ваксините! Ами кой ви кара насила? По-добре не се ваксинирайте, защото замърсявате Земята! Възмутен съм от ширещата се прос..тотия, невежество и злонамереност! Р.ралин е гений!

131

Анонимен

преди 3 години

До 138Съобщенията за повторно заразяване са за 713 случая в цял свят, на база на регистрирани 74млн - това първо е в рамките на статистическата грешка. Второ няма доказателство, което да показва, че наистина говорим са повторно заразяване, ане за реинфекци, не е изследван и клетъчният имунитет на въпросните. Т.е. не е ясно дали е имало подходящ имунен отговор първият път. Има изследвания на клетъчния имунитет и за сега той показва, че работи - това са единични случаи.

130

haha

преди 3 години

"сега решиха да използват страха на хората като се фокусират върху един сравнително безопасен вирус" - доста безопасен, благодарение на който в момента смъртността е 2 пъти колкото средната за предишните 10 години. Така де, всеки вирус е безопасен, когато не умираш ти. Ракът също не е проблем - ти не си болен. Не е проблем и инфаркта докато не получиш. Смъртта също, докато не умреш, *** и тогава не е, защото си мъртъв. На ден се раждат 70 бългърчета, а умират в момента по малко над 600 на ден.

129

Анонимен

преди 3 години

122Как да не повтаря? Вече има стотици случаи на повторно заразяване с Ковид, дори Мутафчийски в едно интервщ каза, че у нас има лекари, които са заразени повторно. Извод - нямаш абсолютно никакъв имунитет срещу този вирус, а в някои случаи повторното заразяване се кара много по-тежко от първоначалното. От горното следва, че и ваксината ще бъде временно решение и зависи докога ще действа. Вчера пък от Англия съобщиха, че се е появила мутация на вируса в Южна Великобритания мисля беше.

128

Анонимен

преди 3 години

винаги трябва да има враг с който раята да се бори и да не мисли за съществени неща.преди се борехме с капитализма и империализма а от другата страна с комунизма след като това приключи започна общата борбата със световният тероризъм организиран и финансиран от разни секретни организации но това яно не постига нужният масов ефект.сега решиха да използват страха на хората като се фокусират върху един сравнително безопасен вирус.докато хората не се организират и протестират ще им ограничават права

127

ей девствения

преди 3 години

..специално за тебе ще изчакаме новите играчи на пазара Бритиш Американ Табако...официално се включват в клинични тестове ,тяхната ще взема и ше ти нашарим,..за...ка с нея.Аман от умници

126

Браво доктори

преди 3 години

50% от лекарите изкараха ковида, още 35% казаха, че ще сецваксинират - станаха 85%.Добър % за съсловието!

125

ДевственШаУмра

преди 3 години

Стига сте ревали срещу ваксините - никой няма да ви дупчи насила,... само гърците няманда ви пускат на море, на самолет няма да можете да се качите, и която и граница да минете, ще стоите по 10 дни в карантина. Като се върнете пак.Ако си стоите в къщи под юргана, с маска, никой копче не може да ви каже, защо не сте ваксиниран! Ай честито!

124

Ай стига бе

преди 3 години

Ама не разбирам какво говори тоя, да кажем, през май 2021г в магазина, има 16 ваксинирани баби и дядовци, 6 ваксинирани чичовци и лелки, една неваксинирана мадама от Тутракан, болна от ковид19, и аз, неваксиниран, с правилно поставена Р3 защитна маска - реално, никой няма да се зарази? Какъв е проблемът? Що е тая истерия да ни продупчите всички с тестовия *** на всяка цена? Това 20та или 30та статийка ли е днес за ВЕЛИКИТЕ НЕЗАМЕНИМИ ВАКСИНИ?

123

Lina

преди 3 години

Я да видим дали сме разбрали - т.нар лекари не желаят да се ваксинират, искат вечно затваряне, НО ще ни ваксинират с удоволствие. "Изтормозените", умиращи учители не желаят да се ваксинират, ще преподават от кухнята?? След като има ваксина - защоо да затваряме постоянно, г- н лекар , с учудващо неподготвен вид. Или е по - удобно да те наричаме д- р Менгеле? За по- натам и код , татуиран на ръката , доказано е - действа! Сметката се плаща - на финала.

122

Греда ама друг път

преди 3 години

Баба ми и дядо ми на 77 и 84 год го изкараха само със загуба на обоняние и хрема.Баба ми е с паркинсон и хипертония. Дядо ми е с глаукома, диабет, лека бъбречно увреждане. Та недей да правиш обобщения как видиш ли всички над 55 са пътници!

121

Греда

преди 3 години

Епидемията може да се спре или с ваксина или с карантина,иначе следва масов мор на населението над 55 години!След тази възраст, всеки има я кръвно,я затлъстяване,я диабет!Интересно,че тези които не искат ваксини,не искат и затваряне,следователно искат другите да ***.Никой не ги кара да се ваксинират,но злословят,колко вредни са ваксините!Това е зла пропаганда срещу здравето на българите и е инспирирана от политическия мотив-"Колкото повече хора умрат,толкова повече протестен вот ще съберем!"Дъл

120

До 128

преди 3 години

Изкарах го да. 2 седмици на антибиотик, загуба на обоняние, температура, кашлица, лек задух. Но до болница слава Богу не стигнах. Мерси за инфото, понякога в купчината коментари човек може да срещне и полезни такива.

119

Ваня

преди 3 години

Много е лесно с пълен джоб от сутрин до вечер да стресираш и мачкаш тези, които просто искат да работят нормално а са затворени. И стига вече с тази загриженост за здравето на всеки българин, че стана доста изтъркано, смешно, трагично и банално. Дано има справедливост.

118

Аз

преди 3 години

До Не, мерсиАко сте изкарал вируса 90% няма никаъв смисъл да се ваксинирате, освен ако не сте лежал в болница с много тежки симптоми. Тогава има смисъл, защото при много тежко протичане на заболяването върху вас са ползвани кортикостероиди, които доказано намаляват възможността за зработване на правилен клетъчен имунитет, но дори и тогава ви съветвам ваксина най-рано 2-6месеца след излекуване. Иначе и от нея няма да има файда, защото не сте възстановил имунитета.

117

Не, мерси

преди 3 години

Първо ще видя колко ще изтрае естествения ми имунитет. Ако е дълго, не мерси съм за ваксината. Лошото е цялата тази медийна пропаганда, промиването на мозъци. Да се ваксинират рисковите, здравните работници, боко.... То над 50 процента го изкарахме вече, да се боцкам през 6м с неизвестна субстанция не, мерси.