96

анонимен

преди 3 години

До Ще кажатГрешиш колега!Има поговорка : На страха очите и ушите са големи!Има и още една : Като пръдне попа в черкова - народното напъва до посиране!СЗО, Световната банка и Европа казаха и нашите управници се напънаха!Затова стана затварянето март месец! Сега е същото!Интересно е има ли информация какво точно става в Беларус без всякакви ограничения!? Без облъчването от полските и литовските мераклии, ако може!

95

Аз ще изкарам 5 ме--

преди 3 години

--сеца без лекари ,те ще изкарат ли 5 месеца вкъщи без да излизат и без заплати във името да се оправи държавата .Всеки иска жертва ама от другия ? Е ние пък искаме те да си изпълнят задълженията ,ама те не могат и почват да си измислят разни варианти ,ама на наш гръб ! Това не е солидарност ,и най ме дразни че сочат европейските държави какво правели -- те онези нямат нищо общо с нас вижте как се грижат за хората останали без работа ,такова нещо тука нема , нема и карантина да има !

94

анонимен

преди 3 години

До ДокВече го правят и по чл. 328, ал. 1, т. 12 /трудовия договор може да не изпълнява и работодател/! Дават ти предизвестие, смятат ти ако има остатък от платен годишен отпуск, плащат ти последната заплата и довиждане! Поне си на борсата и на държавна издръжка не за 4 месеца, а за колкото години си наработил с трудов договор след 2000 година! Същото правят и с голям брой от тези пред пенсия заради дължимите 6 брутни заплати при пенсиониране с 10 години без прекъсване при същия работодател!

93

Анонимен

преди 3 години

Колко броя ваксини ще има в България

92

Аз

преди 3 години

...ще произведе малък брой белтъци и ще се разгради. Потенциалният проблем тук е, че е възможно ако това не се случи достатъчно бързо клетката да се *** в канцерогенна. Т.е тук най-голямата опасност е ако това се случи. Т.е. иРНК е доказано като нетрайно и не би трябвало, но нямаме реални доказателства, че всичко ще се случи спрямо теорията. Ако проследим обаче пациент 6м би било ясно и ако има достатъчно голям брой пациенти можем да сме спокойни. Бих се ваксинирал Август най-рано.

91

Ще кажат

преди 3 години

До АнонименЩе кажат и ще бъдат прави. Като ги затворят няма какво да ядат. Дистанционното обучение не е никакво обучение. Точка по въпроса. Всичко това е геноцид срещу обикновения човек и срещу бъдещите поколения.Пандемията разби здравеопазването, разби образованието, предизвика инфлация и удари по джоба на всички.Но дали е пандемията или реакцията срещу нея? Ще има ли нов Нюрнбергски процес? Това е въпросът?

90

Венету

преди 3 години

Този е за съд .

89

Аз

преди 3 години

Ваксината на Пфайзер обвива иРНК в липидни вериги. Причината е, че ако не го направи няма как иРНК да влезе в клеткъта тъй като мембраната няма да я пусне. Като я обвие реално мембраната ще я обвие и ще я вкара в клетката точно заради липидите, които реално представляват към 70% от клетъчната стена. От тук нататък се разчита клетката да произведе протеин, който като напусне клетката ще бъде атакуван от имунната система. Разчита се, че иРНК е нетрайна и ще се разпдне след Х време т.е ще произведе

88

До 81

преди 3 години

Променя генетичния код на човека който е ваксиниран с тази ваксина. А до кайво ше го промени и в какво ще се превъне чивека не е трудно да се досетиш

87

Анонимен

преди 3 години

До По-добреЕми да, ама после другите хора ще кажат- затваряне не може, защото нямаме какво да ядем , правата ни се нарушават, как може да се учи дистанционно и т.н. Не знам в коя държава живеете- тук всеки има мнение по всичко. И на дали ще има затваряне вече след като има ваксина - ще кажат - ето осигурихме ви ваксина- вие си избирате- ще умирате ли или ще се ваксинирате. Така ще стане и пак няма да има места в болнците и пак починали хора всеки ден....

86

Така е

преди 3 години

Ами действително не са важни. Аз също съм завършил университет и съм стигнал до извода, че в живота си или умен, или не, няма как в университета да те накарат насила да се самоусъвършенстваш, ако сам не работиш по въпроса. Но действително съм съгласен, че има доста специалности, които не могат да бъдат усвоени дистанционно.

85

По-добре

преди 3 години

До Така е---По-добре отпор срещу тази безумна тирания. Но срещу опасна, недоказана и неизпитана ваксина, която може да те унищожи - да, по-добре затваряне.Как точно университети не са важни? Във всяка една нормална държава, образованието е приоритет. Ако университетите не са това, което трябва да бъдат, то това е съвсем друга тема.Но цялостоно им заличаване, чрез дистанционното обучение, не е правилно. Защото няма какво да си кривим душата - дистанционното обучение, не е никакво обучение.

84

Анонимен

преди 3 години

До Така еТо се е стигнало дотук, защото повечето хора като теб смятат, че университетите не са жизнено важни.

83

Аз

преди 3 години

Тука много са пропуснали как работи човешкото ДНК. Така наречената информационна РНК е само проводник на информация между ДНК, което се намира в ядрото на клетката и самата клетка. РНК пренася информация, по която клетката произвежда белтъци. Ако ти сложат иРНК нищо няма да ти стане с ДНК-то - няма как да стане. Потенциално може да имаш проблеми, свързани с белтъка, който ще произведе клетката, но не и с ДНК. Теоритично тоя подход е мега безопасен. Практически не знаем, може да измени функция на

82

Така е

преди 3 години

По добре периодично затваряне. Не виждам нищо лошо да бъдат затворени заведенията, фитнесите и университетите, все пак това са учреждения които не са жизнено важни и могат да бъдат заменени с дейност по домовете.

81

Това са варианти

преди 3 години

Това са варианти за НЕнормален живот. Нито едното от предложените е нормално,нито другото.Лекарите явно са лакеи на доктрината отвън (някои от тях, не всички). Това е срамно, недостойно и позорно.Подобно поведение ще доведе до омерзение към лекарската професия, защото я приравнява на фашизъм.Ще доведе до недоверие във ваксините, дори у хората, които им вярват.Това е извиване на ръце и лобиране за фармацевтичните гиганти и архитектите на заличаването на света, във вида,в който го познаваме.

80

Анонимен

преди 3 години

До БауМай спориш едновременно с всички и отговаряш на въпроси, които не бяха към теб. Професионално изкривяване. Помисли за отпуска или за пенсия.

79

анонимен

преди 3 години

НАЙ-СИГУРНИЯ НАЧИН ЗА СПРАВЯНЕ С КОРОНАВИРУСА:НE КOМEНТИРAЙТE CТAТИИ НA ТEМA КOРOНAВИРУC!Без кoмeнтaри : без прихoди oт НEТ-трaфик! Като останат само с троловете на заплата сайтовете ще мирясат с психотерора сами!

78

Док

преди 3 години

До Ресторантьор:Я кажи по кой член от КТ точно ще "уволниш" персонала?

77

Бау

преди 3 години

До 81Няма смисъл да споря с теб. Ти явно си биолог поне доцент :D